Skocz do zawartości

Californication

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że to ostatni udany moment w historii tego serialu. Powinni wtedy skończyć z godnością. 

No dobra, jeszcze Runkle mordujący małpę był znośny. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

W sumie od chwili wiadomo , ale

premiera 7 sezonu w kwietniu , standardowo 12 odcinkow

no i juz anulowane , tak wiec bedzie to final season (aww yisss)

tragiczna smierc Hanka na koncu  , czy kaszana w a'la dexter ? 

Edytowane przez erix
Opublikowano

Ciekawie, ciekawie. Ostatni sezon mnie trochę rozczarował, więc dobrze, że nie będą tego ciągnąć na siłę już. Liczę, na zakończenie, które nie pozostawi domysłów i gdybań, tak jak sezon 5.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spodziewałem się najgorszego, a otrzymałem calkiem fajny odcinek. Pare razy się uśmiechnelem a i plot się fajnie zapowiada.

Dobrze się to ogląda.

Fajnie, że Hank wrócił. Życzę mu powodzenia w ostatnim rozdziale.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli pójdą torem pierwszych sezonów to będzie dobrze,a jak na razie nie wprowadzono żadnych przerysowanych postaci i motyw z potencjalnym

synkiem stulejarzem

może być zabawny.

Edytowane przez Soban
Opublikowano (edytowane)

Dzięki uprzejmości Comcast on Demand 2gi odcinek już dostępny,tydzień przed transmisją. Autentyk, osobiście sprawdzone.

Edytowane przez erix
Opublikowano

obejrzałem dwa odcinki. fabularnie jest ok i robi się ciekawie. wizerunkowo fakt, grzeczniejsi się zrobili. albo się rozkręcą albo zrobią słabszy sezon, gimbusy sobie pójdą to w SE8 znowu będą cycki w każdym odcinku.

Opublikowano (edytowane)

tego nie wiedziałem :(

skoro tak to mają zakończyć to na pełnej kurtyzanie a nie pegi 13.

Nie jestem pewien czy to pojdzie w parze z proba "wydoroslenia" Hanka ;), no ale to Californication, cholera wie co im przyjdzie do glowy.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

obejrzałem do obiadu.

odcinek był całkiem spoko. nieco spokojny ale

w końcu był cycek!

to że Hank chce dorosnąć, nie znaczy że cały serial ma być grzeczny. gówniarz na początku trochę mnie irytował ale ma grubas potencjał. taki nieco bardziej hardcorowy i zboczony jonah hill.

Heather faktycznie wygląda fenomenalnie. zawsze miałem do niej słabość a jak na 44 to konkretny milf. liczę na jakąś akcję z producentem czy nawet Hankiem. w boogie nights pokazała to i tu nie zaszkodzi :rolleyes: