Skocz do zawartości

Californication

Featured Replies

Opublikowano

Czytajac wasze opinie podchodzilem do tego sezonu na maxa sceptycznie, a okazal sie naprawde ok. Jak dla mnie kazdy odcinek mial przynajmniej jeden zabawny moment, a zaden mnie nie nudzil.

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Jaracie sie na sile czy mi sie wydaje? Jak dla mnie to caly sezon jak i sam final ssie pae. Wlasnie ogladam sobie wybrane odc 1 i 2 sezonu i w 4 sezonie nie widze tego klimatu ;) Polecam zrobic to samo i dostrzec te roznice.

Opublikowano

Bede musial obejzec od poczatku serial kiedys - pierwsze 3 sezony ogladalem z Polskimi napisami (ktorych jakosc jest watpliwa), 4 z angielskimi. Moze to dlatego tak mnie sie podobal?

Bo prawde mowiac wrazenia mialem lepsze niz z poprzenim sezonie.

Jak dla mnie sezon wart 7/10.

Moze to i kwestia gustu, ale nie rozumiem jakiegos wiekszego narzekania nt. tego sezonu.

Mogl sie komus mniej podobac, ale zeby od razu byl zly, tragiczny?

Edytowane przez Yabollek007

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu.

Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A.

Opublikowano

Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu.

Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A.

Wymień je wszystkie.

Opublikowano

Jedyne, co Cię z nim łączy to chyba tylko Avatar. Nie wiem czy zauważyłeś, ale on ma kasę, jest przystojny,inteligentny , nie jest pipką , nie ma problemów z gramatyką i składnią i okres dojrzewania ma dawno za sobą. I nie opisuje swoich przeżyć na forum dla konsolomaniaków. I nie daje po sobie jechać, jak po starej szmacie. I nie straszy nikogo e-kolegami. I.........

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

...ma dużego kutacha.

pozamiatane

Edytowane przez Labik

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Chcę sobie kupić ten serial na DVD i tu moje pytanie. Jest wydanie zbiorcze 1-3 sezon i tradycyjnie wszystkie sezony osobno. Wydanie z 3 sezonami jest tańsze niż pojedyncze, a nawet tańsze, niż 1+2 razem. Są jakieś różnice w tych wydaniach, któreś ma więcej bonusów, albo coś?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwsza minuta trailera dawała nadzieje, że nie będzie Beki ;(

Opublikowano

Oj tam, jebać Bekę, ważne że będzie Runkle. Jedyna postać, która od samego początku serialu cały czas trzyma wysoki poziom.

Opublikowano

Jedno jest pewne - bedzie inaczej.

Opublikowano

Californication.S05E01.Preair.DivX-P2P

Video - 720x404, DivX ~1880 kbps

Audio - MP3 ~128 kbps

276 MB

Opublikowano

w poprzednich sezonach tez hank napierdalal takimi sucharami?

Opublikowano

ROTFL OGLADALEM

pytam bo nie pamietam/moze nie zwracalem na to uwagi cnie

Edytowane przez kad2

Opublikowano

ROTFL SPIER<DALAJ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otwierająca scena i tekst o "ruchaniu w dupę and keep it casual" mistrzowska. Od razu czuć ten Moody klimat.

A z Kali fajna czekoladowa dupa.

Dobrze, że Californication wraca, będzie co oglądać.

Opublikowano

mam nadzieje, ze dlugo nie przyjde nam czekac na gole cyce tej czarnej bladzi <szatan>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten pierwszy ep. nastraja rzeczywiście optymizmem.

Wydawało mi się, że widziałem wszystkie odcinki, ale coś mi nie pasowało w streszczeniu poprzednich sezonów, okazało się, że sezon 4 przerwałem na pierwszym odcinku, który był beznadziejny. Bezsensownie wulgarny, przesadzony, Hank zbyt cwanakowaty. Przebrnąłem przez ep. 2 i dalej nie mam ochoty. Będzie lepiej do końca 4 serii? Warto?

Opublikowano

Zdecydowanie warto, potem im dalej tym lepiej.

A pilot 5ego sezonu taki se, podobnie było z pilotem poprzedniego sezonu.

Opublikowano

ale ten sezon ch,ujowo sie zapowiada

Opublikowano

Epizod z murzynami jest słaby jak wszystko z Beccą, na szczęście Runkle trochę ratuje sytuację i było nawet kilka zabawnych momentów.