Gość Kyo Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 (edytowane) Taki efekt miałem z gałą że nie wracała do pkt. wyjścia w Dualu 2 po roku gry w MGO. I to był chyba jedyny pad w którym cokolwiek kiedykolwiek mi się schrzaniło - podejrzewam że to miało związek z ciągłym obracaniem gały wokół (kamera) - mogło być także to powodem że miałem tylko jednego pada wtedy na PS2 - ale gały nigdy mi się nie przetarły w żadnym padzie. Edytowane 13 marca 2011 przez Kyo Cytuj
Hluśniemboóśniem 0 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 Nie kupujce nidy padów na allegro, szczególnie jak pisze że jest orginalny . Poszukuje plastików z dual shocka 3 czy też uszkodzonego dual shocka 3 z dobrymi plastikami. Chętnie odkpuie. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Mam pytanko. Chcialem kupic drugiego pada do PS3 ale prawie 200 zl piechota nie chodzi. Udalo mi sie odgrzebac na strychu pada do PS2 i teraz potrzebuje przejsciowki. Czy jest roznica jakiej firmy kupie? Sa jakies sprawdzone marki? No i jak to w ogole dziala? Nie ma problemow z graniem? 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (edytowane) Roznicy nie ma jakiej firmy. Jesli chodzi o problemy z graniem - to zalezy od gry, w przypadku niektorych gier pad nie dziala. Wykorzystuje tego pada do grania na split screenie i w wiekszosci przypadkow jest git, jednak niektore gry jak np. NBA 2k11 albo gry z PSX go nie obsluguja. Ogolnie jednak rzecz biorac przejsciowke naprawde sie oplaca brak, bo 90% gier na PS3 obsluguje te pady. Edit: Sprawdzwone marki nawet chyba nie istnieje bo wszystkie przejsciowki widzialem byly jakiejs chinskiej produkcji jakichs dziwnych firm, jednak z dzialaniem nie ma problemow. Mozesz nawet spokojnie brac przejsciowke na wiecej niz 1 pada (mam przejsciowke z 2 slotami na pady z PS2 i normalnie konsola je wykrywa jako 2 odrebne pady). Edytowane 21 kwietnia 2011 przez Yabollek007 1 Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Mam pytanko. Chcialem kupic drugiego pada do PS3 ale prawie 200 zl piechota nie chodzi. Udalo mi sie odgrzebac na strychu pada do PS2 i teraz potrzebuje przejsciowki. Czy jest roznica jakiej firmy kupie? Sa jakies sprawdzone marki? No i jak to w ogole dziala? Nie ma problemow z graniem? Nie wiem o co chodzi z tym 'prawie 200 zł', przecież nowy dual to ok. 150 zł, a ten z bundla KZ3 (jungle green) pewnie jeszcze taniej można wyrwać. No chyba, że dla kogoś 150 zł to 'prawie 200 zł'. 1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 jest roznica jaka przejsciówke kupujesz z tym, ze tanio 'bezlagowej' nie kupisz... poszukaj pelicana, a jak nie zalezy to dragonplusa. 1 Cytuj
TidesX 0 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Witam Mam mały problem z dualskock'iem ,otóż został zalany(słodkim napojem) był w tym czasie wyłączony ,pozwoliłem mu wyschnąć ,osuszyłem go i po jakimś czasie,bez kabla próbowałem włączyć nim konsolę niestety nie reaguje ,bez kabla w ogóle się nie włącza natomiast gdy jest podpięty pod kabel mrugają cztery diody lecz nic poza tym , był rozkręcony ,wyczyszczony to oczywiście nic nie dało ,uwaliłem totalnie pada czy może można go jakoś reanimować ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Spróbuj go zresetować przyciskiem znajdującym się z tyłu, obok śrubki. Dopiero wtedy go sparuj z konsolą. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 moze reset zrób? jak nie pomoże to pad do kosza Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 Witam Mam mały problem z dualskock'iem ,otóż został zalany(słodkim napojem) był w tym czasie wyłączony ,pozwoliłem mu wyschnąć ,osuszyłem go i po jakimś czasie,bez kabla próbowałem włączyć nim konsolę niestety nie reaguje ,bez kabla w ogóle się nie włącza natomiast gdy jest podpięty pod kabel mrugają cztery diody lecz nic poza tym , był rozkręcony ,wyczyszczony to oczywiście nic nie dało ,uwaliłem totalnie pada czy może można go jakoś reanimować ? Czym go czyściłeś ? Rozkręciłeś na części pierwsze i przetarłeś spirytusem lub innym denaturatem wszelkie styki i łączenia listew ? Mi, roczny wówczas, synek, zaślinił dualshock'a i pomimo suszenia i czyszczenia działa tylko gdy jest na kablu. Gdy go odepnę. mimo iż jest wyłączony, rozładowuje się jakby był włączony (2-3 doby i kaput...) Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Co zrobić jak lewy analog w jednym miejscu przykleja się do krawędzi i nie wraca na środek? Da się to jakoś przeczyścić? W innych miejscach śmiga elegancko. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 wyciągnij analoga maksymalnie w górę i pokręć nim trochę - potem wciśnij i zrób to samo. powinno popuścić. jak nie, to rozkręć i wyczyść. 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Kupowal ktos nakladki na L3 i R3? Przydaja sie, czy raczej pieniadze wyrzucone w bloto? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 to juz zalezy tylko od ciebie czy ci sie przydadzą... jesli dla ciebie gałki analogowe w ds3 sa niewygodne to mozesz próbować ratunku w takich wynalazkach. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Gdzie teraz można najtaniej kupić org. DS3 ? Cytuj
rapen 4 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 http://allegro.pl/wyprzedaz-dualshock-3-sony-do-playstation-3-i1793989787.html czy te pady sa oryginalne? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 (edytowane) Masz jak byk napisane Nowe pady oryginalnie pakowane blistry. No i czas wysyłki ponad 2 tygodnie. Edytowane 4 września 2011 przez Square Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Masz jak byk napisane Nowe pady oryginalnie pakowane blistry. Także spodziewaj się podróby "oryginalnie" pakowanej A tak na poważnie, jeśli wierzysz, że kupisz nowego DS3 za mniej niż stówkę to jesteś bardzo naiwny... Cytuj
Biały 55 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Wiem że temat był już wałkowany, ale może ktoś tutaj posiada jakieś zdolności rozróżniania podrób od oryginałów. Czy pad na podanej przeze mnie aukcji jest oryginalny, zgodnie z opisem? http://allegro.pl/oryginalny-pad-sony-dualshock-3-sixstas-ps3-i1883110289.html Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Jak dla mnie to nie, chyba że sprzedający zdziera na przesyłce za kilka sztuk Zagraniczne sklepy często liczą wysyłkę tylko dla jednej sztuki (każda kolejna to dodatkowy koszt) więc ja bym nie ryzykował. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 powiedz mi co to jest ORYGINALNY pad SONY Dualshock 3 sixstas PS3 sixstas LOL podróba wchooj 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Masz jak byk napisane Nowe pady oryginalnie pakowane blistry. Także spodziewaj się podróby "oryginalnie" pakowanej A tak na poważnie, jeśli wierzysz, że kupisz nowego DS3 za mniej niż stówkę to jesteś bardzo naiwny... chyba w kamiś MEdia Expert widziałęm promocje na 99zł, ale to chyba było z okazji otwarcia ;] Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Trochę jaja z tymi padami do PS3. Nawet jak chcesz wydać tę stówkę to mogą Ci wepchnąć jakiś szajs. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Zepsuł mi się L2, reaguje dopiero po mocnym wciśnięciu a i to nie zawsze (nie upadł czy coś tylko po prostu z dnia na dzień przestał działać) podlega to gwarancji? Czy rozkręcić i spróbować samemu? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Podczas gry w BF3 wariuje mi pad. Głownie wygląda to tak, że podczas poruszanie się (analogi) i sprintu (wciśnięty L3), przypadkowo same działają R2 i L2 (granat i kosa). Jakieś pomysły co z tym zrobić? Resetowałem pada - nie pomogło. Z drugim DualShock'iem wszystko ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi