gkihdghdhj 354 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 a nie ma moze jakiejś przejsciowki zeby pada z x360 uzyc w ps3? na allegro znalazłem tego chillstream w dosc dobrych cenach z galka i krzyzakiem jak u pada z x360, moglby ktos podac opinię o tym? Cytuj
konsola 4 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 a nie ma moze jakiejś przejsciowki zeby pada z x360 uzyc w ps3? na allegro znalazłem tego chillstream w dosc dobrych cenach z galka i krzyzakiem jak u pada z x360, moglby ktos podac opinię o tym? Ten "chillstream w dosc dobrych cenach z galka i krzyzakiem jak u pada z x360" z tego co czytałem działa tylko na xboxie360 do ps3 jest inna wersja,ale może się mylę jeśli tak to proszę mnie poprawic. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 a nie ma moze jakiejś przejsciowki zeby pada z x360 uzyc w ps3? na allegro znalazłem tego chillstream w dosc dobrych cenach z galka i krzyzakiem jak u pada z x360, moglby ktos podac opinię o tym? Ten "chillstream w dosc dobrych cenach z galka i krzyzakiem jak u pada z x360" z tego co czytałem działa tylko na xboxie360 do ps3 jest inna wersja,ale może się mylę jeśli tak to proszę mnie poprawic. nie nie mylisz sie, mam wersje PS3 i dziala oczywiscie z PS3. z galkami jest tak jak piszesz, dam zdjecia zeby niektorzy mieli pewnosc: PC/PS3 PC/X360 I linki do aukcji na allegro PS3: http://allegro.pl/item1029800862_logitech_chillstream_ps3_pc_usb_chlodzi_dlon.html 55zł X360: http://allegro.pl/item1035392002_logitech_chillstream_gamepad_pc_chlodzony_srebrny.html 135zł Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 I linki do aukcji na allegro PS3: http://allegro.pl/it...lodzi_dlon.html 55zł Myślisz, że to oryginalne pady czy też powstały jakieś chińskie podróby i chodzą po tak niskich cenach? Raz się naciąłem na podróbkę pada do pierwszego XBOXa i nie mam ochoty się ponownie denerwować Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 (edytowane) Orientujecie się, gdzie można w miarę tanio (tak do 140 zł) kupić nowego DS3? Gdzie Wy kupowaliście swoje pady? I co o tym sądzicie: http://allegro.pl/item1038251600_oryginalny_bezprzewodowy_pad_sony_sixaxis_do_ps3.html ?? Edytowane 20 maja 2010 przez keetiv Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Ja swojego DS3 miałem w zestawie z konsolą A co do SA to jeżeli nie zależy Ci na wibracjach to łykaj śmiało. Jedynie te starsze egzemplarze były jakoś gorsze jakościowo podobno, ale teraz chyba to to samo co DS3 tylko bez wibry. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 hmm calkiem mozliwe. wiec polecam np media markt, ja tam swojego chillstreama do ps3 kupilem za 89zł Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 NIe lepiej kupić sixaxis'a? można wyrwać na allegro za ok 90-100zł Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Rozwaliła mi się sprężynka pod analogiem, po prostu wyrobiła się. Da się gdzieś kupić taką? Czy znajdę gdzieś w Polsce sklep, który sprzedaje nakładki na analogi (te gumowe, żeby się palec nie ślizgał)? Nie chcę się bawić ze sprowadzaniem z Anglii. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 1. wsadz tam spinacz [maly, metki do ubrań sa takimi przypinane] 2. sprowadzenie taniej wyjdzie. u nas te nakladki jesli juz znajdziesz to potrafia kosztowac 30-40zl. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 No znalazłem taki, masz może jakiś opis jak to zrobić, bo próbuję i nic. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 w sumie jakbys sie postaral to nawet spinacz tam mozesz wsadzic ;] Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Ale przecież szymurowi chodzi o analog, a nie o triggery Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 o (pipi)... faktycznie xDDDDDDDDDD spręzynka automatycznie mi sie kojarzy z triggerami... btw. jak sie analog posypal to mozna kupic nowy modul analoga z ebay'u ;] no epic fail z mojej strony xD Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Sorki, to ja strzeliłem epic fail'a. Oczywiście chodziło mi o sprężynkę pod triggerem... Spróbuję to zrobić, a nuż się uda Sorki jeszcze raz za wprowadzenie was w błąd, byłem święcie przekonany, że napisałem o triggerze. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Odbiegając trochę od tematu, Sony mogłoby wypuścić jakąś reedycję padów z normalnymi trigerami. Zauważyłem że w Move triger jest taki by palec się nie ześlizgiwał. Mozna zawsze dokupic nakladki na triggery.Ja tak zrobilem juz dawno i po problemie.Na Allegro chyba tego nie ma,ale na ebaju stoja za grosze http://cgi.ebay.co.uk/GIOTECK-...439c2b3f6e Cytuj
Zmudi 0 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Witam - mam nadzieję że trafiłem w "dobre miejsce" - ostatnimi czasy mam problem z padem: podczas gry sam się wyłącza z niewiadomych przyczyn. Jest to dość uciążliwe biorąc pod uwagę, że grywam raczej online i takie wyłączenie potrafi ładnie mówiąc zdenerwować. Ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać to będę wdzieczny za poradę. PS: na podpiętym kablu jest wszystko ok. Edytowane 30 czerwca 2010 przez Zmudi Cytuj
Zmudi 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Niestety dalej lipa - chyba będzie akumulatorek do wymiany bo jakieś 5 minut po ładowaniu wyświetla komunikat że bateria jest nienaładowana. Tak czy siak dzięki za odp. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Mam pytanie odnośnie tych nakładek L2/R2 do DS3. Szukam, szukam na allegro ale znalazłem tylko te http://www.allegro.pl/item1107122234_nakladki_l2_r2_ps3_real_triggers_tanio.html Czy te będą dobre czy raczej lipne bo dosyć tanie? Jak poprawnie nazywają się te nakładki? Czy mógłby ktoś zapodać linkami innych ofert? Czy może ktoś zna w Polsce sklepy, punkty w których sprzedają te nakładki? No i najważniejsze jak one się spisują? Dużo dają, pomagają? Zbliża się premiera GT5 (chyba heh) i nie wyobrażam sobie grać na triggerach podstawowych w wyścigi. Trzymam 2-3 minuty R2 raptem samochód mi zwalnia a zresztą kto grał ten wie. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Zbliża się premiera GT5 (chyba heh) i nie wyobrażam sobie grać na triggerach podstawowych w wyścigi. Trzymam 2-3 minuty R2 raptem samochód mi zwalnia a zresztą kto grał ten wie. Grałem w GT5P na padzie i niestety nie wiem, nigdy mi palce w wyścigach nie zjeżdżały. Niestety nie podam Tobie innych ofert, ale o tej od razu powiem: warto spróbować. Dwie dychy to nie znowu jakiś majątek, a myślę, że dłuższy czas wytrzymają. Sam się kiedyś nad tym zastanawiałem. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) Poważnie. Ja grałem w triala (i inne wyścigi) i w każdych to samo po 2-3 minutach samochód zwalniał. Mówię co jest, o co chodzi raptem zdaję sobie sprawę, że ledwo co przyciskam te zje.bane triggery bo palec ze ślizgnięty. To jest jakiś koszmar trzeba z całej siły naciskać żeby mieć wciśnięte te R2. Dzięki za taką zabawę. 2 dychy to nie majątek, no wiadomo. Ale nie chcę się bawić w eksperymentowanie tylko jak coś to od razu kupić porządne. I dlatego pytam się czy te są ok bo zawsze wydawało mi się, że są droższe. No i na allegro tylko jedna oferta !? Edytowane 3 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ja tez tego nie czaje. W Burnouta gram od dwóch lat, a tam gaz trzyma się cały czas i nie uświadczyłem ześlizgującego się palca. To samo w GT czy innych wyścigach. A co do tych nakładek, to ciekawi mnie czy nie ma żadnych przeszkód z dociśnięciem triggera do końca. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wiesz u nas za dużej oferty nie ma więc polecam ten zestaw. O podróbach GS3 nie będę wspominał, niektóre mają lepsze triggery, ale wiadomo jak z wykonaniem. Ja bym brał to z allegro. Tutaj masz z amazona http://www.amazon.com/PS3-Dual-Triggers-Playstation-3/dp/B001IAOEXU, a te z allegro nie odbijają ceno i jakościowo jak widać ja bym brał. Fakt triggery w DS3 są z(pipi)ane i takie coś na pewno by pomogło. Zresztą raczej nic innego nie znajdziesz, patrzyłem po najlepszych sklepach online w Polsce i nic oprócz podrób pada nie ma. 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 @Square No wiesz to nie jest mój uroniony problem. Bo jednak ludzie narzekają na te triggery praktycznie od początku to raz, a dwa gdyby było wszystko ok to nie powstawałyby takie nakładki. Poza tym nie zawracałbym dupy ;p @Major Wielkie dzięki, że chciało Ci się przejrzeć oferty. W takim bądź razie biorę je, zdam "relacje". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi