Opublikowano 10 lutego 201114 l BOŻE TA AKCJA Z TYM ZDJĘCIEM, I ZNOWU BĘDZIE TA SAMA AFERA ten serial stał się denny
Opublikowano 11 lutego 201114 l Odcinek byłby nawet dobry, gdyby nie to samo nudne gó/wno na koniec. Ile razy można ?
Opublikowano 12 lutego 201114 l Nic nie potrafią dobrze w tym sezonie zrobić. Dobrze, że to tylko 25 minut, jak nic nie poprawią do końca, to odpuszczam sezon 5.
Opublikowano 15 lutego 201114 l Nie myślałem, że to powiem , bo z początku typ mnie denerwował, ale tylko dzięki Eddiemu dało się dotrzeć do końca tego odcinka.
Opublikowano 15 lutego 201114 l Trochę tak, ale historia o zaangażowaniu w rolę i ciągnięciu druta dawała radę.
Opublikowano 16 lutego 201114 l No Eddie jako tako pociągnął ten odcinek. Co nie zmienia faktu, że to wszystko kręci się w kółko i robi się coraz bardziej nudne i przewidywalne
Opublikowano 16 lutego 201114 l ja sie wybije bo nie widze specjalnej roznicy miedzy tym sezonem a poprzednimi. ale moze to dlatego ze californication nigdy nie bylo dla mnie serialem z pierwszej ligi. zawsze bylo przewidywalne i jakby pisane przez trzynastolatkow (pojawia sie nowa postac kobieca = pokaze cycki jeszcze w tym samym odcinku). lubilem serial bo duchovny jest charyzmatyczny i teksty oraz chemia pomiedzy hankiem i runklem sa dobre. i to nadal jest obecne imo. i teraz nawet lubie tego goscia ktory jest skrzyzowaniem brada pitta z robertem downey jr
Opublikowano 16 lutego 201114 l to raczej colin farrel za swoich dobrych czasów Edytowane 16 lutego 201114 l przez tk___tk
Opublikowano 17 lutego 201114 l 6 ep nie taki zły. Czy tylko ja mam wrażenie, że wyżej wspominany Eddie aka Pitt próbuje być drugim Lew? Oczywiście bez podjazdu. Btw beka, że po 6 średnio słabych epach najlepsza i najbardziej śmieszna akcja to ta z małpką bodajże w 3 epie. Było śmiesznie i bez zażenowania. Edytowane 17 lutego 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 17 lutego 201114 l Mogliby dać watek Hanka ruchającego Marcy i ukrywania tego przed Charlim do momentu wpadki...Moje marzenie od 3 sezonu , byłaby BEKA
Opublikowano 23 lutego 201114 l Mogliby dać watek Hanka ruchającego Marcy i ukrywania tego przed Charlim do momentu wpadki...Moje marzenie od 3 sezonu , byłaby BEKA Nie powinienes ogladac tego serialu
Opublikowano 24 lutego 201114 l teraz to już oficjalne - puknął carlę gugino, a ta nie pokazałą cyców i co wiecej - nie zanosi się na to. teraz już nic nie uratuje tego serialu.
Opublikowano 25 lutego 201114 l 1 sezon - mega! 2 sezon - mega! 3 sezon - dobry 4 sezon - PADAKA Nowe charaktery (pani obronca, sasha, stu, mudzin aka lenny kravitz i zespol jego corki) SSA PAE! Jedynie ten aktor aka bradd pitt czy tam kolin farel jest spoko. Jesus, make Lew Ashby come back..
Opublikowano 25 lutego 201114 l Pierwszy odcinek tego sezonu dobry od początku do końca. No, może trochę tokio hotel na końcu zaburzyło harmonię.
Opublikowano 28 lutego 201114 l i w zapowiedzi pokazali jakiś wypadek - czy tylko ja mam nadzieję, że beka zginie w jakiś bardzo efektowny sposób ?