Skocz do zawartości

Californication

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież ten serial to chu,jnia od kilku sezonów, 6 nawet nie sprawdzam

Opublikowano

Urynalny drink ruleeessss. Plus do tego za(pipi)ista relacja Hank<>Runkle. Mnie tam się podoba, wiadomo, że nie będzie tak dobrze jak w pierwszych dwóch sezonach, ale raz na tydzień te 20 min na pewno nie zaszkodzi. <nie_rozumie_hejtów>

• Plusik 2
Opublikowano

Nawet Runkle ledwo ciągnie ten epizod. Jedyny dobry moment, to tekst do Hanka "dobrze, że mu nic nie zrobiłeś, w końcu dziurka to dziurka" xD, po tym gdy ten najebany pomylił domy i wskoczył do łóżka jakiegoś dzieciaka.

Opublikowano

W zasadzie to powinny być co tydzień z wyprzedzeniem a już powinien być 2 na torrentach, bo jest Showtime on Demand i Showtime Anytime i już jest na nim dostępny drugi odcinek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy odcinek to straszne (pipi). Ten serial dawno stał się komediowym serialem rodzinnym na niedzielny wieczór. Znacie jakieś inne seriale, filmy, książki, gdzie znajdę słodko gorzki rock'n'rollowy klimat z pierwszych dwóch sezonów?

Opublikowano

Pierwszy odcinek był bardzo biedny, taki poziom 5ego sezonu albo nawet gorzej. Totalnymi sucharami już walą, odechciewa się oglądać.

Obejrzę pozostałe obecnie dostępne 2 epy i jak coś nie ruszy do przodu w kwestii humoru czy fabuły to nie wiem czy sobie nawet nie daruję.

Opublikowano

Do tego Manson, który z tego co widać na zajawkach będzie pluszowym misiem a nie satanistycznym skur.wielem. Tim Minchin jest zabawny, ale na Rock'N'Rollowca to nie wygląda, bardziej na lanserskiego DJa z manieczek. Steve Jones z Sex Pistols też jest bo jest, taki grand papa. Lew Ashby to był gość i scenarzyści dobrze o tym wiedzą wspominając go w zeszłym sezonie i już bym wolał, żeby go ekshumowali i reanimowali, niż patrzeć jak Hank ssie swojego kciuka po kokainie, albo wpatruje się w 10 metrowy hologram zmarłego na pogrzebie. Na tym samym, gdzie wdowa robi na środku parku loda Hankowi po 30 sekundach rozmowy. To obraża mój intelekt.

Opublikowano

Za to drugi odcinek zayebiście mi się podobał.

No ja wiem, że motyw z gejozą oklepany, ale mnie rozśmieszył szczerze a ten kolega Charliego co go chwalił w biurze też (pipi)a śmieszny XD

Mam cichą nadzieję, że może nie zwalą tego sezonu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obecny sezon podoba mi się zdecydowanie najmniej ze wszystkich. Tak naprawdę jest po prostu o niczym, nie ma żadnego głównego wątku jak to było poprzednio. Wszystko się dzieje z dupy.

Opublikowano

Sezon 3, ten w którym Hank uczył w szkole był o wiele gorszy. Oprócz odcinka, który cały rozgrywał się w mieszkaniu, nic się w nim nie działo. Tutaj chociaż Tim Minchin ratuje serial, bo jest fenomenalny. Ale za to ogromny szacunek dla twórców, że udało im się zrobić Becę jeszcze bardziej wk.urwiającą postacią, która kiedyś trzymała w ryzach rodzinę swoimi dobrymi radami, teraz gra kompletną idiotkę, której pojawienie się na ekranie wywołuje żenadę. Dziewczyna nie ma się za bardzo co chwalić swoim CV w Hollywood :(

Opublikowano

Ja już od 4 sezonu oglądam to raczej z przyzwyczajenia i gdybym to zostawił w pizdu, to i tak bym nic nie stracił. Runkle nie ratuje tego sezonu, jak robił to do tej pory. Jeszcze bardziej jest szmacony (udaje pedała), zamiast murzyna z 5 sezonu mamy jakiegoś rockowego pizdusia, córeczka Hunka próbuje zostać pisarką, do tego z dupy wzięty wątek z odwykiem, a panienka którą Moody próbuje obracać, nie chce nawet pokazać cycków.

Opublikowano

Nie no ten 7my odcinek to jest przepraszam za przekleństwa jakaś pyerdolona porażka. Najgorszy odcinek w w historii tego serialu a Merlin Menson wyglądał i zachowywał się jak turbodebil i pajac. Nie wiem jak mogli doyebać czymś gorszym niż suchary Figlarza.

0/10

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zaliczam sobie ten serial po raz drugi i końcówka 3go sezonu rozwaliła mnie identycznie jak za pierwszym razem

powrót Mii, wydanie się prawdy o Fucking&Punching, bójka z tym typem, a na koniec kompletnie zdruzgotany Hank wsadzony do radiowozu przy akompaniamencie zaje.bistej wersji Rocket Man'a autorstwa Eltona Johna to majstersztyk