YETI 10 993 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Jeżeli jesteś zarejestrowny na PS Store (PS3), to ten login bedzie działał na PC Store? Cytuj
JacobiCrash 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Jeżeli jesteś zarejestrowny na PS Store (PS3), to ten login bedzie działał na PC Store? Tak. Logujesz się tym samym loginem co przy Sign In na PS3. Możesz nawet wejść na USA i Jap. używając odpowiednich loginów z PS Store. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Słuchajcie, mam takie pytanko - jak wiadomo, minimalna kwota, jaka mozna wpłacać na PSP store to 20 zł, nie? Nie chce mi sie wpłacac takiej sumki, jak np chce sobie kupic ten dodatego do wipeout'a za 14 zł - w zwiazku z tym, zastanawiam sie nad założeniem konta na PayPal - czy zatem: - mozliwe jest płacenie na PSS poprzez PayPal? - mozna wpłacać na konto PSS kwoty mniejsze niz 20 zł przy korzystaniu z PayPal? - odnośnie samego PayPal - warto z tego korzystać? czy uzytkowanie serwisu (wpłącanie kasy na konto PayPal oraz płacenie w internecie przzy wykorzystaniu tego konta) cos kosztuje? duzo? Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Sorry, ale nie odpowiem na post wyżej, bo nie wiem. Mam za to inne pytanie, czy gierki z psp store mają jakieś zabezpieczenia przed kopiowaniem, czy przenoszeniem ? Bo ja mam tylko 1 gb kartę i mi się moje kochane klasyki z psx nie mieszczą, więc je przenoszę. Wiem np. że ściąganie ich jest ograniczone (do 5 razu bodajże), a co z tymi, które ściągneliśmy? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 wystarczy ze skopiujesz cały folder License i bedziesz trzymał go na kompie, mozesz przenosic pliki z kompa ile tylko razy zechcesz. Co do tych 5 razy to nie wiem jak to jest, mam kopie na PC i sie nie martwie. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Słuchajcie, mam takie pytanko - jak wiadomo, minimalna kwota, jaka mozna wpłacać na PSP store to 20 zł, nie? Nie chce mi sie wpłacac takiej sumki, jak np chce sobie kupic ten dodatego do wipeout'a za 14 zł - w zwiazku z tym, zastanawiam sie nad założeniem konta na PayPal - czy zatem: - mozliwe jest płacenie na PSS poprzez PayPal? - mozna wpłacać na konto PSS kwoty mniejsze niz 20 zł przy korzystaniu z PayPal? - odnośnie samego PayPal - warto z tego korzystać? czy uzytkowanie serwisu (wpłącanie kasy na konto PayPal oraz płacenie w internecie przzy wykorzystaniu tego konta) cos kosztuje? duzo? nie nie, dotyczy wplacania na konto pss przez paypal, co do wielkosci kwot nie wiem ile minimalnie przez konto w banku. tak ale. w zaden sposob nie wplacasz kasy na paypal, OPISZE JAK DZIALA PAYPAL.COM dziala to tak. zakladasz konto w paypal i potwierdzasz posiadanie konta bankowego, odbywa to sie w ten sposob ze na twoje konto w banku wplywa drobna suma, jakies grosze i te liczby powiedzmy 0.10 i 0.14 groszy podajesz w paypal jest tam taka zakladka. jak juz potwierdzisz posiadanie konta to mozesz przelewac kase innym posiadaczom paypal. kasa jest pobierana z twojego konta bankowego. pod warunkiem ze posiadasz taka kwote. wysylasz komus 2000 pln i z twojego konta w banku znika 2000 pln. i trafia ona na konto innego posiadacza paypal. ktos jest bardziej zorientowany ?? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 tzn mi sie wydaje, ze cała idea posiadania paypal'a własnie polega na tym, że wpłaca sie tam hajs, a potem z tego konta mozna przelewać bardzo łatwo we wszelkich sklepach internetowych, typu PSS (który, jak słysze, niestety tego nie obsługuje... ), amazony, czy inne ebay'e - i nigdzie oprócz paypal'a nie trzeba podawac namiarów na karte kredytową, i nie trzeba bawić sie w przelewnanie całych 20 zł z konta w banku, tak jak na PSS, tylko możnaby płacić dowolną kwotą z konta paypal... I w ten sposób uniknełoby sie, sytuacji, że w jednym portwelu w jakims sklepie masz 3 zł, w innym sklepie kolejne pare złotych - cała kase trzyma sie na jednym koncie paypal, i przelewa sie dokładnie tyle ile trzeba... tak mi sie przynajmniej wydaje. ;P Cytuj
