Opublikowano 30 marca 201114 l Czytajac wasze opinie podchodzilem do tego sezonu na maxa sceptycznie, a okazal sie naprawde ok. Jak dla mnie kazdy odcinek mial przynajmniej jeden zabawny moment, a zaden mnie nie nudzil.
Opublikowano 30 marca 201114 l Jaracie sie na sile czy mi sie wydaje? Jak dla mnie to caly sezon jak i sam final ssie pae. Wlasnie ogladam sobie wybrane odc 1 i 2 sezonu i w 4 sezonie nie widze tego klimatu Polecam zrobic to samo i dostrzec te roznice.
Opublikowano 30 marca 201114 l Bede musial obejzec od poczatku serial kiedys - pierwsze 3 sezony ogladalem z Polskimi napisami (ktorych jakosc jest watpliwa), 4 z angielskimi. Moze to dlatego tak mnie sie podobal? Bo prawde mowiac wrazenia mialem lepsze niz z poprzenim sezonie. Jak dla mnie sezon wart 7/10. Moze to i kwestia gustu, ale nie rozumiem jakiegos wiekszego narzekania nt. tego sezonu. Mogl sie komus mniej podobac, ale zeby od razu byl zly, tragiczny? Edytowane 30 marca 201114 l przez Yabollek007
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu. Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A.
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu. Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A. Wymień je wszystkie.
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l I przeprowadzka do innego miasta. No ku*wa Hank Moody Dwa normalnie.
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l Obejrzałem sezon i ostatnie epy IMHO były bardziej wciągające niż końcowe 3 sezonu. Ja pier.ole , życie Hanka ma tyle powiązań z moim , że sie wzruszyłem kiedy opuścił L.A. Jedyne, co Cię z nim łączy to chyba tylko Avatar. Nie wiem czy zauważyłeś, ale on ma kasę, jest przystojny,inteligentny , nie jest pipką , nie ma problemów z gramatyką i składnią i okres dojrzewania ma dawno za sobą. I nie opisuje swoich przeżyć na forum dla konsolomaniaków. I nie daje po sobie jechać, jak po starej szmacie. I nie straszy nikogo e-kolegami. I......... Edytowane 19 kwietnia 201113 l przez Kazub
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l ...ma dużego kutacha. pozamiatane Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Labik
Opublikowano 9 października 201113 l Chcę sobie kupić ten serial na DVD i tu moje pytanie. Jest wydanie zbiorcze 1-3 sezon i tradycyjnie wszystkie sezony osobno. Wydanie z 3 sezonami jest tańsze niż pojedyncze, a nawet tańsze, niż 1+2 razem. Są jakieś różnice w tych wydaniach, któreś ma więcej bonusów, albo coś?
Opublikowano 13 grudnia 201113 l 5 sezon 8 stycznia. 2.5 roku później. http://www.youtube.com/watch?v=Bb4xaL6LsbA&feature=youtu.be
Opublikowano 15 grudnia 201113 l Oj tam, jebać Bekę, ważne że będzie Runkle. Jedyna postać, która od samego początku serialu cały czas trzyma wysoki poziom.
Opublikowano 16 grudnia 201113 l Californication.S05E01.Preair.DivX-P2P Video - 720x404, DivX ~1880 kbps Audio - MP3 ~128 kbps 276 MB
Opublikowano 19 grudnia 201113 l ROTFL OGLADALEM pytam bo nie pamietam/moze nie zwracalem na to uwagi cnie Edytowane 19 grudnia 201113 l przez kad2
Opublikowano 3 stycznia 201213 l Otwierająca scena i tekst o "ruchaniu w dupę and keep it casual" mistrzowska. Od razu czuć ten Moody klimat. A z Kali fajna czekoladowa dupa. Dobrze, że Californication wraca, będzie co oglądać.
Opublikowano 3 stycznia 201213 l mam nadzieje, ze dlugo nie przyjde nam czekac na gole cyce tej czarnej bladzi <szatan>
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Ten pierwszy ep. nastraja rzeczywiście optymizmem. Wydawało mi się, że widziałem wszystkie odcinki, ale coś mi nie pasowało w streszczeniu poprzednich sezonów, okazało się, że sezon 4 przerwałem na pierwszym odcinku, który był beznadziejny. Bezsensownie wulgarny, przesadzony, Hank zbyt cwanakowaty. Przebrnąłem przez ep. 2 i dalej nie mam ochoty. Będzie lepiej do końca 4 serii? Warto?
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Zdecydowanie warto, potem im dalej tym lepiej. A pilot 5ego sezonu taki se, podobnie było z pilotem poprzedniego sezonu.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Epizod z murzynami jest słaby jak wszystko z Beccą, na szczęście Runkle trochę ratuje sytuację i było nawet kilka zabawnych momentów.