LiSoQuan 23 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Tak, resetowałem konsole jak i pada (od spodu, włączałem i wyłączałem gre i dalej to samo... komenda UP cały czas aktywna i menu mi przelatuje automatycznie. Właczam pady z rynku EU i dziłają jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Ja mam ten sam problem z padem w demie NFS. DS3 z europejskiego zestawu osiemdziesiatek (premiera). Edytowane 28 października 2010 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Czyli problem nie z rejonem tylko hmm z modelem tzn z czasem kiedy został wyprodukowany bo mój pad (ten wadliwy) jest za czasów 60giga... ale z drugiej strony mój orginalny pad Sixaxis, nie DS3, ze 60g działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 (edytowane) Poprostu masz już trochę "zużytego" analoga i sam ciągnie Ci do góry. W innych grach tego może nie być widać, bo dużo gier ma ustawioną tolerancje, od którego momentu wykrywają że gałka jest przechylona, a NFS tego nie ma. A inne pady działają dobrze bo pewnie mało na nich grałeś i analog jest w dobrym stanie. Edytowane 29 października 2010 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Dzięki za uwagę ale nas jest dwóch wiec to już nie przypadek typu brudny pad. Nie wierze ze NFS jest pierwsza gra z taka czułym analogiem a wszystkie inne gry mają jakąś tam tolerancję. To musi być coś z friwarem pada, nie współpracuje z grą. MOże ale tak strzelam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Ja dodam że w demie NFS X i O działa tragicznie, muszę naciskać po kilka razy i z różną siłą. Dodatkowo w menu nie działa krzyżak, ale to akurat może być zrobione celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 (edytowane) Ja też miałem problem z X i O ale to dlatego ze ta komenda UP zakłócała pozostałe inne. Zamień pada na innego, na ten który działa normalnie to będzie git. Troszkę mi szkoda tego mojego bo tyle z nim przeżyłem, ten nowiutki chciałem trzymać na czarna godzinę kiedy ten podstawowy się zepsuje naprawdę (a nie że nie działa w jednej grze). Edytowane 30 października 2010 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 Już nawet nie chodzi o wybieranie w menu, ale podczas wyboru samochodu mam takie kwiatki z X. Gdybym miał drugiego pada to bym się tak nie wkurzał, ale co jeżeli w pełnej wersji będzie to samo ? Po co mam kupować nowego pada do jednej gry, skoro premierowy działa idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 No ja też miałem problem z X podczas wyboru samochodu ale moim zdaniem, tak jak pisałem wcześniej, komenda UP działa cały czas, nie ważne gdzie jest w grze i dlatego zakłóca działanie innych guzików ale nie ważne co jak gdzie... jest to problem i zobaczymy jak będzie z pełną wersją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 października 2010 No może tak być, ale przy każdej innej grze jak mamy tylko wybór w poziomie np Burnout Paradise przy wyborze samochodu, to nawet jak przechylisz gałkę góra/dół to X działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2010 Mam pytanie, wie ktoś, czy i gdzie na terenie krakowa można naprawić sixaxisa? Padła mi lewa gałka (nie działa w poziomie), a z tego co czytałem, domowym sposobem (lutownica) można przepalić jakieś tam ważne cześci w padzie. Orientujecie się w cenie takiej usługi(plus cena analoga)? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2010 tak szczerze to w pierwszym lepszym serwisie nie beda wiedzieli o co pytasz. wydrukuj jakis tutorial z neta (zeby było wiadomo co chcesz), zamów część na ebay i idz do jakiegos elektronika. 20-30zl powinien skasować Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 29 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2010 Mam prośbę - moglibyście mi wycenić pada? Można powiedzieć, że jest on uszkodzony bo: Próbowałem wyczyścić pada i niechcący przekręciłem lewą gałką, trzymając go szmatką. W efekcie puścił klej w gumce i jest teraz niestabilna (ta gumka na analogu się kręci). Szczególnie można to odczuć w szybszych grach, np. FPSy, czasem palec może zjechać z analogu... Raczej nie dam rady go rozkręcić, bo moje ręce chyba nie są do tego stworzone. Już jednego Sixaxisa złamałem w łapach, także teraz się boję... Mam trzy pady, więc chyba go sprzedam. Orientujecie się ile mógłbym za niego dostać? Pad Dual Shock 3, używany ok. roku, na zmianę z dwoma innymi padami, także nieczęsto. Od maja praktycznie nie używany. Jeśli ktoś potrafi rozkręcić pada, to bez problemu może to naprawić dodając klej albo wymieniając po prostu analog, który mogę nawet dodać gratis z uszkodzonego pada. Także wtedy będzie jak nowy Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 29 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2010 w "pomocy" masz temat odnosnie wycen wszystkiego. nowy ds3 - ~150zl twoj uszkodzony... 80-100zl? dam 65 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 30 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2010 Mam prośbę - moglibyście mi wycenić pada? Można powiedzieć, że jest on uszkodzony bo: Próbowałem wyczyścić pada i niechcący przekręciłem lewą gałką, trzymając go szmatką. W efekcie puścił klej w gumce i jest teraz niestabilna (ta gumka na analogu się kręci). Szczególnie można to odczuć w szybszych grach, np. FPSy, czasem palec może zjechać z analogu... Raczej nie dam rady go rozkręcić, bo moje ręce chyba nie są do tego stworzone. Już jednego Sixaxisa złamałem w łapach, także teraz się boję... Mam trzy pady, więc chyba go sprzedam. Orientujecie się ile mógłbym za niego dostać? Pad Dual Shock 3, używany ok. roku, na zmianę z dwoma innymi padami, także nieczęsto. Od maja praktycznie nie używany. Jeśli ktoś potrafi rozkręcić pada, to bez problemu może to naprawić dodając klej albo wymieniając po prostu analog, który mogę nawet dodać gratis z uszkodzonego pada. Także wtedy będzie jak nowy Będę wdzięczny za pomoc O to chodzi że nasadka (ta gumowa) na analoga się kręci tak? puścił klej tak?? Czy analog (gałka) się porusza czy tam obraca? bo jeżeli to tylko ta nasada gumowa na gałkę to ją zdejmij (nic nie trzeba rozkręcać) i przyklej normalnie. Cena używanego pada 100% sprawnego to ok. 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 30 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2010 Tak, analog działa, tylko właśnie ta nasadka gumowa się kręci. Tylko jak ja mam ją zdjąć? Nie uszkodzę jej? Próbuję z tym analogiem z zepsutego pada i ciężko to idzie. Bardzo mocno się trzyma. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 2 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) Myślę ,że 100 można śmiało sobie życzyć. Edytowane 2 grudnia 2010 przez Im your worst nightmare Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2010 jak ktos woli pada do xbox 360 http://www.toys.ie/PLAYSTATION-3-HF1-FPS-CONTROLLER-PS3-!H11914-prod.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 10 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2010 (edytowane) Nowy kolor DS3 zapowiedziany Edytowane 10 grudnia 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2010 (edytowane) No wy(pipi)ka - połączone kolory - bajka - przypomina trochę Gunmetal Gray Edytowane 10 grudnia 2010 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2010 To jest dopiero śmiechowy DS 3 http://www.joystiq.com/2010/12/17/mlb-11-includes-free-mlb-tv-trial-new-baseball-dualshock-reveal/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2011 Premiera tego zielona Duala 24 lutego w Japonii: http://www.vg247.com/2011/01/06/jungle-green-dualshock-3-launching-in-japan-on-february-24/ Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 25 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2011 allegro pady Czy to na pewno oryginały? Bo nie myślałem, że jest aż tyle kolorków,a chciałem sobie sprawić coś wibrującego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 25 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2011 allegro pady Czy to na pewno oryginały? Bo nie myślałem, że jest aż tyle kolorków,a chciałem sobie sprawić coś wibrującego. Cena + lokalizacja Sprzedawcy, mówią same za siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 28 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2011 Tak, jak pisze stoodio. To podróbki. Zawsze możesz napisać do kupujących na wcześniejszych aukcjach tego sprzedającego, czy mają jakieś problemy z tymi padami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi