PEsEq 8 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A ja pytanie z innej beki. Bardziej skierowane do "ludziów", którzy ogarniają temat.. Czy duala można podładować ładowarką od tela HTC? jest to taka ładowarka: Uploaded with ImageShack.us Dane z naklejki od ładowarki: model: TC E250 OUTPUT: 5V == 1A Pytam, bo jakoś boje się sprawdzić, nie chce by dym poleciał z duala, lub żeby cierpiała bateria, przez niedobór jakiś tam prądu, lub coś tam coś tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Wydaje mi się że można. Skoro można też przez USB w komputerze, a tam są te same parametry (co najwyżej słabsze napięcie jak producent oszczędza). Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A ja pytanie z innej beki. Bardziej skierowane do "ludziów", którzy ogarniają temat.. Czy duala można podładować ładowarką od tela HTC? jest to taka ładowarka: Uploaded with ImageShack.us Dane z naklejki od ładowarki: model: TC E250 OUTPUT: 5V == 1A Pytam, bo jakoś boje się sprawdzić, nie chce by dym poleciał z duala, lub żeby cierpiała bateria, przez niedobór jakiś tam prądu, lub coś tam coś tam;) probowalem swego czasu na sixaxis. pad sie w ogole nie ladowal Cytuj Odnośnik do komentarza
PEsEq 8 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Po pracy sprawdze i dam znac edit Niestety. Nawet nie wykrywa nic... szkoda Edytowane 20 Września 2013 przez PEsEq Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Juz kiedys o to pytalem ale nikt mi nie odpowiedzial wiec pytam raz jeszcze. Mam problem z padem taki ze np w FIFIE jak biegne pilkarzem to wlaczaja mi sie szybkie taktyki ktore sa dostepne z krzyzaka. Co moze z nim byc nie tak? Syf sie mogl jakos dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Panowie grzybek z analoga zaczął się kręcić wokół własnej osi, o komfortowym graniu mogę zapomnieć. Ktoś poleci najtańszy sklep z Dualami na ps3? Da radę przełożyć analog z duala2 do duala 3? Próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Pad nie chce się włączyć. Podłączałem do dwóch innych konsol, do PC i tak nie łapał. Akumulator padł? Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Próbowałeś go resetować? Taki mały przycisk od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 tak restartowałem i na kablu i bez. A teraz uwaga: działa! Przez pare dni zero w nim życia, dziś podłączyłem i zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Mam pytanie, kupiłem używane PS3 Super Slim, i pad wygląda jak nowy, ale naklejka z tyłu jest nie wiem czy starta, czy zamalowana, ale chyba bardziej starta bo numer modelu już nie jest zamalowany, widać jedynie lekko u góry logo SONY i napis model, tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A pytanie jakie masz? To normalne, że nakejka może być wytarta, w moim 5-cio letnim DS3 też jest wytarta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 W moim w ciągu tygodnia się wytarła jak z moją graliśmy w mortala Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Po prostu się zdziwiłem że tak szybko to postąpiło, wcześniej miałem 2 letniego używanego slima 250gb i tam naklejka wyglądała jak nowa, i dlatego się zdziwiłem, dzięki że mnie uspokoiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nagle zapotrzebowałem pada do DS3, bo ten mi sie rozdupczył przy wynoszeniu konsoli z auta.I teraz pytanie, warto sie bawic w jakieś "firmówki" typu Hama czy inne takie rzeczy, czy tylko orginalny Soniacz? Bo te orginalki nadal cene trzymają taką troszke nie ciekawą, jak na pilot to gry wideo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tylko oryginaly jak dla mnie. Poza tym nie wiedzialem, ze sa pady do padow Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Czy wie ktoś jak rozróżnić oryginalnego DS3 od tej chińskiej podróby, która jest wciskana na allegro za pół ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Czy wie ktoś jak rozróżnić oryginalnego DS3 od tej chińskiej podróby, która jest wciskana na allegro za pół ceny? :confused: kupować tylko w saturnach lub innych media marktach. podróbki są praktycznie nie do wykrycia i wszystko wychodzi dopiero w praniu po rozpakowaniu. jak zgooglujesz, to znajdziesz jakieś poradniki 'jak odróżnić...', ale imo wszystko to (pipi) warte i najlepiej po prostu nie ryzykować z 'super ofertami', bo na padach nie powinno się oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Czy wie ktoś jak rozróżnić oryginalnego DS3 od tej chińskiej podróby, która jest wciskana na allegro za pół ceny? :confused: kupować tylko w saturnach lub innych media marktach. podróbki są praktycznie nie do wykrycia i wszystko wychodzi dopiero w praniu po rozpakowaniu. jak zgooglujesz, to znajdziesz jakieś poradniki 'jak odróżnić...', ale imo wszystko to (pipi) warte i najlepiej po prostu nie ryzykować z 'super ofertami', bo na padach nie powinno się oszczędzać. Rozchodzi się o to, że osoba z rodziny kupiła sobie zestaw PS3 i niby sprzedawca się zarzekał, że drugi pad (dołączony do konsoli) jest oryginalny i był kupiony w MM, ale nie ma paragonu (już to śmierdzi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Ja pjerdole - katowałem po południu Injustice i nagle w padzie zaczął przestać działać dolny krzyżak - sam dół - reszta przycisków w 100% sprawna. Dual był kupiony we wrześniu ur. To chwilowe? Sam krzyżak wciska się zupełnie normalnie i nic nie wskazuje na jakiekolwiek uszkodzenie mechaniczne. WTF? Mam go resetować? Kurvaaa, w bijatyki sobie nie pogram analogiem zwłaszcza w Injustice a gra jest zayebista... Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam to pod krzyżakiem jest taka gumka, rozkręć pada i looknij czy wszystko z nią okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Tak też właśnie myślałem, że może się przesunęła ale dolny kierunek wciska się tak samo normalnie jak reszta przycisków na padzie. Grześ, myślisz że reset może pomoć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nie wiem, nigdy nie miałem problemów z Dualami. Reset to kwestia kilku sekund więc można spróbować przed rozkręceniem, ale jak dla mnie to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) No ja właśnie też pierwszy raz spotykam się z czymś takim - no nic, jutro będę musiał z tym powalczyć a w ostateczności się w(pipi)ię i Dual znajdzie się na ścianie. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wg mnie gumka się przesunęła, ewentualnie pod krzyżakiem masz pełno tłustego syfu jeśli grasz i jesz chipsy itp. Po rozkręceniu możesz mieć kłopoty z triggerami, żeby dobrze je ustawić, bo mają po(pipi)ane druciki które odskakują na boki i ciężko to potem wcisnąć na swoje miejsce skręcając. Masz gwarancje na pada? To oddaj do serwisu jak nie oddałbym komuś kto zna się na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wg mnie gumka się przesunęła, ewentualnie pod krzyżakiem masz pełno tłustego syfu jeśli grasz i jesz chipsy itp. Po rozkręceniu możesz mieć kłopoty z triggerami, żeby dobrze je ustawić, bo mają po(pipi)ane druciki które odskakują na boki i ciężko to potem wcisnąć na swoje miejsce skręcając. Masz gwarancje na pada? To oddaj do serwisu jak nie oddałbym komuś kto zna się na rzeczy. Rozkręciłem - teraz dolny krzyżak działa wtedy kiedy się go mocno przyciśnie. No nic, mam jeszcze swojego pierwszego Duala którego dostałem razem z PS3. Lewy analog jest praktycznie zjechany ale krzyżak działa świetnie - w sam raz do Injustice czy Tekkena. Dzięki za pomoc chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi