Skocz do zawartości

Californication

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cała rodzina przypomina nieco gta v :P

nowy odcinek lepszy od poprzedniego. kolejny zapowiada się jeszcze lepiej. może w końcu wróci stary dobry i niegrzeczny hank.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem 9 odcinek i sprawy nabrały takiego obrotu, że nie mogę się już doczekać zakończenia, choć będzie mi smutno, że kolejnego sezonu już nie będzie. Mam nadzieję, że skończy się tak, że nie pozostawi nierozwiązanych spraw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Troche wolny ten sezon, co mnie dziwi bo to juz ponoc ostatni a nie widze tutaj zadnego potencjalnego pier(pipi)niecia Californication style na koniec.

Wszystko tak wolno ciagnie sie ku koncowi, z Karen

raczej mu nie wyjdzie, podobnie z matka Levon'a bo taka szybka zmiana kobiet bylaby zbyt sztuczna

To co nam pozostaje ? Odjedzie w sina dal zostawiajac za soba ten pyerdolnik ? Zginie ? :<

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Fakt, trochę dziwny ten sezon. Ostatni odcinek nic nie wyjaśnił. Spodziewałem się, że pod koniec będą jechać z fabuła ostro. Ja myślę, że

jednak jakoś magicznie zejdzie się z Karen, albo zginie

inne rozwiązanie było by jednak słabe. No ale zobaczymy :D

Opublikowano

Dzięki Showtime od demand odcinki zawsze były w necie tydzień przed emisją. 12 jeszcze nie ma właśnie i to jest dziwne. 

Opublikowano

A ja nie żałuje.

Ten sezon zdecydowanie jest mniej ekscesywny od pozostałych. Nie potrzebnie stonowano wybryki głównych bohaterów. No i to się ciągnęło już zbyt długo. Pora to zakończyć pożegnać i czekać na kolejny projekt Duchovnego.

• Plusik 1