Gosiek 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Jedna uwaga: w Polsce nie ma możliwości przelewania gotówki z konta bankowego na konto Paypal, istnieje tylko możliwość wypłaty środków do banku. Płacić można tylko kartą kredytową zarejestrowaną w serwisie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 mam pytanie konto na playstation store mam zalozone na wielka brytanie jest jakas opcja ze moge zmienic teraz na polske ? bo szperam w opcjach i nic takiego znalesc nie moge ;/ Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Nie można chyba. Wiadomo kiedy będzie flOw u nas? Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 10 marca 2008 Autor Opublikowano 10 marca 2008 mam pytanie konto na playstation store mam zalozone na wielka brytanie jest jakas opcja ze moge zmienic teraz na polske ? bo szperam w opcjach i nic takiego znalesc nie moge ;/ poszukaj w account management Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Hej. Chcialem zalozyc konto an PSP store ale w pewnym momencie muszę podać numer karty kredytowej itd. Jest to konieczne ? Store ma mi służyc jako źródło dem i themsów a nie pełnych wersji... Cytuj
Gosiek 0 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Podanie numeru karty nie jest obowiązkowe. Przy zakładaniu konta można to ominąć, system zapyta tylko czy na pewno nie chcesz podać numeru karty i poinformuje, że zawsze można zrobić to później w "account management". Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Podanie numeru karty nie jest obowiązkowe. Przy zakładaniu konta można to ominąć, system zapyta tylko czy na pewno nie chcesz podać numeru karty i poinformuje, że zawsze można zrobić to później w "account management". Fakt, nie zauważyłem. Dzięki . Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Wg. Famitsu, już niedługo pojawi się na psp store (jap.) Metal Gear Solid. Nie wiem kiedy i która część, ale jest na co czekać! PS Na store eu też musi się pojawić :wkurzony: Cytuj
_mike 318 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Wg. Famitsu, już niedługo pojawi się na psp store (jap.) Metal Gear Solid. Nie wiem kiedy i która część, ale jest na co czekać! Ponoć MGS ma sie pojawić we wszystkich reginach w malych odstepach czasu. Ja czekam z niecierpliwoscia Ja mam takie jeszcze jedno ptanie. Skoro nowy PSS na PS3 ma byc BEZ podzialu na regiony to czy PSS z poziomu PC tez tak bedzie miał?:> Osobiscie jakos mi sie nie wydaje to realne. Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Mam problem ściągnąłem demo LOCOROCO z store.playstation.com... Plik waży ok 600 kB, lub bajtów ( nie pamiętam) co mam z tym plikiem zrobić?????????? To samo jest z Pataponem ...... Cytuj
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 INSTRUKCJA https://store.playstation.com/store/instructions.vm Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 (edytowane) stona - moja szkoła xD michale - to co zassałes to cos na wzor torrenta; musisz zainstalowac oprogramowanie sony i podlaczych psp do pc zeby cokolwiek zassac Edytowane 4 kwietnia 2008 przez Coati Cytuj
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 stona - moja szkoła xD Jak się uczyć to od najlepszych c'nie? Cytuj
marchev 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Mam problem: zarejestrowałem się na amerykańskim store i filmiki ściągają się normalnie, ale kiedy próbuję zassać demko wyskakuje mi komunikat, że mój PSP system jest już przypisany do innego konta. Może to wina demek z polskiego store? wie ktoś? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) to wina licencji. w opcjach konta trzeba chyba cos zmienic.. ktos na poprzedniej stronie to opisywal. ////////Ńus\\\\\\\\\\\\\ ukazała sie aplikacja NPDecryptor, pozwala na łamanie zabezpieczeń produktow kupionych na pss [za wyjatkiem gier z psx'a] DOWNLOAD pamiętajcie, że udostępnianie swoich zakupionych produktów jest nielegalne. NO! info z psp-team.pl Edytowane 6 kwietnia 2008 przez Coati Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Nie mogę aktywować konta na eu. Aktywowałem na USA dla demoa GoWa i jak dzisiaj chciałem zmienic aby pograc w beats cały czas mam "comunication with server failed" wtf? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Wyczyść Cookies itp w przeglądarce - i nie korzystaj z IE Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 (edytowane) Nie korzystam z IE :wtf: A czyszczenie cookies nic nie dało, error wyskakuje w programie do przesyłania a nie w przeglądarce ;f Edytowane 12 kwietnia 2008 przez Mikes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi