canuks 63 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 masz bana na YT ? od groma filmików z COD4 Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 na (pipi) mi filmik mam spr. po kolei filmiki z brakującymi komputerkami no bez sensu w ogóle komputer mam w innym pokoju niż x360 więc mam jeszcze latać w ta i na zad Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 LOL nie mam pytań :D to co ty chcesz tekst pisany + mapka ,85% laptopów znajdujesz bez problemu przechodząc fabułę i nie zaglądając w każdy kont . oglondasz sobie filmik na YT gdzie jest lokacja kazdego laptopika i juz mniej więcej wiesz które zebrałeś a które nie . Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (pipi). Mam problem. Robie calaka w COD 4 i został mi tylko jeden acziw ze znalezieniem 30 inteli. Cos mnie podkusilo i pobawilem sie trubem Cheats i zdobylem ostatnie 5 laptopów z włączonymi czitami. CO mam teraz zrobic?? Usunięnie wszystkich zapisanych danych z gry?? Czy moze jest jakis lagodniejszy sposób? Pomoze ktos? Zalezy mi na czasie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Zagrac na EASY, zbierasz i rushowac? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 wytlumaczylbys mi to bardziej szczególowo bo nie wiem o co chodzi xD? Nie rozumiem za bardzo twojej odpowiedzi. Co do mojego problemu to wystarczy przejsc ponowbie gre na easy??? Czy trzeba usunąc sejwy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi