Skocz do zawartości

PSP Store

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sony sie rozkreca. Dostałem od nich maila, neidługo na Store pojawi sie darmowa muzyka malo znanych zespołów słuzaca wypromowaniu ich, wiadomo, duzo sciagniec i Sony Records podpisze z nimi kontrakt.

Poza tym pojawił sie Killzone libearation w platynie i rainbow six. Nad tym drugim sie zastanawiam.

Opublikowano

Na amerykańskim PSStore co tydzień jak dają tematyczny update (przedtem The Con, teraz SOCOM2) dają do ściągnięcia mp3ki z gier za free :) Więc jakaś promocja już jest :sweat:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

SE kilka dni temu oznajmiło, ze wyda na PSS swoje klasyki RPG z PS1!!!!jedenjedenascie Na pierwszy ogień idzie Xengears. O wersjach Eu nic nie wiem.

Na razie bez linka, nie chce mi sie szukać ale info jest oficjalne.

edit znalazłem linka przypadkowo: http://www.kikoo.pl/news/987-1/SE-wesprze-PSN/

Edytowane przez the_m
Opublikowano

Żeby wydali XG w EU/US (bo na PSP region nie ma znaczenia),a będę w ósmym niebie. Ci co grali w XG wiedzą, że ta gra dorównuje wielkie "siódemce", gdyby wyszło normalnie w Europie, kto wie może zdeklasowałoby FFVII ...

Opublikowano (edytowane)

No ja mam nadzieje ze wyjdzie, obok MGSa, japonce przeciez juz to mają...

Mam pytanie

http://store.playstation.com/game/product....RAYMANXXX000001

Czemu Anglicy to mają a my nie? Ten sam region, wtf??

To jest głupie jakieś, link do PL:

http://store.playstation.com/game/index.vm...PC.GAME.PL-TAB3

Link do UK:

http://store.playstation.com/game/index.vm...PC.GAME.GB-TAB3

Co odpierdala Sony Poland?

Edytowane przez Mikes
Opublikowano
Sony sie rozkreca. Dostałem od nich maila, neidługo na Store pojawi sie darmowa muzyka malo znanych zespołów słuzaca wypromowaniu ich, wiadomo, duzo sciagniec i Sony Records podpisze z nimi kontrakt.

Miło to słyszeć. Wcześniej, jeszcze za czasów yourpsp, często ściągałem utworki, niektóre do dzisiaj mam na dysku. ;]

Opublikowano

jak założyc konto na psp store ?

tworze master account i na @ mi nic nie przychodzi mam na tlenie poczte ??

Opublikowano (edytowane)

było w spamie wielkie dzieki za pomoc

jak pobierać gry z psp store ? ssciaga mi sie plik 1 KB ??

Edytowane przez Coati
Opublikowano

Wszystko jest napisane na PS Store, na stronie, która pojawia sie gdy chcesz sciagać pliki - na górze jest chyba napis "How to Download from PlayStation Store". Podpowiedź - trzeba od nich sciagnąc mały program i wszystko sciagać za jego posrednictwm, z podłaczoną pod USB konsolą.

Opublikowano

Da się jakos przemianowac konto na PL na UK? Jeśli nie, to gdy załoze nowe i kupie jakas gre, majac gry z konta PL na PSP(flOw i CTR) będę mogł grac we wszystkie bez aktywowania PSP na dane konto?

Opublikowano

Tak można ale nie z PSPstore tylko z innych stron. Z PSPstore możesz jedynie bezpośrednio na konsolkę. Żeby coś ściągnąć musisz się zalogować.

Opublikowano

Siema, od razu przepraszam za bledy, pisze z psp. A wiec, nie wiem czy w odpowiednim temacie pisze, chcialem zapytac czy jest mozliwosc w psp czy jakims programie miec liste przyjaciol tak jak w ps3? Mam kilku znajomych ktorzy maja psp i chcialbym miec ich na liscie zeby popisac czy pograc razem.;] PZDR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem Crasha i nie mogę go zainstalować na konsolce. Używam tego programu ale wyskakuje mi komunikat "A system software update for the psp system is required . For up date methods ,refer to the instructions for the psp system" Mam soft 3.95 i nie wiem z skąd mam ściągnąć nowszy .... Help