cichy_ 1 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Chłopaki, aby zebrać całą polską scenę Call of Duty 4 postanowiłem utworzyć spis klanów. Dzięki temu będzie można organizować turnieje na dużo szerszą skalę, łatwiej każdy się dowie o wszystkim i będzie to dobry fundament pod scenę Modern Warfare 2! Zapisujcie swoje klany tu: http://www.consolespro.pl/forum/viewtopic.php?f=34&t=11 Specjalny topic dla Wolnych Strzelców, dużo łatwiej będzie zakładać nowe klany: http://www.consolespro.pl/forum/viewtopic.php?f=34&t=12 Niech nasza scena się rozrasta! Jak dobrze pójdzie to pod koniec sierpnia na Extreme Party 6 w Warszawie zostanie zorganizowany LAN w COD4! W planach mamy także wystartowanie z polską ligą online Call of Duty 4. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 z chęcia pogram z polakami - mam headseta i srednio ok 18-20 fragow na kazda runde (rekord to 42 ) Wyslijcie invite jakis. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Mam COD:MW jakies 2 tygodnie i strasznie mnie online wciagnol ale polakow to wogule nie spotkalem narazie mi kiepsko idzie ale sie rozkrecam wiec jak ktos che zagrac zapraszam. Cytuj
garam 0 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Siema, szukam osób do gry po live Zazwyczaj mam dodatnie killratio i plasuję się dość wysoko (2-3 miejsca) w rankingu drużyny Edytowane 24 stycznia 2010 przez garam Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Witam. Czy zna ktoś jakąś polską stronę gdzie można pograć w klanach w MW2? Jeżeli nie to nie można by się zebrać i stworzyć jakieś forum? Mogę nawet założyć takie forum bez problemu, tylko problem w tym, że nigdy w klanach nie grałem i potrzebny byłby ktoś kto już ma takie doświadczenie aby poprowadzić ligę, oczywiście nie samemu ale z pomocą kogoś. Jest dużo chętnych nawet pojedyncze klany które piszą na jakiś forach, ale ciągle brakuję jednego spójnego miejsca w którym znaleźliby się wszyscy. Cytuj
SiemankoOo 19 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 (edytowane) Wielkanocny meeting 4 fun w CoD4 można z nudów obejrzeć jeżeli będą chętni można powtórzyć edit: hehe wyżej widzę jeszcze posty z ustawki z 2009roku stare dobre czasy:) pozdro:) teraz tylko 4 fun Edytowane 19 kwietnia 2010 przez SiemankoOo 1 Cytuj
iwanek 0 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy są jeszcze ludzie na serwerach w CoD4? Noszę się z zamiarem ponownego kupna tylko dla multi, więc chciałbym wiedzieć czy jest sens. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj
kasan1512 0 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Jest sporo ludzi, spokojnie można sobie pograć. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Mój pierwszy quad http://www.youtube.com/watch?v=4qerJwCsxuU&feature=recentf Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Gra ktoś jeszcze? U mnie na friendliście nikt już nie gra od dawna a chętnie pograł bym drużynowo. Mój GT: Czaja PL Aha, gram tylko HCHQ i HCS&D i jestem pod tym względem niereformowalny Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Ja gram czasami dodaj I Tom3k I Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi