nieobchodzimnieto 484 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Mój coś zaczął świrować z klawiszami więc spróbuję patentu z podklejeniem gąbki. Mam też problem, że pad przestał działać bezprzewodowo, tylko kabel. Nowego oryg już nie kupię a znacie jakieś jakościowe zastepczaki? Może coś od 8bitdo? Cytuj
Jożin z Bażin 10 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 9 minut temu, nieobchodzimnieto napisał(a): Mój coś zaczął świrować z klawiszami więc spróbuję patentu z podklejeniem gąbki. Mam też problem, że pad przestał działać bezprzewodowo, tylko kabel. Nowego oryg już nie kupię a znacie jakieś jakościowe zastepczaki? Może coś od 8bitdo? Na PS3 dla mnie najlepszym rozwiązaniem było dokupienie sticka podpinanego pod usb za kilkadziesiąt złotych.Elegancko z nim działał pad z ps4 , bezprzewodowo oczywiście. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia A PS button i ruch działa? Bo pamiętam, że po kablu to był właśnie problem. Cytuj
Jożin z Bażin 10 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 3 godziny temu, Square napisał(a): A PS button i ruch działa? Bo pamiętam, że po kablu to był właśnie problem. PS button działa.Nie odpalimy nim konsoli niestety , ale w czasie gry można się na menu przełączyć.Żyroskopów nie sprawdzałem. Problem był , jeśli się dualshocka 4 parowało bezpośrednio z konsolą , wtedy nie działał ps button.Przy tym sticku wszystko gra. 1 1 Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września A czy da jakoś podłączyć DualSensa do PS3? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 1 godzinę temu, OldMuffin napisał(a): A czy da jakoś podłączyć DualSensa do PS3? Tak, normalnie przez bluetooth. Sam tak grałem. 1 Cytuj
Megameex11 3 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Takie pytanie mam do was, jakie znacie dobrej jakości zamienniki do DualShocka 3? Oryginał zawiera tą nieszczęsną gąbeczkę, która się z czasem degraduje i pad zaczyna szaleć, bez naciskania żadnych przycisków, przy próbie naprawy tego uszkodziły mi się już 2 pady. Weźcie polećcie coś. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 13 hours ago, Megameex11 said: Takie pytanie mam do was, jakie znacie dobrej jakości zamienniki do DualShocka 3? Oryginał zawiera tą nieszczęsną gąbeczkę, która się z czasem degraduje i pad zaczyna szaleć, bez naciskania żadnych przycisków, przy próbie naprawy tego uszkodziły mi się już 2 pady. Weźcie polećcie coś. Ciezki temat. A nie lepiej sparowac twoje PS3 z Dual Shock 4? Szybciej znajdziesz w dobrej cenie nawet oryginał. Cytuj
Megameex11 3 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 36 minut temu, darkos napisał(a): Ciezki temat. A nie lepiej sparowac twoje PS3 z Dual Shock 4? Szybciej znajdziesz w dobrej cenie nawet oryginał. Próbowałem już nie raz, ale na DS4 nie ma np. wibracji, nie wykrywa funkcji Sixaxis i nie działa przycisk PS, więc pad do PS4 odpada. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 15 godzin temu, Megameex11 napisał(a): pad zaczyna szaleć, bez naciskania żadnych przycisków, Kiedyś gościu mi to naprawiał to mówił że po prostu dokładnie myje te elementy. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a): Kiedyś gościu mi to naprawiał to mówił że po prostu dokładnie myje te elementy. Ja tam podkleiłem gąbki i pady chodzą idealnie. Cytuj
Megameex11 3 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 3 godziny temu, Plugawy napisał(a): Ja tam podkleiłem gąbki i pady chodzą idealnie. 3 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Kiedyś gościu mi to naprawiał to mówił że po prostu dokładnie myje te elementy. Problem tylko w tym, że nieuszkodzenie innej części pada przy podklejaniu tej gąbeczki jest wyczynem. Zawsze można przypadkiem urwać jakieś kabelki lub uszkodzić jego inną część, dlatego pytam się o zamienniki DualShocka 3, które działają bez zarzutu i nie wymagają żadnego naprawiania. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia też mnie w sumie ciekawi jakiśzamiennik. W 2024 to raczej każdy pad już jest otwierany i ma wymienianą baterię, lub działa 15 minut na ładowaniu. Dużo też podrobionych... Może coś takiego? wpisałem w google, ale nie testowałem i nie znam ceny. (do psx ps2 ps3) Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 4 godziny temu, Megameex11 napisał(a): Problem tylko w tym, że nieuszkodzenie innej części pada przy podklejaniu tej gąbeczki jest wyczynem. Zawsze można przypadkiem urwać jakieś kabelki lub uszkodzić jego inną część No nie wiem, naprawiałem w ten sposób z 6 padów i nie bardzo ma się tam co uszkodzić. Chyba że masz wielkie łapy to może Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia No, ja przykleiłem gąbkę, że już przyciski nie szaleją, ale przy okazji zerwałem delikatne kabelki od wibracji. Jak ktoś ma łapy farmera zamiast jakichś małych, chińskich rączek, to jest to ogromny problem, żeby obeszło się bez strat. Cytuj
Megameex11 3 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Tak btw, to pomożecie mi rozwiązać problem z moim DualShockiem 3? Są w nim zerwane kabelki od wibracji. Kiedy podłączam pada do ładowania, świecą się na nim 4 czerwone diody, udając, że pad niby się ładuje, lecz po kliknięciu przycisku PS nic się nie dzieje. Pad się nie włącza nawet, jeśli jest podłączony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi