sznurek 10 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 (edytowane) Skończyłem gierkę na ok 80% albo trochę wiecej. Zabrałem się za zbieranie kapselków etc w Springfield - brakuje mi po jednym z każdego rodzaju oprócz Marge. Aż tak dobrze sie naangielskim nie znam, i nie mam aż tyle czasu by tłumaczyć\grać z tą lista z linka na gorze. Chodzi mi o to, czy są moze gdzies poukrywane te rzeczy, tzn trzeba cos zrobić by siepojawiły taj jak np. Marge kazala zmienic reklamę? Sprawdzalem miasto metr po metrze, samochód po samochodzie i nic. Jakies pomysły? A i ktoś mze wie jakie są 3 cliches w springfield? Edytowane 24 lutego 2008 przez sznurek Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Cliché w Springfield: 1. Wejdź tylnym wejściem domu Simpsonów 2.Weź ze sobą Barta i idź w stronę wielkiego plakatu (niedaleko domu Simpsonów) , wskocz na budynek i spróbuj pofrunąć w stronę plakatu 3.Weź Homera i idź do Android's Dungeon and Basbeball Card Shop i po prostu wturlaj się na plakat. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 26 lutego 2008 Autor Opublikowano 26 lutego 2008 Dzieki, wygląda na to, że nia miałem tylko tego pierwszego. We wszystkich levelah poza springfield i medal of homer mam już uzbierane kapseli etc. Zaraz idę meczyć. Brakuje mi teraz tylko cliches w GTS. Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Czy może mi ktoś powiedzieć dokładnie o co chodzi w osiągnięciu: Heavenly Score Get a perfect score on the final Boss battle. Robię to na wszystkie sposoby. Wyzbierałem wszystko, nie ginę, czas mam na poziomie poniżej 9 minut i osiągnięcia jak nie było tak nie ma. Ktoś ma też taki przypadek? A może coś źle robię. Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 musisz przejść finałowego bossa (boga) nie ginąc ani nie tracąc HP Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2008 Już tylko jeden kapselek w Spriengfield i MoH, do tego ten cholerny clithech w GTscratchi. Wie ktoś co to jest? Ogólnie sie zdziwiłem, myślałem, że punkty będą wpadać często i gęsto a tymczasem więcej mam w assasynie za samo granie. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 (edytowane) SZNUREK... powodzenia Ja jednego kapsa szukałem tak długo, że aż gierkę wstawiłem na Allegro. Może już wiesz, a może nie, ale drewniane płoty też sie rozbija, jak skrzynki itp. Za nimi często znajdują się fanty. No i zaparkowane samochody rozwalaj Homerem, pod nimi też są fanty. Jeśli ci brakuje jakiś clithech to odsyłam do http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/939416/50683 Edytowane 12 kwietnia 2008 przez DaBig Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2008 O dzięki wielkie, widze, że nowa wersja poradnika Pokochałem kliamt simsonów i tak jakoś dla własnej satysfakcji chciałbym sobie tysiaka zrobić. A gry nie sprzedam, o nie Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Nie ma za co. Polecam się. Sam osobiście nie przepadam za grami z tzw. "zbieractwem", bo w pewnym momencie, po wielu godz. gry człowiekowi brakuje 1-2 fantów i zipie szukając tego jednego fanta. Przez to gra może się znudzić i zniechęcić do dalszej rozgrywki. Fajnie wykombinowali to goście od Crackdowna, tzn. w otoczeniu fanta tika ci sygnał zwiększający częstotliwość im bliżej do fanta. W Simpsonach tak nie ma. Cytuj
lukk 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Dlatego ja teraz w każdej gierce, co ma zbieractwo drukuje mapy/opis lokacji z netu i jadę z długopisem i skreślam. Szczególnie tak zacząłem po Transformersach gdzie odpalając pierwszą planszę i widząc teoretyczną łatwość zbierania (takie dość spore kostki - dla tych co nie grali), gdyż były dość widoczne, utknąłem na 99 kostkach i ostatniej szukałem 2,5 H Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2008 No ja też nie jestme jakimś fanem fantów, czy achv. Grajac w AssasinC przykładowo też nie szukam specjalnie flag czy templariuszy, trafię to zbieram. Jednkaże Simsonowie są dla mnie czyms - zebranie tego 1000 to taki mały hołd oddany grze i serialowi i filmowi rzecz jasna Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 SZNUREK... ja cie rozumie, oddałbym to samo sadze z Alienami Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 osobiście polecam poradnik viedo http://360videoguides.com/game/view/the-simpsons-game Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi