Skocz do zawartości

Californication

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież oni dopiero co w separacji byli. Cały sezon prują się na lewo. Tylko mieszkają razem i próbują dojść do ładu, więc można powiedzieć, że są w wolnym związku póki co.

No tą tajemnicę podsumowała kochanka Runkle'a. To (pipi)a ;].

Ale Marcy sie skur.wila. Pewnie na zlosc za syfa, hehe.

Opublikowano

ja tam się usmiałem na widok pijanej beki . Beki jako beka jako takiej nie stwierdziłem .Prócz nowej postaci napalonego babochłopa za wiele sie nie dzieje . Zbyt lajtowo przebiegają relacje między Duchovnym a jego narzeczoną .

Opublikowano

Ha - i tu was mam! Oglądałem 2 sezony i potwierdzam beka jest, nawet dodatnia certyfikowana. No, ale martwi mnie to co tu wypisujecie bo wnioskując z zakończenia drugiej serii to ta ma się koncentrować na Bece w obecności której, jak juz ustaliliśmy, beka nie jest obecna.

Opublikowano

Trzeci sezon jest IMO dużo słabszy (mniej bekowy). No chyba, że się po prostu zestarzałem i już nie bawią mnie dialogi oparte w 80% na odniesieniach do seksu, dragów i wydalania, a w 20% na nudnych banałach.

Opublikowano

Nom niestety to prawda, nie dalej jak wczoraj zarzuciłem cały sezon od początku. To znaczy wszystkie wypuszczone odcinki (7) i daleko mu do I sezonu czy genialnego II. Każdy odcinek jest luźny, nie ma jakiegoś wspólnego ogniwa no po za w(pipi)iającą "Beką'. W poprzednich epach pieprzenie miało jakiś sens, tu jest bez wyrazu. Każdy z każdym, byle do przodu.

Jako tako Sue, ratuje sezon. Jej tekst "dmuchnij kokę w puchę" mnie rozwalił.

Opublikowano

Fajnie jakby Beka zaćpała się na śmierć, a w 3 sezonie Hank coraz bardziej chamski jest to akurat dobrze, chociaż te odcinki jakoś sie ze sobą nie kleją, nie czeka się na następny odcinek żeby zobaczyć co dalej.

Opublikowano

3 sezon jest jak prostytutka, ciągnie na siłę. innego wytłumaczenia nie widzę. czasami warto ignorować krzyki fanów i pozwolić serialom umrzeć zamiast ciągnąc bez polotu to co było naprawde fajne mogło zostać w pamięci. 1 sezon zdecydowanie najlepszy.

• 4 tygodnie później...