Bjały 2 951 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Skończyłem IV sezon, i cóż mogę rzec... Je.bać malkontentów, seria trzyma poziom!! Oglądać, Polecam!! Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Krystek Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Runkle dojebał w finale 5 sezonu. Brechtałem w scenie gdy został postrzelony i widział "ciemność" xD Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Dobry finał sezonu. Mógłby to też być świetny finał całego serialu... gdyby Hank faktycznie zginął i nie byłoby zaklepanego kolejnego sezonu ;/ Hank pogodzony ze wszystkimi, ponownie w związku z Karen, Runkle pogodzony z Marcy, wszystkie wątki zamknięte i na koniec (odrobinę tylko niejednoznaczna) śmierć Moody'ego bezpośrednio wynikająca z jego beztroskiego stylu życia - tak właśnie można by z klasą zakończyć Californication 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 dobrze napisales ale nie zapominajny, ze to showtime takze mozemy sie spodziewac nastepnych 5 sezonow Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Został mi tylko finał, ale już mogę napisać, że to zdecydowanie najgorszy sezon. Z zayebistej komedii serial zamienił się w ckliwą obyczajówke (z wyjątkiem akcji z Runkle'm). Nie wiem, może Kapinos powinien mniej odcinków pisać, bo się facet zwyczajnie wypalił. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) planują spin-off z postacią, która pojawi się w następnym sezonie (jeśli zostanie pozytywnie przyjęta). Edytowane 15 kwietnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 No też czytałem o tym, ale chyba chodziło Ci o sezon nr 6. Jakaś groupie ma być czy coś. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 ta, chodziło mi o następny. ja w przeciwieństwie do większości daleki jestem od surowej krytyki w stosunku do tego sezonu, chociaż emocji już wielkich nie wzbudza. ot taki dwudziestominutowy dodatek do kotleta w poniedziałkowe popołudnie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Nie no ja też nie napisałem, że jest już chuyowy czy coś, tylko niestety zbiedniał sporo. Finał właśnie obejrzałem i też nic specjalnego, ze 2 razy może się delikatnie uśmiechnąłem. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 No chyba się łobzieranicy nażarłęś. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Jestem po końcówce piątego sezonu i faktycznie - bez fajerwerków i bitej śmietany. Dałbym 4-/5. Ot, poprawny serial się zrobił. Końcówka to faktycznie końcówka czy szóstka została potwierdzona? Jeśli tak to znów będą drążyć wątek "powrotu do rodziny" co jest już męczące, a wyjaśnień Hanka nikt nie będzie chciał słuchać dlaczego zaćpał z byłą i ją wydymał na chwilę przed upragnioną kolacyjką ze swoją ukochaną famą . Za rok znów wchłonę całość. Nie jestem fanem klepania epizodów z tygodznia na tydzień. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Okey łyknąłem piaty sezon. Teraz nie wiem czy tak się stęskniłem za przygodami Hanka czy ten sezon był po prostu dobry. W każdym bądź, jak dla mnie najlepszy sezon od czasów drugiego. Zdecydowanie lepszy niż trzeci i czwarty (tym bardziej). Główny motyw z Samurajem jak najbardziej na plus. Hank przystopował schemat ciągłego jebania wszystkiego co się rusza a potem wzdychania do Karen doprowadzał mnie już do (pipi)icy. Bates kozak xD Charlie norma - jedyne co się nie zmieniło to becca którą chciałbym zobaczyć jak coś ją żywcem zapierdala Zresztą ten jej chłopak też w(pipi)iał. Finał może być (chociaż nadal daleko do finału trzeciego sezonu). Chociaż znając Californication w 6 sezonie i tak wszystko zostanie zrestartowane i zapomniane (w(pipi)ia mnie ten kompletny brak konsekwencji w Cali). Btw. dwie sceny mnie zniszczyły xD Akcja w radiowozie, szczególnie motyw, że Charliemu obciągał transol. A Hank z Samurajem kręcili bekę xDDDDDDDD Scena w której Charlie walił tą nową Tomb Raider w łóżku Stu i Marcy. A potem ci odgrywali scenki, kręcąc bekę z Charliego xDDDDD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 (edytowane) Akcja w radiowozie, szczególnie motyw, że Charliemu obciągał transol. A Hank z Samurajem kręcili bekę xDDDDDDDD Scena w której Charlie walił tą nową Tomb Raider w łóżku Stu i Marcy. A potem ci odgrywali scenki, kręcąc bekę z Charliego xDDDDD Haha, ta, pamietam te sceny. Najbardziej rozsmieszyl mnie tekst Hanka do Samuraja po tym jak juz Samuraj nastraszyl tego typka co chcial puknac jego czarnulke i potem siedzial troche przybity w tym radiowozie... Hank: Nie zalamuj sie, moglo byc gorzej. Samuraj: Oh really ? Hank: Zawsze mogl ci transwestyta laske zrobic I beka obaj xD Jednak sezon w moim mniemaniu to juz takie odcinanie kuponow powoli, pierwsze 2 mi sie najbardziej podobaly i watpie ze to sie zmieni, niemniej jednak czekam z niecierpliwoscia na kolejny, Cali to moj ulubiony serial a Hank to za(pipi)iscie charyzmatyczna postac ktorej nie da sie nie lubic Edytowane 11 lipca 2012 przez Bansai Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 w przerwie między sezonami hank dobry film nakręcił: http://www.youtube.com/watch?v=gUF1lqCPetc Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 (edytowane) Akcja w radiowozie, szczególnie motyw, że Charliemu obciągał transol. A Hank z Samurajem kręcili bekę xDDDDDDDD Scena w której Charlie walił tą nową Tomb Raider w łóżku Stu i Marcy. A potem ci odgrywali scenki, kręcąc bekę z Charliego xDDDDD Haha, ta, pamietam te sceny. Najbardziej rozsmieszyl mnie tekst Hanka do Samuraja po tym jak juz Samuraj nastraszyl tego typka co chcial puknac jego czarnulke i potem siedzial troche przybity w tym radiowozie... Hank: Nie zalamuj sie, moglo byc gorzej. Samuraj: Oh really ? Hank: Zawsze mogl ci transwestyta laske zrobic I beka obaj xD Taaaa, to było mega. A jeszcze prędzej Samuraj cały czas kręcił bekę z Runkla ze słynnej akcji w biurze (trzepanko). Btw przypomniała mi się jeszcze jedna kozacka scena w tym sezonie. Jak Tyler kazał Charliemu powiedzieć do tego bydlaka w barze, że chciałby mu obciągnąć kutasa. No i biedny Charlie dostał pałą po pysku hehe. Edytowane 11 lipca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 w przerwie między sezonami hank dobry film nakręcił: http://www.youtube.com/watch?v=gUF1lqCPetc w przerwie między sezonami hank dobry film nakręcił: http://www.youtube.com/watch?v=gUF1lqCPetc Ale oglądałeś i polecasz? Bo na imdb to ma 3,9/10 Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Marilyn Manson pojawi sie w kilku odcinkach szóstego sezonu. Na bank Hank dostanie od niego propozycje napisania biografii , coś tam będzie się ociągał , Manson mu sypnie sianem , będą razem jeżdzic po Los Angeles i kręcić bekę z Charliego...ja to tak widzę Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 No to nieźle hehe, chociaż osoby które narzekały na nigga klimat dostaną całkowitą odskocznię. Pytanie za 100 punktów w jednym z odcinków Hank z nowym agentem idą na rozmowę, ruchanko do jakiegoś słynnego reżysera bodajże Larsa (szkop). To jest aluzja do jakiegoś "prawdziwego" reżysera czy to w 100% fikcyjna postać? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Lars von Trier znany jest z dość osobliwych układów z kobietami (silne główne role kobiece w jego filmach, przemoc wobec kobiet itp), zdaje się że gdzieś przewinęła mi się wzmianka, że ten reżyser z Californication miał być jakąśtam karykaturą von Triera właśnie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 (edytowane) von trier mieszka w małym domku w danii niedaleko lasu i w wolnych chwilach pływa kajakiem po okolicznych rzekach więc to chyba nie to Edytowane 14 lipca 2012 przez tk___tk Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Marilyn Manson pojawi sie w kilku odcinkach szóstego sezonu. Na bank Hank dostanie od niego propozycje napisania biografii , coś tam będzie się ociągał , Manson mu sypnie sianem , będą razem jeżdzic po Los Angeles i kręcić bekę z Charliego...ja to tak widzę To ty tak to widzisz, czy "na bank"? Bo potwierdzono, że Hank pisze scenariusz na Broadwayowski musical, a Manson będzie grał w nim główną rolę - samego siebie, ale ty jako polski Hank Moody może coś jeszcze zmieniasz z reżyserem. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Obejrzałem w końcu 5 sezon. Oglądało się równie dobrze co poprzednie, wciagnąłem wszystkie 12 epów za jednym posiedzeniem. Idealny serial na poprawe nastroju przed spaniem Kiedy 6 sezon ma wystartować? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 http://www.serialowa.pl/40249/californication-zdjecia-z-premiery-6-sezonu/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi