Square 8 506 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dopóki nie spróbujesz to nie będziemy wiedzieć. Niby podstawą do reklamacji jest dowód zakupu (przeważnie paragon), ale potwierdzenie płatności może przejdzie jak trafisz na normalnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Hehe pól roku temu w tym samym sklepie kupiłe tv led Sony za 500 zł taniej bo pomylili się z cena. Wykłuciłem się, groziłem, źe zadzwonię po inspekcję handlową, skonfiskowałem tabliczkę z ceną i udało się. Karma is a bitch Szkoda mi czasu, kupię sobie przedłużkę usb, chyba będzie działał normalie czy ds3 nie trybi jak się oryginalny kabel przedłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No ale możesz przy okazji spróbować zareklaować Wszystko będzie działać normalnie po podpięciu przedłużacza. Ja po tygodniu posiadania konsoli poleciałem po 3m przedłużacz usb, bo bez tego było nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Taki przedłużacz dostanę w elektromarketach ? A tobie po co był potrzebny, w razie w jak się wyładuje podczas grania ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No jak się zaczynał rozładowywać podczas grania (komunikat) to się podłącza kabel, grało godzinę na przewodowym, a potem znowu wolność Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Mam co prawda problem z dualshockiem 2 ale napisze tutaj. Pad był używany sporadycznie, ale ostatnio zauważyłem że kierunek w lewo na d-padzie muszę bardzo mocno wcisnąć żeby zadziałał. Inne przyciski działają idealnie. Rozkręciłem pada bo myślałem że w środku jest syf, ale ku mojemu zdziwieniu było ok. Sprawdziłem gumki też są ok, przemyłem tą zieloną plastikową płytkę dokładnie wodą i nadal jest to samo. Ktoś może miał podobny problem? Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Mam problem z dwoma padami (Dualshock i Sixaxis). W obydwu kręci się w okół własnej osi lewa gałka. W kolejnym padzie jak gram w BF3 to gdy przyceluję (L1 + R1) to żołnierz wyrzuca przed siebie apteczkę lub amunicje, co odpowiada przyciśnięciu strzałki na dpadzie w lewo. W innych grach to nie występuje, lub tego nie zauważyłem. Nie wiem czy da się coś takiego naprawić czy lepiej od razu kupić nowego pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Z gałką to raczej większego problemu nie ma. Wystarczy wymienić. Co do tego problemu L1 + R1 to różnie bywa. U mnie np. grając na jednym z trzech dualshocków w Most Wanted 2 włączając menu pauzy gra zachowuje się jakbym bez przerwy miał strzałkę wciśniętą w dół. Opcje same przeskakują dopiero po pewnym czasie przechodzi. Z kolei na drugim grając w Fife momentami same włączają się taktyki. Też jakbym miał strzałki wciśnięte. Niestety nie wiem o co może chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W Most Wanted (i ogólnie grach od Criterion) nie ma matwej strefy jeżeli chodzi o ruch gałką. Jak masz wyrobioną gałkę, to wystarczy minimalne wychylenie i opcje same się przełączają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Po rozkręceniu pierwszego pada widzę, że problem jest w gumkach, które nie trzymają, kupiłem grzybki na wymianę i myślę, że to załatwi sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Gdzie kupię nowego, oryginalnego pada DS3 w najlepszej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) http://nieoryginalny.pl/jak-rozpoznac-podrobiony-pad-ps3/ Dlaczego odradzają tutaj zakup pada przeznaczonego na rynek azjatycki, skoro jest oryginalny? EDIT: OK, nieważne, nie zauważyłem komentarzy pod spodem. Edytowane 21 Lipca 2013 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Padła mi bateria w padzie ps3, jest sens oddawać do naprawy? Bateria 2dychy widzę stoi na allegro. Konsola jest na gwarancji. Lepiej się udać z padem do sklepu czy od razu do salonu sony? Edytowane 31 Lipca 2013 przez xtik Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Od kiedy nie można ładować pada pod USB komputera (i jakimkolwiek innym USB)? Teraz to już skośnoocy przegięli. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 jak nie mozna jak mozna? normalnie laduje sie czy to pod pc czy pod tv mam podpiety Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Chyba nie każdy model. Wydaje mi się, że nie można ładować tych nowszych, bo sam kiedyś ładowałem pada od FAT-a. Próbowałem pod dwoma laptopami i kostką od MP4. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Hej, nie mogę włączyć pada... grałem w Battlefielda, wyłączyłem konsolę i już nie moge grać. Dzień wcześniej podłączyłem kompa pod TV, zainstalowałem MotioninJoy Dual Shock (co by pad działał na kompie) i grałem w Super Mario (o ile to ma jakieś znaczenie). No i dziś chcę pograć w Tekkena Revolution i pad nie chce się włączyć. reset nie pomaga, podlączanie pod kompa - w ogole go nie wykrywa... czy to ten Motionin Joy coś namieszał? Hmmm, chyba powinienem napisać do tematu o awaryjności PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jak go resetowałeś? Na kablu podpiętym do PS3 też się nie włącza? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wbijałem igłę przy podłączonym padzie do PC/PS3. Trzymałem kilka sekund, lub po prostu napierdzielałem tą igłą. Coś mi się wydaje że ten MotionJoy namieszał :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wystarczy raz nacisnąć na niepodłączonym aby go zresetować. Kablem potem tylko się go paruje. Ostatnim ratunkiem może być ewentualnie rozebranie pada, odłączenie na chwilę baterii i ponowne podłączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Odkręciłem i widzę resztki chipsów na spustach, fuj. Nieźle spocony pad, no ale 5 lat ciągłego używania, a jak piję kawę to mi się łapy pocą Ech, nie mogę tej baterii odczepić :confused:. Edit: Ok, wyjąłem, jednak to nie bateria. No chyba że padła kompletnie. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Uwaga odkryłem coś ważnego!Przed awarią pada, zobaczyłem że po menu XMB można poruszać się... pilotem od telewizora. Może to miało jakiś wpływ.Cholera, bateria to 3 dychy, nowy pad, to prawie 2 paki, które miały iść na GOTD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Przed awarią pada, zobaczyłem że po menu XMB można poruszać się... pilotem od telewizora. Może to miało jakiś wpływ. A teraz nie można ? Sprawdzałeś pada z inną konsolą? Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.Zajac 35 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Uwaga odkryłem coś ważnego! Przed awarią pada, zobaczyłem że po menu XMB można poruszać się... pilotem od telewizora. Może to miało jakiś wpływ. To akurat nic ważnego, po prostu w konsoli włączyłeś funkcje sterowania przez HDMI (szczegóły: http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/current/settings/ctrlhdmi.html ) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pad działa. Czy to możliwe, aby nie reagował na podłączanie do pc, bo bateria padła całkowicie, ale jakoś się naładowała? Pad był podpięty pod pleja, a ja sobie buszowałem po sklepiku PSS (jakiś update się pobrał) i nagle zamigała dioda. Dziwne, bo wcześniej nie migała, była naładowana może do połowy. Oby działał już na stałe, bo nie chcę grać sixaxisem bez wibracji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi