Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Wlasnie dorwalem SoF:P na 360tke i cholernie milo sie rozczarowalem! Graficznie rzez, porownywalnie do CoD4, piekne wybuchy, moc giwer doskonale oddana i to, czego CoDowi zabraklo - oddzialywanie mocy strzalow na oponentow. Odpadaja rece, nogi, mozna odstrzelic lepetyne a gejzery krwi znacza wszystko dookola. Jest wesolo. A to dopiero 1 misja. Z urozmaicen dosiadlem sie do stacjonarnego dzialka i zrobilem mala rzez w szeregach nieprzyjaciela, hehehe. No naprawde milo sie rozczarowalem, gralem w to chwile na PieCu i nie porwalo mnie - jednak kanapa, 37'' i joypad w rece rzadzi! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 bez sensu porywnywac SOFa do CODa (nadodatek COD mozna ocenic znacznie wyzej chodz na budzetowke SOF dobrze wyglada)... gdyby COD byl taki jak SOF nie trafil by do nastolatkow (15lat)... Cytuj
Michael7 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Dla mnie to Crap, nie wiem jak inni sądzą ale mi ta gra nie przypadła do gustu:( Gdy zagrałem w nią u kumpla na kompie to od razu mi nie podeszła. Dla mnie to niewypał a nie hit <lol> Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Witam Takie male pytanko. Ktos w to gra ??? Ja probuje zagrac w mecz rankingowy a tam pusto - nikogo. No i mam problemy z sinlgem. Normalnie gierka jst niby latwa ale nie radze sobie z jej przejsciem. Lama ze mnie czy co ??? Pozdrawiam ps. jezeli grales w ten tytul lub jeszcze grasz, to daj znac na PM-ke Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 ja ukonczylem gre na PC i jakos problemow nie mialem - wystarczy isc tylko do przodu Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 ja ukonczylem gre na PC i jakos problemow nie mialem - wystarczy isc tylko do przodu Teoretycznie wystarczy, ale ja nie mam pomyslu na, np rozwalenie smiglowca w 3 misji ( jakiegos nigera musze ukatrupic ). Bede wdzieczny za pomoc - musze znalesc wyrzutnie Stingerow albo co...... Pozdrawiam Artur Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 jak pamietam to byl tylko 1 boss - heli - naginalem do niego ciagle z karabinu Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Ja chyba zaczne misje od oczatku i jako wyposazenie wybiore RPG czy inna wyrzutnie. Podstawowa giwera to AK47 z kolimatorem i granatnikiem. Moze sie uda. Pozdrawiam Artur Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi