CoATI 1 050 Opublikowano 9 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2010 wydaje mi sie, ze nawet te z DS2 beda pasowac. btw, na ebayu mozna tanio kupic komplet galek Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 10 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2010 (edytowane) Dzięki za info Na szczęście dysponuję zużytym sixaxis'em (wyrobiony mechanizm lewej gałki - nie do naprawy) i mam dzięki temu dostęp do wszelkich części zamiennych Edytowane 10 lipca 2010 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 (edytowane) Może ktoś z Was polecić jakiś sterownik dla Sixaxisa/DS3 tak by pad działał na PC? Znalazłem jakieś w necie, ale nie chcę popsuć pada. Edytowane 11 lipca 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Pada przez to nie popsujesz!! Tu jest link z sterownikiem i instrukcją STerownik SIXAXIS , ja używałem go jakiś rok temu jak miałem Sixaxisy i wszytko ok było,z DS3 nie próbowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 (edytowane) Dzięki za info, ściągnę, podłączę Sixaxisa i zobaczymy. Właśnie wątpię by sterownik mógł zepsuć pada, ale wolałem się upewnić. Działa xD. Edytowane 11 lipca 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 pierwsze wersje sterownika ingerowaly w 'soft' pada i faktycznie mogly go uszkodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Mam nadzieję, że to nie ta wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Nie wiem czy ktoś ma taki "problem" jak ja, a mianowicie kiedy nie używam pada, to na lewej gałce gromadzi się jakaś tłusta substancja Nie przeszkadza w graniu, bo można ją bez problemu wytrzeć, ale strasznie mnie ciekawi skąd się to bierze. Na DualShock'u 2 miałem podobną przypadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 zawsze mi to w(pipi)ialo... jak narazie moj DS3 sie nie 'poci' ;] ale juz stary sixaxis wyglada okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 (edytowane) Mam problem. Jak czas temu X na DS3 zaczął szwankować, nie wiem jak to nazwać - nie chciał przez momencik wyskoczyć. Teraz jest ok, ale trochę mnie to nie pokoi. Edytowane 11 lipca 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Brudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2010 Mam problem. Jak czas temu X na DS3 zaczął szwankować, nie wiem jak to nazwać - nie chciał przez momencik wyskoczyć. Teraz jest ok, ale trochę mnie to nie pokoi. Brudny jest Potwierdzam, zapyziałe buttony są kapryśne - nie zaszkodzi zajrzeć do środka i zobaczyć "co w trawie piszczy"... Z innej beczki... czy "grzybki" z Sixaxis'a są kompatybilne z DS3 (mam zamiar kupić DS'a z uszkodzoną lewą gałką i zamontować sprawną gałkę z uszkodzonego 6axis'a xd)? Wylicytowałem coś takiego... i po wymianie "grzybka" oraz drucika z R2 stałem się posiadaczem w pełni sprawnego, białego (imo najlepszy kolor ever) DualShock'a3 8) PS do tej pory jechałem na Sixaxis'ie i jedno mogę powiedzieć - brakowało mi wibracji (do tego DS3 wydaje się być solidniejszy niż poprzednik o absurdalnej nazwie). Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 To coś wygląda na mega wygodne i ergonomiczne. Staram się zawsze konfigurować klawiszologię tak by nie musieć używać za często L2/R2. Takie triggery można dostać bez problemu?? http://www.allegro.p...gers_tanio.html Tylko jedna oferta tylko allegro jeżeli chodzi o Polskę. To znaczy w większości sklepów nie ma, praktycznie w żadnym. UWAGA - nie kupujcie nakładek u tego Sprzedawcy, koleś handluje jakimś totalnym shit'em (nakładki w ogóle nie są funkcjonalne - nie trzymają się trigger'ów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 No ja już zamówiłem 2 tygodnie temu i nadal czekam, już mnie to w(pipi)ia bo koleś chyba coś kręci. Ale teraz, że niby to są lewe zakładki? Ale co zamawiałeś? No to ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 No ja już zamówiłem 2 tygodnie temu i nadal czekam, już mnie to w(pipi)ia bo koleś chyba coś kręci. Ale teraz, że niby to są lewe zakładki? Ale co zamawiałeś? No to ładnie... U mnie też przesyłka się opóźniła, płaciłem 8,00 zł za ppp - koleś późno nadał bo "miał nagły wyjazd". Najlepsze jest to, że wysłał ten shit w małej najzwyklejszej kopercie za całe 1,95 zł <_< Wziąłem dwa komplety - jeden był pęknięty, co i tak nie ma znaczenia bo za ch*ja nie przyczepisz tego do spustów, to jest po prostu najzwyklejsza podróbka. Mam nadzieje, że Ci szybko dojdzie to dojedziemy szuję we dwóch - już wystosowałem mail, w którym żądam wyjaśnień... Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 (edytowane) Ok niech tylko dostanę to od razu dam znać co i jak czy to tandeta itd. A żeby nie offtopować w temacie to może jeszcze ktoś się naciął, że to buble i że koleś w ... wali. Odezwijcie się na pw jak coś do Stoodio (uderzymy w odpowiednim temacie), czym więcej nas tym lepiej. Jeżeli to oszust. Jedyna oferta na allegro i fail...... :confused: Edytowane 19 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 tip: kupcie sobie na ebay'u... taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 Ok niech tylko dostanę to od razu dam znać co i jak czy to tandeta itd. A żeby nie offtopować w temacie to może jeszcze ktoś się naciął, że to buble i że koleś w ... wali. Odezwijcie się na pw jak coś do Stoodio (uderzymy w odpowiednim temacie), czym więcej nas tym lepiej. Jeżeli to oszust. Jedyna oferta na allegro i fail...... :confused: Dziwna sprawa, patrząc na komentarze tylko jedna osoba wystawiła negatyw za nakładki - pisząc, że to tandeta, reszta pozytywy. Być może randomowo zapodaje co jakiś czas podróbki, naprawdę nie mam pojęcia (z niecierpliwością czekam na Twoją oceną Słupek) Co do oferty na Alle, aktualnie są inne - Sprzedawca gwarantuje jakość... szkoda, że dopiero teraz tip: kupcie sobie na ebay'u... taniej Heh, trafiłeś w sedno - pierwsza moja myśl, po rozpakowaniu nakładek i dołożeniu do spustów to super glut Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 To coś wygląda na mega wygodne i ergonomiczne. Staram się zawsze konfigurować klawiszologię tak by nie musieć używać za często L2/R2. Takie triggery można dostać bez problemu?? http://www.allegro.p...gers_tanio.html Tylko jedna oferta tylko allegro jeżeli chodzi o Polskę. To znaczy w większości sklepów nie ma, praktycznie w żadnym. UWAGA - nie kupujcie nakładek u tego Sprzedawcy, koleś handluje jakimś totalnym shit'em (nakładki w ogóle nie są funkcjonalne - nie trzymają się trigger'ów). Nie chce mi się wierzyć, że nie potrafisz tych triggerów założyć. Właśnie dzisiaj wyjąłem swoją przesyłkę ze skrzynki. Przyszły w najzwyklejszej kopercie a za przesyłke zaplacilem 8 zl - fail. Triggery pasuja do pada idealnie i sa wykonane z identycznego materialu jak oryginalne L2/R2. Przy oblozeniu pada uczucie jest naprawde przyjemne i sprawiaja wrazenie porzadnych. Kiedy ogram je w kilku grach, dam znac jak sie sprawuja "w praniu". Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 Koleś chyba losowo wali ludzi w hu... No ale to są Giotecka te triggery? Te co na filmiku z youtuba? Możesz zrobić fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 oryginalne giotecki kosztuja 50zl u nas w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 oryginalne giotecki kosztuja 50zl u nas w sklepach Coati gdzie u nas w sklepach? To po cholerę dał fotki Giotecka ;/ i opis w aukcji. Jeszcze się pytałem czy to "oryginalne", Jezus jak nienawidzę allegro ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 sprawdz w gekonie, norbicie, video-play z tym, ze podrobki to wierne kopie giotecka wiec nie powinno byc problemow Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 (edytowane) Gekona i Norbiego sprawdzałem 2 tygodnie temu przed zakupem z allegro, nie było. Poza tym Ultimę, Nintusia, Sklep PSX, Madgames, GameOver, Robson ;p nigdzie nie było. Video nie sprawdzałem (pierwsze słyszę o tym sklepie ;]) no nic na razie nic nie gdybam. Czekam aż mi dojdą te cudaki jeżeli dojdą w ogóle... Edytowane 19 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2010 To sa Giotecki. Macie zdjecia. http://img839.imageshack.us/gal.php?g=img2553.jpg W RDR sprawuja sie swietnie. Testuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi