Skocz do zawartości

Dual Shock 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ds3 od moze miesiaca.. i jak narazie wypasik, wczoraj dostalem Unreala 3 i wykorzystanie wibracji jest naprawde przyjemne ;)

Polecam...a co do baterii to jakos nei zauwazam roznicy w wyczerpyaniu bateri... narazie raz ladowalem ...

Opublikowano

granie bez wibracji to jak granie na glosnikach telewizora a nie sprzetu 5.1.

wibracje naprawde wspomagają każdą gre ( rachet, uncharted, heavenly cod4, motorstorm ect. )

polecam - wydatek rzedu 200 zloty to nie jest jakaś duża historia - zwlaszcza jak sie kupiło wczesniej 40 cali full hd, konsole i 5 gier.

Nie przesadzajacie ze 200 zeta za pad to jakaś super wygórowana cena !!

FAKT - DLACZEGO OD POCZATKU NIE BYŁO DUAL SHOCKA3, I WCISKANO NAM KIT ŻE VIBRA TO PRZESZŁOŚĆ.

Opublikowano
  Gresh napisał(a):

wibracje naprawde wspomagają każdą gre ( rachet, uncharted, heavenly cod4, motorstorm ect. )

polecam - wydatek rzedu 200 zloty to nie jest jakaś duża historia - zwlaszcza jak sie kupiło wczesniej 40 cali full hd, konsole i 5 gier.

Nie przesadzajacie ze 200 zeta za pad to jakaś super wygórowana cena !!

FAKT - DLACZEGO OD POCZATKU NIE BYŁO DUAL SHOCKA3, I WCISKANO NAM KIT ŻE VIBRA TO PRZESZŁOŚĆ.

Od kiedy COD4 obsluguje wibracje?

IMO jesli ktos juz posiada kilka SixAxisow,kupowanie DS'a jest zbedne.

Opublikowano (edytowane)
  Gresh napisał(a):

z szacunkiem - ale muszę to powiedzieć: porównanie rewolucji polegającej na odejściu od stereo na rzecz dźwięku przestrzennego (np DTS) do dodania wibracji w padzie to zdecydowanie jedna z nagłupszych rzeczy jaką słyszałem.

Cytat
ds3 daje 20-30% wiecej zabawy z gry

i to maks!

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

A jua bym powiedzial ze jeszcze mnie.. fajne sa wibracje ale bezprzesady.

Za nie długo bede musiał sobie kupic nowy pad i mam nadzieje ze jest troszke lepiej skonstruowany bo dotychczasowych lewa gałka mi sie zespuła tzn nie wraca do srodka i ciagle postac chodzi mi w prawo.. :) denerwujace to jest

Opublikowano

Mi bardzo zalezy na wibracjach.. ale chyba poczekam jeszcze troszkę aż DS3 wyjdzie w Europie. Mam nadzieję, że będzie kosztował mniej niż te importy (ok 200zł). Poza tym mam nadzieję, że jest wykonany lepiej niz SIXAXIS.

Opublikowano
  LiSoQuan napisał(a):
A jua bym powiedzial ze jeszcze mnie.. fajne sa wibracje ale bezprzesady.

Za nie długo bede musiał sobie kupic nowy pad i mam nadzieje ze jest troszke lepiej skonstruowany bo dotychczasowych lewa gałka mi sie zespuła tzn nie wraca do srodka i ciagle postac chodzi mi w prawo.. :) denerwujace to jest

Nie wiem czy o tym czytałeś ale napisze jeszcze raz: w DS3 gałki chodzą luźniej niż w Sixaxis.

Opublikowano
  Jakim napisał(a):
Hmm wg mnie analogi z Sixaxisa chodzą za lekko, a skoro wy mówicie że te w dualu chodza jeszcze lżej to ja chyba podziękuje.

Mnie osobiście ciekawi taka alternatywa: http://gear.ign.com/articles/852/852422p1.html

Wygląda profesjonalnie a cena podobna do tej z DS3.

http://www.dsfanboy.com/media/2006/10/zero_screen001.jpg

hmmm...wygląda naprawdę profi. w tym linku który podałeś skrytykowano dokładność gałek (m.in centrowania). może jednak sony hardware is the best?

Opublikowano
  rkBrain napisał(a):
Joypad warto kupić dla lepszych gałek analogowych bo wibrację są mizerne. Miały być jakieś punktowe, podzielone na strefy a tu nic. Trzęsie się i tyle. :)

to odpal sobie Uncharted lub Burnouta a poczujesz roznice

Opublikowano
  SzaryFox_PL napisał(a):
Mnie na przykład wkurzają wibracje w padzie :/

Wole kupić sobie nową gre niż wywalić 200zł na pada z wibrą...

to znaczy to już nawet nie jest kwestia kasy - po prostu grając chwilę zauważyłem, że to jest po prostu wibracja z ps2 przeniesiona do ps3. czyli postęp = 0.

Opublikowano

Rozumiem ze wszyscy macie DS3 z Jap... czy one różnia/beda róznic sie jakos od wersji PAL ?

Start mi sie zespuł i chce kupic ale niewiem czy mam czekac do premiery ktora bedzie prawdopodbnie dopiero w maju (w kwietniu jest w ameryce).

Czy nie ma problemów z wsółpraca z wersja PAL konsoli...

Opublikowano

Problemów nie ma, także możesz śmiało brać, mimo wszystko myślę, że na PALową premierę coś dodadzą, np dodatkowe kolory, czy inne tego typu smaczki [ bez dodatkowych funkcji oczywiście]. Jednakże zalecane jest kupno DS3 jak najszybciej ^^"