Fridrich666 2 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Jeśli ktoś z was miał podobny problem proszę o radę: Postępowałem zgodnie z instrukcja zawartą na playstation store, instaluje ten programik, konsola podłaczona przez usb(ustawiona na komunikację usb) ale w momencie sciągania otrzymuję komunikat A connection error has occurred. (0x80048104). I tyle sciągania z ze sklepu. WinXp SP.2.0 IE7.0 PSP firmware 4.05 Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 spróbuj w System Settings zrobić: Resorte Default Settings, może pomoże. Cytuj
Fridrich666 2 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 spróbuj w System Settings zrobić: Resorte Default Settings, może pomoże. Nie pomogło. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Jeśli ktoś z was miał podobny problem proszę o radę: Postępowałem zgodnie z instrukcja zawartą na playstation store, instaluje ten programik, konsola podłaczona przez usb(ustawiona na komunikację usb) ale w momencie sciągania otrzymuję komunikat A connection error has occurred. (0x80048104). I tyle sciągania z ze sklepu. WinXp SP.2.0 IE7.0 PSP firmware 4.05 Musisz podłaczyc sie do netu i ustawic czas przez internet(date and time - set via internet) Innego sposobu nie ma. Cytuj
Fridrich666 2 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Jeśli ktoś z was miał podobny problem proszę o radę: Postępowałem zgodnie z instrukcja zawartą na playstation store, instaluje ten programik, konsola podłaczona przez usb(ustawiona na komunikację usb) ale w momencie sciągania otrzymuję komunikat A connection error has occurred. (0x80048104). I tyle sciągania z ze sklepu. WinXp SP.2.0 IE7.0 PSP firmware 4.05 Musisz podłaczyc sie do netu i ustawic czas przez internet(date and time - set via internet) Innego sposobu nie ma. Ślicznie dziękuję pomogło i śmiga jak ta lala. Jestem ciekawy co odpisze sony Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Chciałbym ściągnąć demo, np. Patapona, ono jest dostępne tylko na store. Jednak ściągnięty plik ma 500kb, znalazłem coś o jakimś Sony Downloaderze, ale nie wiem jak to obsłużyć. Zostaje tylko ściąganie przez psp? Cytuj
Gosiek 0 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) znalazłem coś o jakimś Sony Downloaderze, ale nie wiem jak to obsłużyć Po zalogowaniu do PSP store po lewej stronie powinien być spory banner z opisem w stylu "to download content click here for instructions" i kolesiem z konsolą w rękach na zdjęciu - po jego kliknięciu pojawia się strona, na której można pobrać PLAYSTATION Network Downloader. W razie czego bezpośredni link do strony z instrukcjami: http://store.playstation.com/game/instructions.vm i z downoladerem - http://ww.dl.playstation.net/module/PSNDownloaderSetup.exe. Aplikacja po zainstalowaniu sama się uaktywni przy pobieraniu gier z PSP store. Edytowane 18 sierpnia 2008 przez Gosiek Cytuj
LisekPSP 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Bardzo fajna funkcja:) C&C zakupione Cytuj
Gość Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Bardzo fajna funkcja:) C&C zakupione PlayStation®Store (PC version) is being redesigned. Service is scheduled to resume in late October 2008. jak mogłes kupic ? Cytuj
RoL 561 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 no chyba juz jest late october Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 no a poza tym PSP store jest juz dostepne z poziomu psp Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Bardzo fajna funkcja:) C&C zakupione PlayStation®Store (PC version) is being redesigned. Service is scheduled to resume in late October 2008. jak mogłes kupic ? PS Store na PSP działa normalnie. Cytuj
Gość Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Bardzo fajna funkcja:) C&C zakupione PlayStation®Store (PC version) is being redesigned. Service is scheduled to resume in late October 2008. jak mogłes kupic ? PS Store na PSP działa normalnie. mi sie pokazuje http://www.playstation.com/pc/store/country-selector/en/ PlayStation®Store (PC version) is being redesigned. Service is scheduled to resume in late October 2008. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 no a poza tym PS Store jest juz dostepne z poziomu PSP http://gamelobby.pl/1324/psp-firmware-500-w-szczegolach/ Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Bardzo fajna funkcja:) C&C zakupione PlayStation®Store (PC version) is being redesigned. Service is scheduled to resume in late October 2008. jak mogłes kupic ? PS Store na PSP działa normalnie. mi sie pokazuje http://www.playstation.com/pc/store/country-selector/en/ PlayStation®Store (PC version) is being redesigned. Service is scheduled to resume in late October 2008. Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić dokładnie jak sie kupuje w PSStore? Mam karte z mBanku Visa Electron Wpisuje sobie numer, potem te 3 cyfry z odwrotu. Nie używam polskich znaków przy nazwisku. Mam wpisane miasto, adres nr1 (po co są 2 i 3? mam tam puste coś trzeba wpisać?), województwo w state/province i kod pocztowy. I pokazuje mi: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully. Co zrobić? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 A zadzwoniłeś na infolinię mBanku, by ustalić limity do transakcji internetowych? Bez tego karta nie działa do zakupów w Internecie. Cytuj
Gość Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 (edytowane) Thx. Już wszystko gra. A przynajmniej grało. Najpierw kupiłem sobie na PS Store Wipeouta. Ściągnąłem i ok. Dziś zdecydowałem sie na pierwszą część Crasha. Transakcja ok, przystąpiłem do downloadu i wyskoczył mi błąd. Pobiera do jakiegoś momentu, za każdym razem jest to chyba troche więcej i potem error. Przestaje pobierać a w szczegółach problemu pisze, że wystąpił błąd z psndl.exe W dodatku przypadkowo usunął mi sie Wipeout i chciałem go pobrać jeszcze raz z listy i mam to samo. Pomoże ktoś? Tu screen z okienka błędu: http://img84.imageshack.us/my.php?image=psserrorzv2.jpg Edytowane 14 listopada 2008 przez Gość Cytuj
Gość Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Marcin powiedz jak uruchomiles media menagera na viscie ?? Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Eee normalnie po prostu wersja 3.0 obsługuje Viste, było napisane w nowościach programu, albo gdzieś tam. Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) To jak? Wie ktoś jak pozbyć się tego problemu? NIE PODBIJAJ TEMATU. w ten sposob tylko zniechęcasz do siebie userów, którzy moga znać odpowiedz na twoje pytanie.... tak jak google: http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 - CoATI Edytowane 17 listopada 2008 przez Gość Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Pytanie. Jak prezentuje się Theme Hospital w wydaniu na PSP? Chętnie bym sobie odświeżył ten tytuł ale mam drobne obawy. Miałem styczność ze zwykłym ebootem i niestety ekran był mocno ucięty na górze, obraz niewyraźny a w dodatku nie mogłem wpaść gdzie jest wstrzymanie/spowolnienie czasu (dni mijały jak szalone). Czy warto wydać te ~20zł na gierkę czy nie bardzo? Cytuj
Cris 120 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 (edytowane) Mam na sprzedaż 2 gry Fight Night Round 3 oraz Tom Clancy's EndWar na psp Cena PSS tych gier to 248 zł Sprzedam za 50 zł czterem szczęśliwcom . Jeśli ktoś posiada ps3 dam również Linger Of shadows gratis Edytowane 17 lutego 2009 przez Cris Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) daj mi lingera ;] Edytowane 18 lutego 2009 przez Coati Cytuj
Cris 120 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 (edytowane) Mam na sprzedaż 2 gry Fight Night Round 3 oraz Tom Clancy's EndWar na psp Cena PSS tych gier to 248 zł Sprzedam za 50 zł czterem szczęśliwcom . Jeśli ktoś posiada ps3 dam również Linger Of shadows gratis Zniżam cenę do 40 zł. Muszę choć trochę kasy odzyskać ;] bedzie trudno... gdy to byly lepsze gry to moze... ale tutaj jesli ktos kupuje oryginalne gry na psp to raczje DOBRE tytuly, a nie takie cos ;] -C. Edytowane 20 lutego 2009 przez Coati Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi