Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Szkoda, że to ostatni udany moment w historii tego serialu. Powinni wtedy skończyć z godnością. No dobra, jeszcze Runkle mordujący małpę był znośny.
Opublikowano 8 stycznia 201411 l W sumie od chwili wiadomo , ale premiera 7 sezonu w kwietniu , standardowo 12 odcinkow no i juz anulowane , tak wiec bedzie to final season (aww yisss) tragiczna smierc Hanka na koncu , czy kaszana w a'la dexter ? Edytowane 8 stycznia 201411 l przez erix
Opublikowano 8 stycznia 201411 l Ciekawie, ciekawie. Ostatni sezon mnie trochę rozczarował, więc dobrze, że nie będą tego ciągnąć na siłę już. Liczę, na zakończenie, które nie pozostawi domysłów i gdybań, tak jak sezon 5.
Opublikowano 8 stycznia 201411 l Liczę, że wykituje od dragów oraz wutki, i że postawią mu pomnik koło Lwa Ashby'ego.
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Jest już gdzieś wersja z napisami? Aaa dobra, jest już na Californication.info.pl Edytowane 14 kwietnia 201410 l przez krupek1
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l GUESS WHOS BACK? Nasz ulubiony jebaka ! Dziekuje za przypomnienie. Ostatni sezon, here we go ! Edytowane 14 kwietnia 201410 l przez Bansai
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Spodziewałem się najgorszego, a otrzymałem calkiem fajny odcinek. Pare razy się uśmiechnelem a i plot się fajnie zapowiada. Dobrze się to ogląda. Fajnie, że Hank wrócił. Życzę mu powodzenia w ostatnim rozdziale.
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Jeśli pójdą torem pierwszych sezonów to będzie dobrze,a jak na razie nie wprowadzono żadnych przerysowanych postaci i motyw z potencjalnym synkiem stulejarzem może być zabawny. Edytowane 14 kwietnia 201410 l przez Soban
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Dzięki uprzejmości Comcast on Demand 2gi odcinek już dostępny,tydzień przed transmisją. Autentyk, osobiście sprawdzone. Edytowane 15 kwietnia 201410 l przez erix
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l Jaki ten serial zrobił się ugrzeczniony, mineta pod kołderką i nawet cycków nikt nie pokaże. Jedyne zaskoczenie to jak na razie Chris z Sopranos w obsadzie.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Więcej młodzieży zaczęło oglądać ponieważ serial stał się Cool, to dlatego już scen nagości tak mało.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l obejrzałem dwa odcinki. fabularnie jest ok i robi się ciekawie. wizerunkowo fakt, grzeczniejsi się zrobili. albo się rozkręcą albo zrobią słabszy sezon, gimbusy sobie pójdą to w SE8 znowu będą cycki w każdym odcinku.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l tego nie wiedziałem skoro tak to mają zakończyć to na pełnej kurtyzanie a nie pegi 13.
Opublikowano 23 kwietnia 201410 l tego nie wiedziałem skoro tak to mają zakończyć to na pełnej kurtyzanie a nie pegi 13. Nie jestem pewien czy to pojdzie w parze z proba "wydoroslenia" Hanka , no ale to Californication, cholera wie co im przyjdzie do glowy. Edytowane 23 kwietnia 201410 l przez Bansai
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l obejrzałem do obiadu. odcinek był całkiem spoko. nieco spokojny ale w końcu był cycek! to że Hank chce dorosnąć, nie znaczy że cały serial ma być grzeczny. gówniarz na początku trochę mnie irytował ale ma grubas potencjał. taki nieco bardziej hardcorowy i zboczony jonah hill. Heather faktycznie wygląda fenomenalnie. zawsze miałem do niej słabość a jak na 44 to konkretny milf. liczę na jakąś akcję z producentem czy nawet Hankiem. w boogie nights pokazała to i tu nie zaszkodzi