Skocz do zawartości

Californication

Featured Replies

Opublikowano

BOŻE TA AKCJA Z TYM ZDJĘCIEM, I ZNOWU BĘDZIE TA SAMA AFERA

ten serial stał się denny

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Odcinek byłby nawet dobry, gdyby nie to samo nudne gó/wno na koniec. Ile razy można ?

Opublikowano

Bez kitu, końcówka perfekcyjnie spier.doliła cały odcinek.

Opublikowano

Nie myślałem, że to powiem , bo z początku typ mnie denerwował, ale tylko dzięki Eddiemu dało się dotrzeć do końca tego odcinka.

Opublikowano

Trochę tak, ale historia o zaangażowaniu w rolę i ciągnięciu druta dawała radę.

Opublikowano

No Eddie jako tako pociągnął ten odcinek. Co nie zmienia faktu, że to wszystko kręci się w kółko i robi się coraz bardziej nudne i przewidywalne

Opublikowano

ja sie wybije bo nie widze specjalnej roznicy miedzy tym sezonem a poprzednimi. ale moze to dlatego ze californication nigdy nie bylo dla mnie serialem z pierwszej ligi. zawsze bylo przewidywalne i jakby pisane przez trzynastolatkow (pojawia sie nowa postac kobieca = pokaze cycki jeszcze w tym samym odcinku). lubilem serial bo duchovny jest charyzmatyczny i teksty oraz chemia pomiedzy hankiem i runklem sa dobre. i to nadal jest obecne imo.

i teraz nawet lubie tego goscia ktory jest skrzyzowaniem brada pitta z robertem downey jr

Opublikowano

to raczej colin farrel za swoich dobrych czasów

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

6 ep nie taki zły.

Czy tylko ja mam wrażenie, że wyżej wspominany Eddie aka Pitt próbuje być drugim Lew?

Oczywiście bez podjazdu.

Btw beka, że po 6 średnio słabych epach najlepsza i najbardziej śmieszna akcja to ta z małpką bodajże w 3 epie.

Było śmiesznie i bez zażenowania.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mogliby dać watek Hanka ruchającego Marcy i ukrywania tego przed Charlim do momentu wpadki...Moje marzenie od 3 sezonu , byłaby BEKA :thumbsup:

Opublikowano

Mogliby dać watek Hanka ruchającego Marcy i ukrywania tego przed Charlim do momentu wpadki...Moje marzenie od 3 sezonu , byłaby BEKA :thumbsup:

Nie powinienes ogladac tego serialu

Opublikowano

teraz to już oficjalne - puknął carlę gugino, a ta nie pokazałą cyców i co wiecej - nie zanosi się na to. teraz już nic nie uratuje tego serialu.

Opublikowano

Sasha pokazuje regularnie cyce więc nie jest źle.

Opublikowano

1 sezon - mega!

2 sezon - mega!

3 sezon - dobry

4 sezon - PADAKA

Nowe charaktery (pani obronca, sasha, stu, mudzin aka lenny kravitz i zespol jego corki) SSA PAE!

Jedynie ten aktor aka bradd pitt czy tam kolin farel jest spoko.

Jesus, make Lew Ashby come back.. :(

Opublikowano

Pierwszy odcinek tego sezonu dobry od początku do końca. No, może trochę tokio hotel na końcu zaburzyło harmonię.

Opublikowano

i w zapowiedzi pokazali jakiś wypadek - czy tylko ja mam nadzieję, że beka zginie w jakiś bardzo efektowny sposób ?