raven_raven 12 014 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 A inne pytanie - czy mogę ściągnąć z amerykańskiego PSStore dodatek do palowej gry? Np. mam nasze polskie LBP i czy będę mógł z USA ściągać dodatki? Jeśli nie, to czy one również wymagają aktywacji konta? Czy może działają niezależnie od tego, czy mam właśnie PSP zalogowane na USA czy Polskę? W(pipi)ię się jak jakieś DLC będę musiał ściągać z Polski jednocześnie rezygnując z FFT ;/. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Dodatki z wersji US nie działają w wersji EU. A przynajmniej do tej pory żaden nie działał. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Cholera, bardzo niedobrze ;/. Dzięki za odpowiedź. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 to tak samo jak z saveami ;] Cytuj
garam 0 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Siema, mam takie pytanko - jak wyglądają klasyki z PSX'a na PSP ? Chcę sobie ściągnąć CTR'a (10zł !!!) ale boję się rozciągniętego ekranu... Z drugiej strony mały kwadracik z obrazem też za fajny by nie był :confused: Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Masz tam kilka opcji do wyboru - możesz mieć 320x240, kwadrat rozciągnięty do brzegów ekranu górnych, do bocznych i panorama rozciągnięta. FFVIII na PSN US za dychę!!!! Cytuj
pinio 0 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 witam!!!wczoraj kupiłem sonie z PSS grę która mnie zauroczyła już dawno,a mianowicie METAL GEAR SOLID:)grałem troche na ps3 i było naprawde fajnie tak sobie wspomnieć grę,która zapoczątkowała moją przygodę z konsolami;)zgrałem sobie ją na moje psp i to...ZWAŁA!!!muta na filmikach się zacina!!!robi się z tego mały remiks!!co jest grane?!pomocy:(nie moge tak grać!co mam przestawić aby wszystko grało na psp-ku jak trzeba?dodam tylko że mam naprawde szybką karte więc nie chodzi tu o przepływ damych!pomocy ludziska!!błagam! P.S.kiedyś czytałem że po kilku krotnym przejściu gry SOLID dostaje kostium ninia?!?!?!?!?ja po 2 razie otrzymałem garniturek:)to prawda z tym kostiumem??co mam zrobić aby go dostać!??dzięki z góry za pomoc:) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Wiem, że nieoryginalny MGS na CFW miał kłopoty z dźwiękiem, ale żeby z oryginalnym były kłopoty? Masz CFW? Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) Zrobiłem sobie konto na siebie i jak się okazało musi być ono powiązane z parental userem (BTW, czy słoni naprawdę myślą że osoby poniżej 18 roku życia nie maja kart płatniczych ?). Teraz pytania: czy gry kupione na moim koncie są rejestrowane na mnie czy na "parentala" ? Czy po skończeniu 18 lat konto automatycznie przestaje być podległe "rodzicowi" ? I czy można jakoś dodać mniej niż 20 zł ? :F Edytowane 19 grudnia 2009 przez garam Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 napisz po polsku o co dokladnie ci chodzi. wszystko jedno ile masz lat. karte platnicza powinno przyjac. minimum to 20zl [nie wielkokrotnosc] Cytuj
pinio 0 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 mam komsole normalną(prawie)!!to moj pierwszy klasyk kupiony z PSS!nie wiem o co chodzi-na ps3 działa a na psp jakoś dziwnie nuta się zacina i chaczy!!wszystko mi do tej pory grało poza tym orginalnym METALEM;((((((((((( Cytuj
garam 0 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 parental = konto rodzica ? Nie wiem co jeszcze może być niezrozumiałe Cytuj
