Skocz do zawartości

Dual Shock 3

Featured Replies

Opublikowano

Czy jeśli analog świruje przy wychyleniu do przodu, jakby nie łapał od razu, jest szansa go jakoś wyczyścić czy tylko przeszczep ?

Najlepsze jest to, że jak najpierw wychylę w prawo lub lewo a później do przodu to jest jakby lepiej ale jak wezmę od razu do przodu to jakby przycinało.

• Odpowiedzi 727
  • Wyświetleń 51,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiem, po prostu leżał lata nieużywany

• U mnie zadziałało, użyłem zwykłej taśmy bo właściwie chodzi tylko o to aby ta pianka lepiej dociskała to takie półprzezroczyste coś ze ścieżkami (nie mam pojęcia jak to nazwać)

• Dodali obsługę po BT kiedyś tam, tutaj więcej info http://www.psxextreme.info/topic/102486-dual-shock-4/?p=3838648

Opublikowano

@BRY@N Jak nigdy nie rozkręcałeś pada to warto to zrobić i po wyczyszczeniu też pogrubić piankę, bo to jest problem w praktycznie każdym DS3.

Opublikowano

Tego nigdy nie rozkręcałem bo kupiłem rok temu używkę i jakoś wcześniej nie było problemu. Teraz w MGS Revengence zaczęło wariować.