Tomasson225 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Przepraszam wszystkich za dzisiejszą absencję Niestety impreza rodzinna wypadła akurat dzisiaj więc nie mogłem się pojawić. Tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć co graliście, na jakich mapach i jakie były wyniki? Cytuj
napletator 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ja zaluje bardzo, ze nie moglo mnie byc, a mialem ochote skopac pare POL-tyłków Juz nie raz z wasza ekipa gralem... Mam nadzieje, ze to nei ostatni taki meczyk, czekam na wiecej Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Popieram zdanie napletatora i może będziemy grali co sobote? Oczywiście jeżeli nie będzie Wam to wadziło z klanówkami Pozdrawiam i czekam na propozycje Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Przepraszam wszystkich za dzisiejszą absencję Niestety impreza rodzinna wypadła akurat dzisiaj więc nie mogłem się pojawić. Tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć co graliście, na jakich mapach i jakie były wyniki? Wyniki... ? khem... ten tego... mam tak na publicznym forum to napisać... ? No dobra Na kilka całych meczy wygraliśmy... zero a rund wygranych było ze dwie hehe. Honor ratował nam Fisuś który parę razy zoztawszy sam na placu boju potrafił zaleźć za skórę chłopakom z POL Na cześć Ficusia HIP HIP HUUURA :1pl: Rzeczywiście szkoda, że tak mało się nas zebrało, jeśli będzie następny raz to proponuję więcej TDM i HQ, bo to co się działo w S&D (w szczególności na początku) to była masakra, nadzianie się na falę granatów czy początkowa niewiedza które rejony mapy są już obstawione przez wroga powodowało że schodziliśmy z tego swiata niczym bakterie po domestosie hehe Chłopaki są nieźlezgrani i to widać. Niestety jeśli nie ma się zgranej ekipy (a tak mamy przeważnie na codzień grając bez friendsów czy headsetów) to zdziałać w takiej rozgrywce za dużo nie mozna. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) Taaa chłopaki mieszali ale mam wrażenie, że zagraliśmy zbyt defensywnie ze zbyt dużym respektem do rywala... oczywiście wygrać to szans nie mieliśmy ale jestem zawiedziony bo nawet nie podjeliśmy walki ... przeciez mogliśmy ze dwa trzy razy zaryzykować postawić Claymory na tyłach i całą drużyną zaatakować któryś z punktów..., do tego często byliśmy cofnięci jakby zakładając, że jak wynurzę nos to już po mnie, a jak oni się rozstawią? To już po jabłkach Taktycznie grali bardzo ładnie, często wychodząc na nasze tyłki uskuteczniając ich kopanie no cóż Ogólnie i tak jestem zadowolony, że taki mecz sie odbył i mam nadzieje na rev Jak dla mnie to możemy sparować częściej, zawsze możecie poćwiczyć trochę taktyki, a my też mamy się czego od Was uczyc Co powiecie na wtorek? Podłączam się do Ficusia... szkoda że nie zagraliśmy chociaż jednego TM, zwłaszcza jako ostatni meczyk na rozchodne. Pozdrawiam wszyskich PS: Łebi dodam Cię do listy jeżeli nie masz nic przeciw. Edytowane 27 kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Mam takie same zdanie co Incognitos,zresztą sam podczas pierwszej gry praktycznie olałem zdobywanie punktu(graliśmy wtedy w headquaters) i się gdzieś zaczaiłem z obawy ,że jak wyjdę na otwarty teren to zaraz dostanę serię. Wygraliśmy dwa razy po jednej rundzie w S&D(1 raz w countdown,nie zapomnę radości ludzi kiedy załatwiłem ostatniego kolesia od POL-normalnie jak na stadionie podczas meczu po strzelonej bramce,drugie zwycięstwo chyba na crossfire choć mogę się mylić) Aha no i ugraliśmy 30pkt w Headquaters na Crash Ogółem następnym razem trzeba trochę poćwiczyć teamem z forum bo zgranie to podstawa,a wczoraj na szybko zlepioną drużyną było mocno średnio. ps.Dzięki Łebi za słowa uznania ^_^ ale ogólnie każdy z nas wypadł porządnie,śmiem twierdzić,że taka drużyna jak wczoraj bez większych trudów wygrałaby dużo potyczek nieklanowych internetowych Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) No właśnie, tak jak mówicie koledzy, trochę zbyt defensywnie zagraliśmy (czego to nie robi "fejm" chłopaków z POL hehehe, przegraliśmy przed walką jak Gołota z Tysonem hehe) Niedawno nasz Endriu się pozbierał to i my może damy radę co ?? ps. Incognitos, dodawaj dodawaj ps2. No ja sie jeszcze zastanawiam jak Adi trafia kolesi ze snajpy bez przyłożenia ?? (na Jego filmikach na yoytube to chyba dobrze widać) Edytowane 27 kwietnia 2008 przez Łebi Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) Ja zgadzam się na częstsze granie niż w weekendy Widzę Ficuś, że szalejesz Na następnych meczach będę się już stawiał Niestety teraz mogę mieć mały kłopot w walce, gdyż wczoraj wbiłem prestiż i mam dopero 9 lvl Ale jak tylko zdobędę claymore'y to mogę grać Pozdrawiam. P.S. Łebi też wczoraj ustrzeliłem gościa ze snajpy bez przymierzania i to na dodatek headshot Wystarczy dobrze się wyuczyć, gdzie jest środek ekranu (czyli celownik) i ładować Edytowane 27 kwietnia 2008 przez Tomasson225 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) P.S. Łebi też wczoraj ustrzeliłem gościa ze snajpy bez przymierzania i to na dodatek headshot Wystarczy dobrze się wyuczyć, gdzie jest środek ekranu (czyli celownik) i ładować Za czasów coda 1 i 2 robiłem sobie mały punkcik na monitorze (z białej taśmy samoprzylepnej) aby ten punkt robił mi za celownik, cięgle mi go ktos z rodziny ściągał bo mysleli że to paproch jakiś się przykleił hehehe Też jestem za tym abyśmy częściej grupą pogrywali. Dziś i jutro będę na psn a czy w tygodniu to się obaczy, rodzice wyjeżdzają i muszę u nich nocować (pies się sam nie wyprowadzi) a tam nie mam swoich 40 cali tylko crt panasa, zresztą jak znam życie moja lepsza połowa wymyśli nam jakiś wyjazd na długi weekend. Po 8 maja (poprawkowy egzamin, największa kobyła na roku ehhhh) będę na bank częściej się pojawiał. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze. Edytowane 27 kwietnia 2008 przez Łebi Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Łebi, ja tam cały czas na 21" CRT młócę i jest spoko Ale w wakacje zamierzam zamienić ten TV na Full HD 100Hz Panasa właśnie Mam nadzieję, że wszystko się powiedzie i wtedy poznam CoD4 w pełnej okazałości (rodzielczości ). Pozdrawiam i do zobaczenia w grze Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 ps2. No ja sie jeszcze zastanawiam jak Adi trafia kolesi ze snajpy bez przyłożenia ?? (na Jego filmikach na yoytube to chyba dobrze widać) Na youtube ledwo widac, lepiej sciagajcie z filefronta. A zeby trafiac bez przyblizenia trzeba wiedziec pare rzeczy bo punkt na ekranie nic nie daje, pociski ze snajpy w CoD 4 lataja jak chca. W CoD 2 strzelanie bez przyblizenia bylo bardzo latwe w porownaniu do CoD 4. Mozemy sie niedlugo ustawic jeszcze na wspolny meczyk tylko dobrze by bylo gdybyscie mieli 6 osob bo wczoraj JaMaJ i NeoGranat musieli was wspomagac Cytuj
drk2 7 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Znalazlem taki montaz z wersji na x360 http://pl.youtube.com/watch?v=K0KqoT3NrwA Typ jest niesamowity Cytuj
alien666 1 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Chyba przez "przypadek" gralem w tym meczu... POL na reszte "trzeciego świata" i zasadziłem Kosie (pozdro) heada na ambushu Jeśli sie myle to poprawcie mnie Cytuj
napletator 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ja jestem zawsze chetny do grania. Moze jutro byscie mogli? Wtorek to GTA wychodzi i niewiadomo jak to bedzie Jak cos to dodawajcie do gry, obojetnie jakiej ID: michaliwa Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Napletator, ja też czekam na GTA ale na CoDa znajdę czas Zagrałbym jutro ale muszę się uczyć na sprawdzian z mapy Azji Cytuj
napletator 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 To bedziemy Cie przepytywac przez Headseta Dobrze by bylo jakby obie ekipy znalazly czas jakos w tygodniu, bo pozniej długi weekend, pewnie sporo osob bedzie wyjezdalo i moze byc ciezko. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2008 Mnie nikt nie zaprosił a na serio to jak gracie na starych mapach to moge zagrać,bo wczoraj nagmiennie mnie wszyscy zapraszali,a okazało sie że tylko ja map nie mam Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Właśnie... niech mi ktoś wytłumaczy czemu ani razu nie zagrałem na killhouse? Przeciwko koledze na splicie grałem ale on-line już nic Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Adi to gramy coś dzisiaj? Bo akurat dzisiaj mogę pograć i to dłuuuugo bo wolne w szkole Piszcie propozycje. Ja myślę, że tak koło 20? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Adi to gramy coś dzisiaj? Bo akurat dzisiaj mogę pograć i to dłuuuugo bo wolne w szkole Piszcie propozycje. Ja myślę, że tak koło 20? Dzis nie damy rady, mamy mecz S&D only na CG wieczorem Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 (edytowane) Heh, jak starczy miejsca to ja też się piszę. Edytowane 2 maja 2008 przez ziolo69 Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 To zaproponujcie coś W tym tygodniu na pewno będę a w przyszłym już nie Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Najpewniejsza data to 3 maj lub jutro od 22 mozemy grac Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Ja dzisiaj o 22 będę na 100% Ale też nie wiem czy jakoś długo bo się rdzina zwala Tak czy siak do zobaczenia na poligonie Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Zbieramy ekipę dzisiaj na 22 Gramy takie tryby jak ostatnio graliście? Mapki to chyba bierzemy stare co? Pozdrawiam i zgłaszać się do utarcia nosa POL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi