Opublikowano 28 lutego 201114 l moze nie od razu smierc, ale chociaz transplantacja twarzy <trzyma kciuki>
Opublikowano 28 lutego 201114 l Odcinek bardzo spoko, ale scena z najaraną Beką... Dziewczyna prosi się o uśmiercenie.
Opublikowano 7 marca 201114 l O, kolejny fajny odcinek. Z previews widać, że na procesie zawita Bill. Się, kur.wa, obudzili. Ciekawe, co się będzie działo na sali sądowej.
Opublikowano 8 marca 201114 l Podejrzewam, że Hank walnie parę sprośnych żartów, ale na końcu będzie skrucha lub Mia zacznie go bronić w siarczystej przemowie i go uniewinnią. Chciałbym jednak się mylić, piaty sezon z Hankiem w pudle mógłby być ciekawy.
Opublikowano 16 marca 201114 l 10 ep jak narazie najlepszy. Scenka w kinie genialna, tez sie tak czuje na wiekszosci filmow w kinie Malego Losta zrobili z Cali
Opublikowano 18 marca 201114 l "Czuję się jak pieprzony agent FBI"- ewidentne oczko do jego roli Foxa Muldera No i wyrobił nam się ten sezon po paru początkowych słabych odcinkach.
Opublikowano 18 marca 201114 l Nie zapominajmy też o "Revenge is a dish best served with my cock." - chyba najlepszym tekście w tym sezonie.
Opublikowano 18 marca 201114 l Dobrze zobaczyć, że serial wraca na właściwe tory. Zawartość beki w ostatnim odcinku więcej, niż zadowalająca.
Opublikowano 21 marca 201114 l To że moim zdaniem on nie wraca na tory tylko poprostu jestesmy swiadkami slabego sezonu z kilkoma lepszymi odc.
Opublikowano 23 marca 201114 l Ja tylko nie wiem czemu każdy, nawet najlepszy odcinek musi zostać oszpecony głupią mordą Beki i jej mądrościami życiowymi 13-latki.
Opublikowano 28 marca 201114 l Cofam narzekania, zaje.bisty finał, bardzo dobry sezon(poza dwoma-trzema kapiastymi odcinkami).
Opublikowano 28 marca 201114 l No ostatni ep najlepszy, ogólnie poziom rósł od połowy. Ma być 5 sezon?
Opublikowano 28 marca 201114 l Ja bym powiedział, że ostatni ep trochę gorszy niż 2-3 ostatnie, ale obora na przyjęciu była przednia. Wniosek nasuwa się taki, że kolejny sezon powinien mieć 5 odcinków, żeby przeszli od razu do rzeczy i obyło się bez zamulającego schematu "Hank rucha wszystkie nastolatki i mężatki w mieście, po czym ktoś nagłaśnia sprawę i Moody musi się pucować przed rodziną" Edytowane 28 marca 201114 l przez Tokar
Opublikowano 29 marca 201114 l Taaaa 5 sezon powinni puścić od połowy, maks 5-6 odcinków. Dokładnie tak... Finał jak najbardziej ok zresztą jak wszystkie ostatnie odcinki. Jednak cuda się zdarzają i z ch.ujowego początku rozkręcił się czwarty sezon. Kiedy piąty na jesień?
Opublikowano 29 marca 201114 l mam nadzieję, że w następnym sezonie akcja przeniesie się do nowego jorku
Opublikowano 29 marca 201114 l Jest szansa bo Hank odjechał gdzieś w siną dal. Chyba, że postanowił gonić kampera prowadzącego przez czarnego lowelasa.
Opublikowano 29 marca 201114 l A czemu tam mówili 'na zdrowie' podczas tej imprezy? Ktoś jest tam Polakiem?