Skocz do zawartości

Californication

Featured Replies

Opublikowano

Póki co obejrzałem 2 odcinki i jest git, dobrze się zapowiada dalsza część ;)

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Mi się syn podoba:) Motyw z filmikiem youtube i sekretareczką super. W ogóle wolę go od emo córki hanka która już ostatnio mi na nerwy działała. Dodatkowo Heather bije na głowę inne hanka kobitki + 40 :)

Opublikowano

cała rodzina przypomina nieco gta v :P

nowy odcinek lepszy od poprzedniego. kolejny zapowiada się jeszcze lepiej. może w końcu wróci stary dobry i niegrzeczny hank.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem 9 odcinek i sprawy nabrały takiego obrotu, że nie mogę się już doczekać zakończenia, choć będzie mi smutno, że kolejnego sezonu już nie będzie. Mam nadzieję, że skończy się tak, że nie pozostawi nierozwiązanych spraw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troche wolny ten sezon, co mnie dziwi bo to juz ponoc ostatni a nie widze tutaj zadnego potencjalnego pier(pipi)niecia Californication style na koniec.

Wszystko tak wolno ciagnie sie ku koncowi, z Karen

Pokaż ukrytą zawartość

To co nam pozostaje ? Odjedzie w sina dal zostawiajac za soba ten pyerdolnik ? Zginie ? :<

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Fakt, trochę dziwny ten sezon. Ostatni odcinek nic nie wyjaśnił. Spodziewałem się, że pod koniec będą jechać z fabuła ostro. Ja myślę, że

Pokaż ukrytą zawartość

inne rozwiązanie było by jednak słabe. No ale zobaczymy :D

Opublikowano

w niedzielę chyba to na co wszyscy czekamy z wywieszonymi jęzorami czyli powrót beki

Opublikowano

Przecież odcinek niedzielny jest w necie od poniedziałku już. 

Opublikowano

No odcinek to wiem, ale z PL napisami szukałem. Dobra, potem obczaję jak bedę na kompie.

Opublikowano

Chodziło mi o post Teki. 

Opublikowano

Kiedy będzie ostatni odcinek? Zawsze w poniedziałki wieczorem pojawiały się nowe.

Opublikowano

Dzięki Showtime od demand odcinki zawsze były w necie tydzień przed emisją. 12 jeszcze nie ma właśnie i to jest dziwne. 

Opublikowano

Obejrzałem 4 odcinki tego sezonu i nie powiem, nawet nieźle się ogląda.

Heather niszczy system i młody też daje radę.

Opublikowano

Sezon jest bardzo ok, trochę żal, że to już koniec.

Opublikowano

A ja nie żałuje.

Ten sezon zdecydowanie jest mniej ekscesywny od pozostałych. Nie potrzebnie stonowano wybryki głównych bohaterów. No i to się ciągnęło już zbyt długo. Pora to zakończyć pożegnać i czekać na kolejny projekt Duchovnego.

Opublikowano

solidny finał, serial takie naciągane 7/10

Opublikowano

koniec :( ...

Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

Opublikowano

Serial zayebisty, wszystkie sezony dały radę, jedne bardziej, drugie mniej. Będę go wspominał z sentymentem...

Pokaż ukrytą zawartość