pinio 0 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 witam!!!wczoraj kupiłem sonie z PSS grę która mnie zauroczyła już dawno,a mianowicie METAL GEAR SOLID:)grałem troche na ps3 i było naprawde fajnie tak sobie wspomnieć grę,która zapoczątkowała moją przygodę z konsolami;)zgrałem sobie ją na moje psp i to...ZWAŁA!!!muta na filmikach się zacina!!!robi się z tego mały remiks!!co jest grane?!pomocy:(nie moge tak grać!co mam przestawić aby wszystko grało na psp-ku jak trzeba?dodam tylko że mam naprawde szybką karte więc nie chodzi tu o przepływ damych!pomocy ludziska!!błagam! P.S.kiedyś czytałem że po kilku krotnym przejściu gry SOLID dostaje kostium ninia?!?!?!?!?ja po 2 razie otrzymałem garniturek:)to prawda z tym kostiumem??co mam zrobić aby go dostać!??dzięki z góry za pomoc:) SPRAWDZAŁEM U KUMPLA NA KONSOLI I MA TAK SAMO!!!!A MA ON ORYGINALNY SOFT!!CO JEST?! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 nie krzycz to ci odpowiem Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 można gdzieś w Polsce kupić zdrapki do PS Store ? czy póki co jedyna opcja do podpiąć kartę kredytową ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 karta kredytowa/platnicza. zdrapki dopiero maja sie ukazac. Cytuj
garam 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Mniej więcej co jaki czas pojawiają się nowe promocje ? Mam jeszcze 10zł do wydania a Kula World jakoś mnie nie interesuje Cytuj
Artai 1 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Cześć. Mam problem - mam Xboxa 360 i PSP. Zamierzam w dalekiej przyszłości dokupić sobie PS3. No i mam pytanko - gdy loguje się na PS Store przez PSP u mnie w domu, gdzie mam routera, mam PROBLEM. Loguje się, wybieram jedno z dem i klikam download. "Download failed. An error has occured. (80109B0B)" Czy ktoś może mi pomóc. Czy jest to związane z tym, że jestem zarejestrowany na Polskę, a mam proxy o nazwie proxy.telsten.com Czy ten .com oznacza, że łączę się "niby" z Ameryki? Proxy każe mi używać dostawca neta (kablówka). Co mam zrobić? Boję się, że jak podłączę PS3 lub X-a do neta będzie taki sam problem!!! Pomocy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 zapewne masz jakies ograniczenia [wielkosc pobieranego pliku, porty, etc] u dostawcy internetowego. sprawdz sciaganie przez media go. Cytuj
maltan 3 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 karta kredytowa/platnicza. zdrapki dopiero maja sie ukazac. Płatnicza to jaka? Taka zwyczajna bankomatowa Visa na przykład? Sorry ale się nie orientuje. BTW CoATI bolą oczy od Twojej sygnaturki. xD Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 tak zwykła karta do bankomatu to płatnicza. Np visa electron z wbka. Cytuj
maltan 3 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 (edytowane) Super. A jak się tam coś kupuje przez PSS? Wybieram i co? Podaje nr karty czy wchodzę na konto i przelewam gdzieś pieniądze? Potem mogę tą grę na inną kartę pamięci przenieść? Jak przerwie ściąganie np w połowie bo wywaliło neta, można pobierać później od nowa czy znów trzeba płacić? EDIT Dzięki za info Visa Millennum Bank działa, :)Medievil zakupiony, teraz się pobiera, to jak się przerwie w połowie to jak z tym będzie? Mogę jakoś zabezpieczyć grę? Zgrać tą grę gdzieś na dysk wraz z jakąś licencją aby później wgrać na tą samą kartę pamięci? Edytowane 5 lutego 2010 przez maltan Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 To ja jestem zacofany, czy to jest normalne że sklep sam pobiera pieniądze z karty po podaniu wszystkich danych (łącznie z pinem)? Cytuj
Ssacz_Shen 0 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Czy gra zakupiona na ps store pojdzie mi na sofcie 5.00 m33-6? Nie chce oficjalnego softu a zalezy mi na final fantasy 8, ebooty nie chodza niestety tak jak bym chcial. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 To ja jestem zacofany, czy to jest normalne że sklep sam pobiera pieniądze z karty po podaniu wszystkich danych (łącznie z pinem)? Od kiedy to się podaje PIN? Czy ty na pewno byłeś na stronie Sony? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi