Skocz do zawartości

Californication

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ano, ostatni sezon niebezpiecznie zbliżał się jakością do poziomu 6 sezonu lostow, wiec niech lepiej podciągną trochę ten serial do tego 2011

Zapowiedz daje rade, ale w zasadzie poprzedni sezon tez mi sie podobał

Opublikowano (edytowane)

Trzeci sezon nie był gó.wniany tylko nijaki w porównaniu do dwóch pierwszych. Choć ostatecznie i tak się zrehabilitował ostatnim odcinkiem a w zasadzie zakończeniem.

No i właśnie co do tego promo myślałem, że 4 sezon będzie hmm smutniejszy (będzie się dział w więzieniu :turned: ) a zanosi się po staremu na sielankę.

PS. Beka jak "wyrosła" oby i (pipi)a psychicznie bo nie wytrzymam znowu emo gó.wniary

Jeszcze prawie pół roku :confused:

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

W 3im sezonie i tak najbardziej zniszczył ten odcinek w pokoju, co Hank musiał kolejne kochanki ukrywać gdzie się tylko dało. On był najlepszy.

Promo 4ego zapowiada się super, choć też myślałem, że więcej będzie tej paki, a Moody pewnie wyjdzie już w pierwszym odcinku :potter:

No nic, czekamy :verymad:

Opublikowano

Shit podejrzewałem że będzie informacja o późniejszym emitowaniu jak wszedłem do tematu.

Zobaczcie sobie 0:22. Czy to nie jest przypadkiem Megan Fox??? Jak tak to ssssuper fucking stylishhh :potter:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8)

Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii.

Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

To mnie zszokowaliście, pospieszyli się chłopaki! :D A napisy będą pewnie tak jak zwykle, czyli "będą, kiedy będą". Chyba, że chcesz wspomóc, to mogą pojawić się szybciej.

Opublikowano

W sumie po tym, jak kończy się drugi odcinek widać, że to wyciek kontrolowany. Chcą zaostrzyć apetyty, i muszę przyznać, że choć domyślam się co będzie dalej, to i tak nie mogę się doczekać trzeciego epa. :patrzy na kalendarz: ech... prawie miesiąc jeszcze :confused:

Opublikowano

Oj tam. Do piękności nie należała, ale miała w sobie ten urok nieletniej szmaty i zakazanego owocu.

Opublikowano

Zgadzam się z powyższym właśnie zaliczyłem te 2 epy i słabizna. W ogóle jakbym oglądał jakiś ch,ujowy serial produkcji Asylum, nie wiem mam nadzieję, że to tylko te tak słabe ;/.

Sasha nom :yes:

Opublikowano

Albo mas (pipi)owy gust

Hank już w zeszłym sezonie był na granicy w(pipi)iania i niesmaku, to już czwarty sezon i dalej schemat gorszy niż w hałsie "chce moją rodzinę ale idę poruchać", dodatkowo żarty są suche jak ch,uj, zaśmialem się może raz przez te 50 minut, chyba że bawi Cię "mam nabzmiałe cycki" :teehee: . Formuła się wypala w (pipi), a co gorsza, wypalają się scenarzyści

Opublikowano

Nom dokładnie.

Chyba tylko ten tekst o wypuszczeniu Krakena mnie "rozbawił". Świetne zakończenie trójki i nadzieję na coś świeżego sprowadzili po raz czwarty do tej samej formuły. Co gorsza już nie robiącej przynajmniej na razie po dwóch epach.