LukaszMPower 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Nie no dlaczego. Gdybym gral na PS3 to bym pewnie cie znal. Na zdieciu brak pare kluczowych i waznych osob: monsterz,ralf dragon, astro i wiele innych Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Jestem jak najbardziej za takim spotkaniem jak forumowicze vs POL. Może w niedzielę ? Tak aby każdemu pasowało. Niestety ta niedziela odpada (mecz na CG). Ale moze w sobote dacie rade? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Jestem jak najbardziej za takim spotkaniem jak forumowicze vs POL. Może w niedzielę ? Tak aby każdemu pasowało. Niestety ta niedziela odpada (mecz na CG). Ale moze w sobote dacie rade? Może być i sobota, byle pod wieczór. Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Mi sobota pasuje. Tylko ustalmy jakie tryby, po ilu i jakie mapy Możemy przerobić wszystko Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Reprezentacja klanu [POL] Polish Elite Team wygrała turniej COD4 na targach w Krakowie. Obszerna relacja na stronce klanu http://polish-elite-team.com/index.php Moderatorów proszę o nieusówanie linka , to nie jest żadna strona komercyjna, ani konkurencja dla forum psx ;d;d;d tylko witryna największego klanu na PS3. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. ps. co najlepsze [POL] wygrał na zawodach gdzie ciorano na x-boxach360 mimo że na codzień mamy tylko ps3. ;d Edytowane 23 kwietnia 2008 przez POSNANIAK Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 POSNANIAK ja też miałem wziąć udział, ale wziąłem tylko na PC Niestety odpadłem z kumplem w pierwszej rundzie Cytuj
jungli 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Eh fajnie macie, czas by ciorac, tez bym chetnie pogral w jakims normalnym teamie jak to Tommasson zauwazyl by nie ginac od kul swoich, niestety rodzinka, praca, ogolny brak czasu i pykanie po 2 godziny wieczorem z doskoku.... Wazne, ze jestem Codoholikiem i tyle dobre, a na staty nie patrze, ciekawsze kto jak potrafi zagrac i jak sobie radzi w trudnych sytuacjach, choc nie przecze, ze kozacy sa co zostaja ostatni i potrafia cala druzyne przeciwna wykosic a wg prestizy niby podobny poziom:) pozdroofka Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 też chętnie z Wami ciupnę - co prawda jestem graczem z doskoku, ale mięso armatnie też jest potrzebne... Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Zachecam do obejrzenia mojego snajperskiego montazu z CoD 4 Wersja do scianiecia (zalecana ): http://files.filefront.com/Untitledwmv/;10...;/fileinfo.html Wersja YT (absolutnie nie zalecana ): To moj pierwszy montaz, mam nadzieje ze sie spodoba. Sorry za slaba jakosc ale nie mialem innej mozliwosci nagrywania Wg mnie najlepsza mapa to chinatown, tak taktycznej mapy jeszcze nie bylo w CoD 4 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 No wiec proponuje zagrac w sobote o 21. Najpierw zagrali bysmy "oficjalny" mecz do dwoch wygranych map na takich zasadach ze pierwsza mape wbieracie wy druga my a trzecia razem uzgodnimy. Bedziemy grac na zasadach CG czyli bez hardcore'a i ban na granatniki. A potem zagrac pare meczy 4 fun Pasuje? Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Mi jak najbardziej Jestem absolutnie za banem granatników Brak Hardcore'a... No dobra, jakoś przeżyję Rozumiem, że Team Deathmatch'e tak? Jak my wybieramy mapę to ja zagłosuję na Overgrown No bo mapy z pack'a raczej odpadają Pozdrawiam i jak możesz Adi to odpisz na PW Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Mozemy grac TDM ale zdecydowanie wolalbym S&D/Domination/HQ lub sabotage. Dodatkowe mapy mozemy zagrac bo juz prawie caly moj klan ma mapki wiec jakbyscie i wy mieli to nie widze przeszkod Cytuj
napletator 0 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Tak sie napalalem na ten meczyk, zeby zagrac, ale sobota niestety mi nie pasuje... Moze niedziela? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 (edytowane) Mi pasuje. Walczmy w domination/HQ lub sabotage, byśmy mieli jakieś szanse (S&D za szybko by się chyba konczyło ). Piszcie kto ma nowe mapy, bo jeśli wszyscy by mieli to nie ma problemu, możemy zagrać. Chinatown to klasyk, którego siła leży w niezłej konstrukcji mapy araz przedewszystkim wielkosci, po respawnie raz, dwa i juz jesteś w centrum akcji. Broadcast i Creek też są swietne, natomiast Killhouse to dla mnie taki dopasiony shipment, czyli bez rewelki. @napletator Niedziela odpada bo mają meczyk klanowy Edytowane 25 kwietnia 2008 przez Łebi Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Tak sie napalalem na ten meczyk, zeby zagrac, ale sobota niestety mi nie pasuje... Moze niedziela? Niedziela nam nie pasuje, bo mamy mecz na CG. Co do trybów, TDM może być ale jak pisze Adi: S&D, domination czy sabotage jak najbardziej mi pasi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2008 To ja odpadam,gram jedynie w Hardcore TDM lub SAD.Dodatkowo nie mam mapek Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Nie zapomnijcie ze dzis o 21 gramy Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Chciałbym się dowiedzieć kto będzie grał po stronie forum oprócz mnie Rozumiem Adi, że wy zapraszacie...? Cytuj
Styku 11 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 niech mnie ktos doda.. mam dodatek jakby co .... id: styku Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Ja też bardzo chętnie, podajcie mnie do listy. psn id: incognitos ... Tomasson ostatnio nie mogłem się z Tobą połączyć mam nadzieję, że dziś nie będzie problemów Edytowane 26 kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Ja zaprosze tylko mam 1 miejsce na liscie takze dobrze by bylo jakbyscie sie nawzajem dodali a ja pozniej tylko jednego zaprosze i on sciagnie reszte. Mam na liscie tylko Tomassona WAZNE: Prosilbym o punktualnosc bo mamy tylko godzine na rozegranie tego meczu Edytowane 26 kwietnia 2008 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Jak brakuje Wam chłopa do drużyny to też mogę się dołączyć-skill przeciętny,za wybitnego gracza się nie uważam no ale cóż a nóż dziś będzie mój dzień Na bank mam Tommasona na friend liście Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 No ja też jestem ale nie ma Tomassona więc nie wiem jak Adi go zaprosi Dodam Cię Ficuś Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 I po meczyku.Zwycięzca mógł być tylko jeden,wygrał oczywiście team POL.Górę wzięło zgranie,taktyka i setni przegranych godzin.Wyraźnie widać jaka różnica jest między klanem ,a na szybko ukręconym oddziałem z forum psx extreme.Szkoda,że mało osób z forum się uzbierało ale lepsze to niż nic.Przynajmniej parę honorowych rund wygraliśmy więc tak całkiem do bicia to nie byliśmy .Jako,że nie mam headseta to powiem,że trochę zdziwiło mnie,że praktycznie wszystkie mecze zagraliśmy w S&D-niby obiektywnie najbardziej sprawiedliwy tryb ale po cichu liczyłem na młóckę w Team Deadmatch tym bardziej,że raczej logiczne było,że jakiś mega taktyk grupowych nie zaprezentujemy .Pozdro i dzięki za grę Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) czesto pilowalismy s&d bo nie idzie on nam najlepiej i dlatego ;p a dobry trening nie zaszkodzi Edytowane 26 kwietnia 2008 przez OlooS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi