Scorp1on 8 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Wiekszosc gier na Very Hardzie czy Insane/Vetaran jest prosta gdy ma sie regenaracje zdrowia :} Cytuj
Ryofu Housen 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 respawnow nie wyczerpiesz, bo one si enie koncza ; ) trzeba dojsc do checkpointaW niektórych miejscach tak... W niektórych czekasz, aż ktoś powie "All clear" Cytuj
canuks 63 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 "Mile High Club" on Veteran wpadł dzisiaj .. zostały tylko acziki z laptopami i calaczek jest. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Miałem obawy co do tej gry, ale okazało się, że jest dość prosta. Sześć dni grania (po kilka godzin), trochę nerwów na Veteranie i kilkadziesiąt prób pod Mile High Club. Świetna gra i w miarę proste achivy. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Calak jest już wieki temu nabity ale Mile High Club to achivment dla zapalonych. Jeszcze najlepsze jest to, że przy Slow-Mo, gdy terrorysta grozi zakładnikowi na poziomach Recruit-Hardened jest checkpoint. Na Veteranie, nie ma. Nawet nie wiecie jak po kilkudziesięciu podejściach, dotrwałem z pulsującym czerwonym zdrowie do drzwi i pyk... kula w łeb ... cywila i wkoło Macieju... bo zaczyna się od startu. Zaczełęm k*rwować na Infinity Ward ["gdzie jest K***********RWA czekpojnt!?"], a kumple (będący w temacie), którzy w międzyczasie wpadli i popijali piwko nie mogli powstrzymać się od głośnych ryków i turlania się po podłodze 20 minut później świętowałem przy browarze unlocka;] Edytowane 28 stycznia 2009 przez Zimol Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Mnie udało się tylko raz dotrzeć do zakładnika. Mierzę, a ten gnój tak się przesuwa, że pistolet zasłania mi wszystko. Jako, że była sekunda do końca strzeliłem nic nie widząc. Trafiłem terrorystę. To się nazywa szczęście (pierwsze dotarcie i od razu bingo). Pod koniec etapu (ostatni zakręt) często kończy się magazynek i wtedy trzeba zmienić na pistolet (na ostatnich dwóch przeciwników), bo przeładowanie zajmuje za dużo czasu=zgon. Cytuj
Mustang 1 773 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Ja za pierwszym razem zabiłem zakładnika, za drugim już spokojnie rozwaliłem łeb terroryście. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Jak dla mnie Mile High Club na Veteranie to najfajniejszy aczik z jakim do tej pory miałem do czynienia. Tzn. może nie najfajniejszy ale na pewno dający sporo satysfakcji i banana na twarzy. W ogóle ta gra sprawia że chce się ją ukończyć całą na veteranie, czego niestety nie mogę powiedzieć o World at War. Cały czas próbuje się zabrać za tę grę ale jakoś nie potrafię. Boję się o swoje nerwy i pada. Może poczekam na Modern Warfare 2 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 No najfajnieszy bo wg statystyk IW ze wszystkich osob grajacych w 4 jedynie nie cale 3% zrobilo go - wiec jest sie czym chwalic :} (prawie czy ponad polowa nawet 1 misji treningowej nie ukonczyla ) Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Nie przesadzajmy nie jest aż takie trudne Trudniejsze są speed run'y w ME ;P Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Trudniejsze jest także ukończenie DMC na Dante Must Die tudzież Ninja Gaiden na najwyższym poziomie trudności albo Ikarugę, co z tego? a no nic...bo to temat o COD4, więc nie wiem po co piszesz tu o ME ( IMO biedna gra) Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Po prostu podałem przykład bo ludzie strasznie narzekaja na tego acziva choc wg mnie nie jest aż tak trudny Ale masz racje to topic o cod4 Cytuj
melkorr 4 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Witam. Mam taki problem, zdobyłem 30 laptopów w COD 4, na nieszczęście ostatnie dwa znalazłem używając cheats. Oczywiście nie dostałem achviement-a. Może ktoś z Was wie jak go zdobyć? Nie mam już pomysłu. Wykasowałem save-y, nie pomogło (chciałem od nowa zdobywać te lapy). Proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 jeden z wieeeeeelu poradników znajdujących się w necie http://nextgenwalkthroughs.com/call-of-duty-4 Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Dzisiaj pograłem sobie w multi i gra sie genialnie! MAm tylko problem z jednym achievem MIle High Club po 4h prób nadal mi się nie udało zrobić. x/ Edytowane 21 marca 2009 przez Mango0700 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 a robiles wg sposobu pokazanego na necie? Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Ta...poprostu za slaby jestem ;P Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Uwierz mi ze jak już go zrobisz to sam sie z siebie usmiejsz jakie to łatwe .. .Aczik bardziej na myslenie niż na działanie. W całym zadaniu musimy tylko strzelać w 2 miejscach reszta to odpowiednie rzucenie flash'a i schowanie sie w odpowiednim miejscu reszte załatwiają kompani z druzyny i mamy czyste pole. Popatrz na YT na filmiki z tym aczikiem i zobacz w którym miejscu się chowac i gdzie flash'a rzucić Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Pierwszy laptop jest w wierzy kościelnej drugi na beczce obok strażników wśród kontenerów trzeci na 4 pietrze po prawej jak wyczołgasz się z pod konwoju i zdejmiesz z tego miejsca snajpera czwarty jak wyjdziesz ze spalonego domu niosąc rannego dowódce po prawej jest drabina i schody pożarowe intel na ostatnim piętrze brakuje mi Intela numer 5 z misji one shot one kill tego przy diabelskim kole, drzwi w których się znajduje nie otwierają się, czy coś robię źle?? macie na to jakiś patent?? podchodziłem do tej misji ze 100 razy na różnych poziomach i (_._) Edytowane 16 czerwca 2009 przez matrix_dk Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 drzwi otwierają się po pewnym czasie , połóż dowwodce w wyznaczonym miejscu , rozmiesć ładunki wybuchowe i jak wyjda pierwsze op4 to drzi powinny być już otwarte . Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 op4? a co to jest? dzrwi mam zamkniete do konca misji, nie sa nawet czarne tylko cały czas białe :wkurzony: Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 op4 (opfor - przeciwnik ) . Niemożliwe ze masz cały czas zamknięte drzwi Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 dorwałem znów cod 4 i że nie mam golda to nie mogę grać przez neta więc chcę zdobyć wszystkie laptopy ma ktoś jakiś poradnik jak znaleźć wszystkie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi