Wooyek 1 130 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Oj tam, czepiasz się szczegółów Dobrze wiesz o co mi chodziło Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ma ktoś jakies wolne miejsce w kalnie czy co? Bo szukami szukam a dosyć mam grania z agolami,hiszpanami i innymi bucami.Chcialbym pograc w treningi z Polakami ,zagrac porządnego spara i wogóle rozgromić inny klan.Bo co narazie to już niechętnie wlaczam cod4 wchodząc do szarej rzeczywistosci (czyt.Ameryki) Id: Szakal777 jak macie oferty to piszcie,prosze was :cierpienie: Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) Klan SG obiło mi się o uszy że rekrutuje, zapytaj tam.Najlepiej na tej stronie http://www.ligacod4.tk/ Albo wyślij na PSN do Rokidu93 wiadomość, on tam jest liderem. Edytowane 18 października 2008 przez Wooyek Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Klan SG obiło mi się o uszy że rekrutuje, zapytaj tam.Najlepiej na tej stronie http://www.ligacod4.tk/ Albo wyślij na PSN do Rokidu93 wiadomość, on tam jest liderem. Dzieki zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
Yang 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Szakal może założymy własny klan ? :shifty: Cytuj
Ralfus 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) Ja tez pogralbym z checia w klanie. Jak powstanie jakis nowy to dajcie znac. Online ID: szusak Edytowane 19 października 2008 przez Ralfus Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Szakal może założymy własny klan ? :shifty: Chętnie chętnie ^_^ Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Co oznacza Prerk Steady Aim - lepsza celność, ale nie wiem czy np. jak mam red dot to celność wzrasta jak przyceluję czy jak strzelam bez celowania? Cytuj
Ralfus 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Jak strzelasz bez celowania wtedy masz lepsza celnosc. Cytuj
kluha 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Steady Aim nie daje lepszej celności jedynie zmniejsza rozrzut broni podczas strzelania. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Steady Aim nie daje lepszej celności jedynie zmniejsza rozrzut broni podczas strzelania. i tylko trzymanej na biodrze... Ludzie czytajcie opisy do perkow. Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Generalnie jest to perk na którym najlepiej znają się no-scope'erzy Ten perk po prostu "zmniejsza" celownik (widoczny tylko na normalu) co pomaga trochę przy strzelaniu z biodra. I oto cała prawda I zgadzam się z Forebode - CZYTAJCIE OPISY PERKÓW!!!!!! Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Szakal może założymy własny klan ? :shifty: jak zalozycie to z checia sie przylacze ID sznajder Cytuj
Janush 224 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Adi dasz mi linka do swojego filmu z call of duty 4 ? ^_^ Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Adi dasz mi linka do swojego filmu z call of duty 4 ? ^_^ no problem http://gameroom.mlgpro.com/view/E9ORylf2pLk.html Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Co powiecie o perku sonic boom? Czy daje pożądnego kopa dmg? Czy odnosi się do wszystkich broni wybuchowych czyli granaty + claymury + c4 + rpg? Czy zwiększa od zasięg dmg? - zastanawiam się nad użyciem takowego na hardcorze bo stop power jest mniej przydatne na hardcore kiedy i tak jedna seria z m16 zabija Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 sonic boom dziala na wszystko co wybucha. Ale daj sobie z tym spokoj i jak chcesz grac HC to wez overkilla a nie sonic boom bo szkoda na to perka Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Dla mnie na hardkorze szczególnie w S&D podstawa to UAV Jammer i Dead Silence żadne Overkille i inne Sonic Boomy Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Dla mnie na hardkorze szczególnie w S&D podstawa to UAV Jammer i Dead Silence żadne Overkille i inne Sonic Boomy a ja nie gram HC Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) Jesli jest rzeźnia na mapie vacant gdzie biega ciągle pełno chłopa to po co mi overkill - nie zdążę zmienić broni. Tam jak znalazł sonic boom + claymure Może być też hc sd - biorę c4 + sonic boom i czekam na kolesia przy punkcie - perfidne:D Aktualnie HC nudzi mnie troche przez kamperstwo i zbyt łatwe wykańczanie wroga - z m16 sam wpadam między 3 i zabijam wszystkich. Na normal to by nie przeszło. Ogólnie każda mapa, każdy tryb wymaga innej taktyki, broni i perków. Szkoda że można tylko 5 mieć zdefiniowanych postaci bo chciałbym z 15:) Ulubiona moja broń Assoult: m16 + red dot:D (czasem ak47+ granatnik) Sub: AK74 + tłumik, P90+red dot Snipką czasem walę ale nie hc. Snajpa to lame na HC Co do dead silence to imo w wielu przypadkach o wiele lepsze jest Extreme Condition - często na HC zabiegam przeciwnika od tyłu zanim on ustawi się na dobrych pozycjach Szkoda że w czasie gry nie mogę perka zmienić bo zaczynałbym z extreme cond. i stop power a po rundzie sd kiedy wróg ma radar zmieniałbym na uav + dead silece lub last stand Edytowane 13 listopada 2008 przez muadib83 Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Sonic Boom nie dziala na Claymore's z tego co wiem. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) Co do dead silence to imo w wielu przypadkach o wiele lepsze jest Extreme Condition - często na HC zabiegam przeciwnika od tyłu zanim on ustawi się na dobrych pozycjach Spróbuj kogoś zabiec jak gra na kinie domowym, albo jeszcze gorzej(dla Ciebie) na słuchawkach.Z końca mapy Cię będzie słychać jak sobie hasasz. Edytowane 13 listopada 2008 przez Wooyek Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Jezeli wszyscy strzelaja, lataja granaty itd to nikt nie ma czasu sluchac. Biegam na EC i nawet jak mnie koles uslyszy to zanim wyjdzie to albo dostanie ode mnie albo ktos mu w plecy zasadzi. Na SD zawsze mozna cicho na kucaka chodzic. Ponadto nawet z najlepszym kd i sluchawkami dokladnie nie wie gdzie jest bo biegam, czy za sciana czy obok niego. Sam tez slucham ale czesto jak czaje sie na 1 to drugi mnie w plecy jedzie. Zawsze biegam tak ze jak zblizam sie do jakiegos zalomu to przystaje i ide cicho - potem znow biegne O wiele mniej razy gine na sc hc z Extreme Condition - bo dobiegam do linii wroga szybko i tam chodze po cichu a tak z Dead Silence dobiegam do polowy i dostaje w czape od snajpera najczesciej (szczegolnie na mapie Pipeline) Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 No to chyba nie grałeś na dobrych słuchawkach Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Hehe. Granie na sluch to podstawa. Szczegolnie na 5.1 (7.1...whatever) bo masz wieksza orientacje skad ktos nadchodzi. Dead silence uzywam tylko na search and destroy bo tam sie poczaic trza z deka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi