Skocz do zawartości

Assassin's Creed

Juchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Zeratul napisał(a):
skonczylem 6 block zabilem
  Pokaż ukrytą zawartość

niestety brakuje mi jednego templara do pelni szczescia. Chyba wiem, gdzie go szukac. Czy moge sobie spokojnie przejsc najpierw cala gre, a potem wrocic w dowolne miejsce i go poszukac, czy juz mam przesrane?

ja tez mam 59 templar i gucio, sprawdzilem wszystkie miejsca gdzie powinni byc i miejsc jest 60 a zadnego jzu nie ma czyli zabilem wszystkich

to samo mam z flagami, brak jednej a szystko sprawdzone...

nie dziwie sie ze nawet jak sie wszytko zrobi tak jak z LUCY to nie odsloni achi jak w oczywistych sprawach jakies bledy wyskakuja...

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Juchy - też miałem 59 Templariuszy, sprawdziłem chyba ze 3 razy całą mapę, a potem jadąc do Jerusalem by skończyć fabułę, po prostu... na niego wjechałem xD.

kingdomeastmf0.jpg

W tym miejscu są 2 górki, przy każdej stoi kufer. Dodatkowo z tutoriali na yt, nie widać dokładnie gdzie koleś wjeżdża. Po wyjściu z miasta, idąc na północ, zamiast wejść na lewo na górę, pójdź dalej, następna jest minimalnie wyżej. Mam nadzieję że to ten :(.

Opublikowano (edytowane)

ja przechodzilem to z wydrukowanymi mapami i kazdego zabitego odznaczalem, wiec raczej watpie zebym odznaczyl a nie zabil kogos, ale jak mi wyskoczylo ze jest 59 a wszystkich pokonalem to sprawdzalem od nowa kazde miejsce bo myslalem ze moze jak sie zginie w trakcie walki to cos sie pierdzieli albo po wyjsciu z gry i nie zalicza tego co sie zrobilo wczesniej, ale wychodzi na to ze sa inne cyrki (jeden chyba mi wpadl do wody jeden z wiezy, moze tu gdzies powstal problem z jego doliczeniem do zabitych, mzoe chodzi po dnie i czeka na mnie :(

ale dzieki za rade, zerkne jeszcze raz to miejsce dla spokoju sumienia :D

jak nie to od nowa sie zacznie calosc i zrobie pozostale achi...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

Z tym to jest coś nie tak, bo w

Pokaż ukrytą zawartość

znalzałem wszystkie oprócz jednej a sprawdzałem z mapą z milion razy chyba. A inne nie są lepsze: Blade in the Crowd - dopadłem gościa na środku placu jak goniło mnie całe miasto (no true assassin za(pipi)isty) i Hungerer of Knowledge - gdzie trafiłem niecałe 60% na moje oko a oba dostałem. Zglitchowane achievy jak ch.uj ale gra i tak wymiata

Opublikowano

Enemy of the Poor

Grab and Throw 25 Harassers.

za cholere nie wiem jak to zrobic:/ gdy podbiegaja do mnie zebraczki to wciskam B no ale Assasyn wtedy jej odpycha a to chyba nie na tym polega.

Opublikowano (edytowane)
  Logan napisał(a):
Enemy of the Poor

Grab and Throw 25 Harassers.

za cholere nie wiem jak to zrobic:/ gdy podbiegaja do mnie zebraczki to wciskam B no ale Assasyn wtedy jej odpycha a to chyba nie na tym polega.

musisz złapać i odepchnąć 25 kobiet które chcą kase to chyba x albo b (ja jeszcze czekam na assassinsa) :( i tak z 25 kobietami

Edytowane przez XBOX360SOKOL
Opublikowano (edytowane)

Witam mam takie pytanie w Damascus Rich jest do znalezienia 33 flagi ja znalazlem 32 oczywiscie korzystajac z map z Onlinecenter. Wiec wiem takze gdzie powinna znajdowac sie ta 33 jest ona na dachu tego duzego zabudowanego straganu wg. mapy ale przeszedlem cala okolice wew. straganu i na zew. i flagi nie ma moze ktos z was wie gdzie ona sie znajduje ?;] z gory dzieki za pomoc ;]

Edytowane przez KwadratPL
Opublikowano

Tez mialem z nia problem lecz jakos sobie poradzilem nie potrafie powiedziec gdzie ona jest dokladnie bo gry juz niemam ale wiem ze ona tam jest :)

Opublikowano (edytowane)

wkoncu ja znalazlem byla ona na ziemi w takiej wnece dzieki za checi w pomocy :lol: pozdrawiam ;]

Mam kolejny problem tym razem w achivmentem "Conversationalist"

wg. onlinecenter trzeba wykonac wszystkie dlialogi z Lucy. Jednakże ja mam taki problem ze po 1 bloku nie wyskakuje mi mozliwosc interakcji mial ktos moze podobny problem ?

Edytowane przez KwadratPL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście i mnie dostąpiono tego zaszczytu, żebym się męczył ze znalezieniem jednego Templariusza. Mam 59/60 i zwracam się do was o pomoc, może ktoś już miał taką przypadłość i udało mu się jednak znaleźć tego felernego. Tak więc, macie jakieś propozycje, gdzie owy osobnik mógł się ukryć przed mą potęgą? ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chciało mi się czytać całego tematu ale polecam stronę:

http://www.assassinscreed-maps.com/

Są tam mapy znacznie bardziej dokładne (na niektórych dostępnych w necie brakuje niektórych flag/templarów).

Na dodatek po najechaniu na flagę/templara otwiera się obrazek na którym widać flagę z punktu gry.

Z czymś takim powinno być łatwiej (sam miałem kilka razy po 99 flag i błądziłem godzinami sprawdzając wszystkie miejsca po kilka razy :) )

Jak coś to służę pomocą :P

Opublikowano

Gra jest strasznie zbugowana. Ja szukałem flag z mapką i screenami z gry, gdzie flaga jest dokładnie umieszczona i jednej po prostu brakowało. Mam jedynie nadzieję, że jak skasuję save'a i zacznę grę od początku to brakująca flaga i pozostałe w danej dzielnicy tym razem będą. Próbował już ktoś tak zrobić?

Opublikowano

Ja wiem tylko, że jak zaczynasz grę od nowa to wszystkie flagi/templarzy pojawiają się od nowa.

Jesteś pewien że to ta flaga ? Może już ją masz a brakuje ci innej ?

Opublikowano (edytowane)

Jak zaczniesz od nowa to pojawią się od nowa wszystkie flagi i templarzy... Ale podniesienie tej jednej brakującej flagi nie da ci achievementa. Będziesz musiał zebrać wszystko od nowa. Tak samo z gliczami czy rozmową z Lucy, wszystko musi być wykonane podczas 1 gry.

edit:

co do 59 templarów... ja spędziłem 5-6 godzin na kingdomie, kiedy obszedłem całą mapę brakowało mi 5 flag. Potem okazało się że mapa z której korzystałem nie miała jednej flagi. Zostało 4, 3 znalazłem w miejscach w których byłem i wydawało mi się że nic nie ma. Ostatnia była w miejscu które sprawdzałem 5 razy i byłem na 100% pewny że jej tam nie ma, i szukałem cały czas gdzie indziej. Wiem co to znaczy być na 100% pewnym że się szukało wszędzie. Ten jeden mimo wszystko musi gdzieś być :(

ps. kiedyś wrzuciłem templara do wody i mi nie zaliczyło go, dałem się zabić i znowu tam stał

Edytowane przez Kiler8888
Opublikowano

troche dziwnie wyskakuja achievmenty w tym assassins ja naprzykład dostałem za uratowanie wszyskich ludzi w miescie mimo tego ze wszyskich nie uratowałem został mi jeszcze jeden a osiągnięcie wskoczyło. Raz to mi sie gra całkowicie zawiesiła :P, ale ważne, że jest fajna i chce sie grać, troche dałem ciała bo nie wiedziałem, że da sie wrócic i zbierac flagi dalej, no trudno, zaczne od nowa może przynajmniej teraz zaliczy wszyskie dialogi z Lucy.

Opublikowano

Moze ktos mi to wytlumaczy

Zaczolem 3 block i dotarlem do 2 miastia ( na D zaczyna sie nie pamietam nazwy) wszystko cacy obronilem wszystkich cywili.Wracam do pierwszego miasta(nie do malutkiego) iii... nie ma zadnych zadan.O co chodzi?Zalogowalem 2 block i zaczynam od nowa super...

Opublikowano

ja zawsze odwiedzałem wszyskie wiew point'y w miescie i oprócz ratowania ludzi były zadania ukradnij/podsłuchaj/zabij a później do bareu i tak w kółko :(, ratowanie cywili to misje niejako poboczne....

Opublikowano (edytowane)

Czy aby zaliczyć ten achievement ”Go through every dialog with Lucy” wystarczy grać w grę i ją ukończyć?

Edytowane przez DaBig
Opublikowano

Dziś przeszedłem gre i tak się zastanawiam jak teraz najłatwiej zdobyć 2 osiągnięcia ?

1. Hungerer of Knowledge

2. Absolute Symbiosis