qb3k 946 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Absolute Symbiosis= pełny ten pasek DNA. Rób misje poboczne, ratuj ludzi, itp., powinno wskoczyć samo. Mi to jakoś tak zupełnie znikąd wskoczyło. Hungerer of Knowledge- jeżeli już przeszedłeś to musisz jeszcze raz . Gdy pojawiają się w cut-scenkach te łańcuchy DNA wtedy dajesz obojętnie jaki przycisk na padzie i ujęcie sceny zmienia się na lepsze, bardziej skupia się na osobie, która mówi. Głównie występuje to przy scenkach przed zabójstwem celu i po (na tym niebieskim tle- jeżeli dobrze 'walniesz' przyciskiem to ofiara powinna rozmawiać z Tobą normalnie na stojąco, a nie leżąc). Cytuj
Gość Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) A teraz jak już przeszedłem gry to do którego bloku mam powrócić ? Bo jak wróce np. do 2 to mam znacznie mniej tego paska. Max. pasek to 20 ? Co do pierwszego osiągniecia to już lepiej nic nie mówie. O Lucy przeczytałem a o tym zapomniałem. :evil: Edytowane 19 marca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Wydaje mi się, że obojętnie, do którego bloku wejdziesz. Rób zadania poboczne byle gdzie Cytuj
Mani 703 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Hungerer of Knowledge - nie musisz powtarzać gry od nowa. Praktycznie po ukończeniu gry wbijasz do machiny , wybierasz miejscówke , wykonujesz w kołko jedną misje i przy "glitch"ach naciskać dowolny przycisk. Mi tak wyskoczyło. BUG w grze. Jednym wyskakuje innym nie. Cytuj
Gość Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) Wczoraj grałem troche w AC i wzrósł mi pasek o jedno. Dziś włączam i znów jest taki sam jak był na początku. Można to jakoś zapisać czy musze wszystko za jednym razem zrobić ? Edytowane 21 marca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) Z tego co wiem musisz zdobywać "check pointy" (automatycznie same wchodzą w trakcie gry) i obserwować po środku dół ekranu, bo w momencie autosejva tam ukazuje się komunikat z ikonką. Jeżeli coś wykonasz, a nie będzie check pointa, no to automatycznie wgrywa ci się ten ostatni i musisz czynność powtórzyć. Edytowane 21 marca 2008 przez DaBig Cytuj
Gość Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) Udało się, zrobiłem za jednym razem. Na jedną kreske zdrowia trzeba wykonać 15 zadań pobocznych. Najlepiej ratować ludzi lub wchodzić na wieże. Zrobiłem też Combo killa. Poniżej mała instrukcja jak najłatwiej go zdobyć: Włączamy tutorial na combo killa, naciskamy X,Y,X,Y (dosyć szybko) i po 50 uderzeniach mamy zaliczone osiągnięcie. Edytowane 21 marca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Paczok 1 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Mam pytanko przy którym celu ( nie licząc Tamira ) można najłatwiej zaliczyć osiągnięcie Blade in the Crowd ? Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Eagle's Will Ja mam problem z tym shitem.Zabilem 150 typa i mi nie zaliczylo.Zabijalem mieczykiem "gwiazdkami" kontratakami i dupa :| Cytuj
paputek 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Mam pytanko przy którym celu ( nie licząc Tamira ) można najłatwiej zaliczyć osiągnięcie Blade in the Crowd ? Bardzo łatwo zaliczyć to osiągniecie prze 1 celu w Acre(doktorek).Poczekaj chwilę aż pochodzi od pacjenta do pacjenta i wtedy bez problemu można go zaskoczyć "od tyłu" Co do osiągnięcia Eagle' Will zabiłeś tych 150 ani razu nie ginąc tak? Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) Wlasnie sie dowiedzialem ze juz mam tego achieva za 100 kilsow bez smierci ;] Edytowane 25 marca 2008 przez McDriv3r Cytuj
Gość Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Postanowiłem dziś zdobyć calaka i znaleźć wszystkich templariuszy i flagi w Kingdom. Templariuszy znalazłem a w Kingdom brakuje mi jednej flagi Przeszukałem całe miasto z poradnikiem i nie ma tej flagi. Czytałem że ten problem nie występuje tylko u mnie. Miał ktoś z was taki problem i rozwiązał go ? Mega pech. Najpierw skate teraz AC. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Postanowiłem dziś zdobyć calaka i znaleźć wszystkich templariuszy i flagi w Kingdom. Templariuszy znalazłem a w Kingdom brakuje mi jednej flagi Przeszukałem całe miasto z poradnikiem i nie ma tej flagi. Czytałem że ten problem nie występuje tylko u mnie. Miał ktoś z was taki problem i rozwiązał go ? Mega pech. Najpierw skate teraz AC. przeszukaj jeszcze raz wiem ze to frustrujace moze byc ale ja wlasciwie posilkowalem sie dwoma mapkami. Ta z onlinecenter i druga z stronki AC z dokladnym screenem i podpisem gdzie co ma byc. za pierwszym razem tez mi brakowalo jednej i bylem w 100% przekonany ze zebralem wszsytkie ale tak nie bylo. Za drugim podjesciem. na mapce co zebralem flage/zabilem templariusza to skreslalem i tak w jakies 2h zdobylem wszystkie flagi w kingdom i zabilem wszystkich templow. Jedna rzecz jak zbierasz patrz czy ci zaliczylo flage/tempa bo raz walczylem z tempem i zabilem go i nie zaliczylo mi (jak zalicza to zapisuje gre i widzisz ze zebralo flage/ zabilo templa) ale dalem sie zabic i stal znowu wiec go utluklem i bylo ok. Wiem ze wydaje ci sie ze zebrales wszystko ale wierz mi ze tak nie jest:P Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Poprosze o pomoc w takich aczivach: "The hands of a Thief - Pickpocket 200 throwing knives" - o co w nim chodzi? Przecież "pickpocket", to kilka pobocznych misji w każdym mieście, ale nie ma ich 200! Skąd wyhaczyć te nożyki? "Gifted Escapist: Jump through 20 merchant stands" - przeskoczyć przez 20 kupców, ale może jakaś podpowiedź, które miejsce jest do tego najodpowiedniejsze "Dis(pipi)le of the Creed: Assassinate all your targets with a full DNA bar" - rozumiem, że załatwić wszystkich bossów z pełnym paskiem DNA, czyli w grę wchodzi jedynie zabicie pokryjomu (assessination)? Tak? "Eagle's Flight: Last 10 minutes in open conflict" - wytrzymać 10 minut walki z czerwonym znacznikiem alarmu? "Visions of the Future: A strange vision has appeared to you. What could it mean?" - acziva rozumiem, ale o co w nim chodzi? Cytuj
paputek 0 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Poprosze o pomoc w takich aczivach: "The hands of a Thief - Pickpocket 200 throwing knives" - o co w nim chodzi? Przecież "pickpocket", to kilka pobocznych misji w każdym mieście, ale nie ma ich 200! Skąd wyhaczyć te nożyki? "Gifted Escapist: Jump through 20 merchant stands" - przeskoczyć przez 20 kupców, ale może jakaś podpowiedź, które miejsce jest do tego najodpowiedniejsze "Dis(pipi)le of the Creed: Assassinate all your targets with a full DNA bar" - rozumiem, że załatwić wszystkich bossów z pełnym paskiem DNA, czyli w grę wchodzi jedynie zabicie pokryjomu (assessination)? Tak? "Eagle's Flight: Last 10 minutes in open conflict" - wytrzymać 10 minut walki z czerwonym znacznikiem alarmu? "Visions of the Future: A strange vision has appeared to you. What could it mean?" - acziva rozumiem, ale o co w nim chodzi? The hands of a Thief - Pickpocket 200 throwing knives -musisz po prostu "wykraść " 200 nożyków od specjalnych przechodniów(jako jedynych można namieżyć) "Gifted Escapist: Jump through 20 merchant stands" - Masyaf.Stragan jest niedaleko wyjścia z miasta. Powtórz 20 razy i po kłopocie "Eagle's Flight: Last 10 minutes in open conflict" - musisz spędzić 10 min w otwartym konflikcie z przeciwnikiem.Najłatwiej zrobić to na przedmieściach Damaszku(żołnierze Damaszku jako jedyni nie przebiją się przez twoją obrone) "Visions of the Future: A strange vision has appeared to you. What could it mean?" - po zlikidowaniu wszystkich celów wracasz do laboratorium.Następnie udaj się do swojego pokoju i "orlim" wzrokiem spójrz na ściane nad łóżkiem.Achievement wpadnie jak miną napisy;) "Dis(pipi)le of the Creed: Assassinate all your targets with a full DNA bar" - to osiągniecie jest trochę zglichowanie(niektórym wpada po 1 celu, innym pod koniec gry).W skrócie chodzi o to aby zanim zlikwidujesz swój cel wykonać wszystkie misje poboczne(ratowanie ludzi itp.) Jeżeli się w czymś mylę to mnie poprawcie;) Pozdrawiam Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Dzięki Paputek, ale nadal nie mogę sobie poradzić z tym acziwem The hands of a Thief - Pickpocket 200 throwing knives -musisz po prostu "wykraść " 200 nożyków od specjalnych przechodniów (jako jedynych można namierzyć) Kiedy daję "eagle vision" widzę jedynie strażników na czerwono i ludzi siedzących. Żaden "specjalny przechodzień mi się nie ukazuje. EDYTA: Oki doki. Już zaqumałem Trzeba użyć LT, by zalokować gościa jako cel. Edytowane 27 marca 2008 przez DaBig Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Dzięki Paputek, ale nadal nie mogę sobie poradzić z tym acziwem The hands of a Thief - Pickpocket 200 throwing knives -musisz po prostu "wykraść " 200 nożyków od specjalnych przechodniów (jako jedynych można namierzyć) Kiedy daję "eagle vision" widzę jedynie strażników na czerwono i ludzi siedzących. Żaden "specjalny przechodzień mi się nie ukazuje. EDYTA: Oki doki. Już zaqumałem Trzeba użyć LT, by zalokować gościa jako cel. w sumie tego achiva mozna polaczyc z tym w ktorym zabijamy za pomoca nozykow (zalatw 5 straznikow nastepnie lapiesz "specjalnych przechodniow" i skubiesz im nozyki (wpada ci od razu 5 nozykow)) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 cos mi sie wydaje ze rozmow z Lucy nie wykonam wszystkich bo nawet nie sadzilem ze sa jakies aczivy w realu czyli musze przechodzic gre ponownie czy mozna to jakos nadrobic? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 czyli musze przechodzic gre ponownie czy mozna to jakos nadrobic? Musisz przejść ponownie, do rozmów w "realu" nie jesteś w stanie wrócić. Cytuj
WReki 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 (edytowane) The hands of a Thief - Pickpocket 200 throwing knives - trzeba ukraść 200 noży do rzucania (czyli np. 20 razy po 10 ukradniesz i git) "Gifted Escapist: Jump through 20 merchant stands" - musisz przeskoczyć przez (nie nad) 20 straganów "Eagle's Flight: Last 10 minutes in open conflict" - musisz przez 10 minut walczyć z przeciwnikami albo po prostu z jednym przeciwnikiem i przez 10 minut odpierac jego ciosy "Visions of the Future: A strange vision has appeared to you. What could it mean?" - po przejściu gry użyj orlego wzroku na ścianie w pokoju z łózkiem "Dis(pipi)le of the Creed: Assassinate all your targets with a full DNA bar" - to osiągniecie jest do kitu... chodzi w nim o to aby zabić główny cel (bossa) po tym jak przejdziesz wszystkie pozostałe misje w danym mieście (ratowanie ludzi itp.) a bardziej ogólnie to chodzi o to aby zabić cel jak będziesz miał zapełnione wszystkie kreski (te po lewej stronie w menu pauzy) Edytowane 8 lipca 2008 przez WReki Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 to chyba oleje pare tych aczivow bo zbierac flag mi sie zabardzo niechce czy tez ponownie przechodzic gre dla ten "Assassinate all your targets with a full DNA bar" czy Lucy Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Po prostu graj dla przyjemności a nie dla kilku więcej punkcików GS przy gamertagu Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 "Eagle's Flight: Last 10 minutes in open conflict" - musisz przez 10 minut walczyć z przeciwnikami albo po prostu z jednym przeciwnikiem i przez 10 minut odpierac jego ciosypauzy) wcisnij blok i cofaj sie w miare zatloczone ulice, jak zauwazysz straznikow zabij kilku z tych ktorzy cie gonia i podchodz do tamtych i tak w kolko to wpadnie Ci ten i ten za zabicie 25 w jednej walce. Walki sa tak ekscytujace ze to jest chyba jedyny sposob zeby nie zasnac Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 da sie jakos wejsc do gry pomijajac te cutscenki? Bo mnie wkurzaja, nie dosc ze dlugo to nie da sie ich skipowac :? a chce porobic pare aczivow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi