Opublikowano 6 maja 200816 l Czy ktoś z Polaków pomoże mi w achievie 10 wins in a row? dobre pytanie. Z tym ze gra bedzie u mnie jakoś koło czwartku/piątku/soboty. Anyone?
Opublikowano 6 maja 200816 l Czy ktoś z Polaków pomoże mi w achievie 10 wins in a row? dobre pytanie. Z tym ze gra bedzie u mnie jakoś koło czwartku/piątku/soboty. Anyone? Właściwie to u mnie na półeczce się kurzy i mogę pomóc .
Opublikowano 6 maja 200816 l miodzio! odezwji się na XBL zatem. w zamian chetnie pomogę przy kilku(nastu) innych tytułach.
Opublikowano 17 maja 200816 l Jeśli byłby jeszcze ktoś chętny do pomocy, to ja poproszę Gamertag: MatysPL
Opublikowano 19 stycznia 200916 l ja byłbym chętny ale to w sumie będzie 20 bo i dla mnie 10 jak co to PW
Opublikowano 12 marca 200916 l byłby ktoś chętny zrobić aczika King of The Court(10 zwycięstw z rzędu) Mogę się podstawić i odwrotnie