Opublikowano środa o 21:054 dni Czy jeśli analog świruje przy wychyleniu do przodu, jakby nie łapał od razu, jest szansa go jakoś wyczyścić czy tylko przeszczep ?Najlepsze jest to, że jak najpierw wychylę w prawo lub lewo a później do przodu to jest jakby lepiej ale jak wezmę od razu do przodu to jakby przycinało.
Opublikowano czwartek o 05:544 dni @BRY@N Jak nigdy nie rozkręcałeś pada to warto to zrobić i po wyczyszczeniu też pogrubić piankę, bo to jest problem w praktycznie każdym DS3.
Opublikowano czwartek o 06:264 dni Tego nigdy nie rozkręcałem bo kupiłem rok temu używkę i jakoś wcześniej nie było problemu. Teraz w MGS Revengence zaczęło wariować.
Opublikowano wczoraj o 10:47 1 dzień Zacznij od otwarcia go. Przeszczep jest banalnie prosty bo tam zaczepy wystarczy szczypcami odgiąć i analog wychodzi na lajcie.W ds4 i dualsense już zaczeli to lutować by ludzie sobię nie mogli z marszu samemu wymieniać.
Opublikowano wczoraj o 13:17 1 dzień Teraz zorientowałem się, że na żadnym padzie po tylu latach nie mam drifta w gałkach. A na ps4 w każdym miałem.