michal89a23 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Witam dzisiaj została zaktualizowana strona store.playstation.com ale ........... szału nie ma no ewentualnie Everybody's Golf 2 Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Taki problem mam. Chcialem sciagnac Beats. Mam konto w inteligo podaje numer karty itd., tyle ze.. W moim nazwisku jest Ń. I dupa... Wyskakuje blad ze moje nazwisko ma invalid character. A jak wpisuje przez N to nie rozpoznaje karty. Czy ktos sie z tym spotkal?? A moze to kwestia karty z inteligo? Cytuj
Gość Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Raczej karty. Musisz mieć albo specjalna do zakupów przez neta albo kredytową. Zwykła visa electron nie da rady. Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 No wlasnie to jest visa, nie electron. (nie wiem czy electron jeszcze wogole wydaja w PKO..). Bardziej mnie zastanawia to Ń.. Spróbuje dziś jakaś inną jak wróce z pracy. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Ja osobiście płaciłem Visą Electron (bankomatowo-płatnicza z BZWBK) na amerykańskim PS Store bez problemu... Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Na amerykańskim? he? Da się kupować nasza kartą na amerykanskim? Anyway, wyszedł Pierwszy comand & conquer, warto? Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 IMHO nie jest fajny. Tzn wolał bym Red Alert Poza tym nowości na EU Store to : flOw Bishi Bashi Special Chains of Olympus Demo Command And Conquer™ Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Anyway, wyszedł Pierwszy comand & conquer, warto?Grałem na emulatorze w PSP i przyznać muszę, że sprawdza się wyjątkowo dobrze (sterowanie, gameplay, czytelność grafiki). Jednak boli fakt, iż gra oparta jest na passwordach, nie save'ach. Tym samym jeśli ktoś myśli o poważniejszej rozgrywce to jednak sugeruję wersję PC, którą dorwać można w pakiecie The First Decade. IMO lepiej wydać 80zł na całą kolekcję C&C niż 20zł na jeden plik PSP. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Na amerykańskim? he? Da się kupować nasza kartą na amerykanskim? Jakby się nie dało to bym o tym nie pisał... Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Działa wam Store pod Mozillą? U mnie nie wyswietla sie srodkowe menu, działa tylko jak ma wyswietlic pojedyncza gre. A tutaj wyzej ktos pisał, ze mu nie szła karta. Pamietajcie, zeby nie podawac za duzo informacji bo są zbedne. Imie, nazwisko i w miare dokładny adres w zupełnosci wystarczą, województwo i te pierdoły są zbedne. Cytuj
Komar 8 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Działa wam Store pod Mozillą? U mnie nie wyswietla sie srodkowe menu, działa tylko jak ma wyswietlic pojedyncza gre.Działa, lecz przez totalnie durnych projektantów tej strony trzeba dosyć długo czekać, aż się ten content załaduje (ajax). btw. Kupował ktoś Kula World? Gra na PSXie była świetna i jak dobrze pamiętam była to jedna z pierwszych gier które w pełni obsługiwały DualShock'a. Jak jest tu ze sterowaniem i samym działaniem gry? Z góry dzięki Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Ej no co wy, C&C na PSX była lepsza moim zdaniem o oryginału, brakowało myszki, ale przynajmniej gra była jakaś taka zrównoważona. IMO oczywiście Ogółem mało strategii na PSP, a ta to rarytas. Czemu nikt nie wspomniał o Bishi Bashi Special? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Stona wspomniał przy okazji wypisania nowosci na pss Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 (edytowane) Co z tą kula world. Gierka ryła beret na PSX. Coati , weź to sprawdź i opisz jak sie sprawuje na PSP Wiesz? nawet nie głupi pomysł - Coati Edytowane 30 kwietnia 2008 przez Coati Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Ej no co wy, C&C na PSX była lepsza moim zdaniem o oryginału, brakowało myszki, ale przynajmniej gra była jakaś taka zrównoważona. IMO oczywiście smile.gif Ogółem mało strategii na PSP, a ta to rarytas.Nawet gdyby, to uważasz, że w obecnej formie jest to gra nadająca się na PSP? Poza domem nie pograsz gdyż musisz poświęcić większą ilość czasu na przejście jednej misji bez save'a. W chacie natomiast osobiście bym wolał zagrać wygodnie w wersję PC. Prawdę mówiąc już lepszym wyborem na PSP byłby Warcraft 2 - tego przynajmniej dało się normalnie zapisać w trakcie zabawy. Cytuj
Gość Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Nie ma sejwa ale zawsze możesz uśpić konsolkę c'nie? Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Co nie zmienia faktu, że dopóki nie ukończysz misji to nic innego z konsolką nie zrobisz. Tymczasem niektóre zadania, szczególnie te późniejsze, mogą trwać nawet parę godzin. No i zawsze jest też kwestia nagłej przegranej, po której musimy przechodzić całą misję od nowa. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Co nie zmienia faktu, że dopóki nie ukończysz misji to nic innego z konsolką nie zrobisz. Tymczasem niektóre zadania, szczególnie te późniejsze, mogą trwać nawet parę godzin. No i zawsze jest też kwestia nagłej przegranej, po której musimy przechodzić całą misję od nowa. Cały urok dawnych gier Mi się to akurat podobało, a summa summarum jak pamiętam, poza wyjątkami, misje nie bywały aż tak długie. Mi jednak w poście chodziło o zrównoważeniu sił i jednostek. W wersji na PC nie podobało mi się, że dużo jednostek było bezużytecznych, albo osłabionych. W wersji na PSX świetny użytek robiło się np. z grenadierów, a atomówka była atomówką Ps. Mogliby wydać KKND: Krossfire Cytuj
Gość Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Ps. Mogliby wydać KKND: Krossfire I multi po wifi? GODDAMN!! Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Wczorajsza aktualizacja POWALA!! :wtf: Cytuj
Gość Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Chodzi Ci o dodanie "fenomenalnego" Street sk8 ? XD Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Nie, to doszło już we wtorek. W ten czwartek dostaliśmy jedno wielkie, niesamowite NIC! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 nom nic... a ponoc w sony maja rozpiske na wszystkie czwartki... na us tez tak jest? Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Tak jak w przypadku zwykłego C&C - save'ów brak, tylko passwordy ;> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi