Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

mam problem z 1942 moje wyniki nie sa zapisywane na scoreboard wogule nie wykrywa moje nicka z psn o co chodzi ??

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 468,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

http://ps3.ign.com/objects/142/14265756.html

Czemu mnie to ominęło? Jestem Fanem Megamana od tylu lat, że nawet zapomniałem xD. Tu wszyscy hype jeśli chodzi o WIpeoutHD a w ten sam dzień nagle wychodzi Megaman 9 na PS3! I to utrzymany w 8 bitowym stylu. No to chyba Wipeout sobie poczeka, szykuje się niezły hardcore...

Ktoś z Was też przeżył niemały szok czytając tego newsa z IGN?

Opublikowano

nigdy nie grałem w megamana, wygląda jak każda inna gierka z 8 bitowców...

Opublikowano

Wpierw WHD, teraz MegaMan9, w kolejce jeszcze BP w wersji dla PSS.

Gry retailowe odchodzą do lamusa.

Edytowane przez t3xz

Opublikowano

A ten Paradise to tylko w US Store czy w nas tez sie pojawi ? A co do US Store. sprawdzał ktoś czy faktycznie nie mozna juz kupować w tamtejszym sklepie ?(to znaczy jakbym teraz zalozyl konto i dopiero dane karty wklepał, bo chyba Ci co juz maja to dopoki karta wazna to moga nie ?)

Opublikowano

Ja tylko dodam, jakby ktoś chciał zakupić Megamana 9: Jeśli nie jesteś true hardcore to nawet nie bierz tej gry. osiągnięcia do odblokowania są po prostu masakryczne. np przechodzić grę codziennie przez 3 dni. lub 5x jednego dnia, ewentualnie poniżej godziny, bez straty energii itp. Kocham te serię, ale MM9 okazał się trochę za trudny xD.

Opublikowano

Jedna WOMAN! xD Bosski są OK, schematyczne jak na NES'a, ale ciekawie się je zwalcza. Same plansze są powiedzmy 'lekko' przegięte, za jednym razem nie da się przejść :D tu się skoczy, tu coś z dziury wyskoczy i kolejne życie od początku levela... Mimo wszystko warto, feeling 8 bit jest czymś niezapomnianym, znowu poczułem się jak dziecko ^^', tylko teraz wyrywam sobie włosy przechodząc MM9 [nie tylko na głowie xD]

Opublikowano

full HD, ale gra się niejako w boxie. aspect jest 4:3, no i u góry i na dole są paski również xD. Ale gra jest płynniejsza niż na NES'ie, nawet jak jest duża zadyma, to nie rwie [ciekawe czemu xD]

Opublikowano
  Hysz napisał(a):
Ale gra jest płynniejsza niż na NES'ie, nawet jak jest duża zadyma, to nie rwie [ciekawe czemu xD]

moc cella WRESZCIE została wykorzystana ;)

Edytowane przez Deadeye

Opublikowano

Panowie mam pytako- nie orientuje się ktoś czy Burnout P z USstore jest podzielny na 5 konsol jak w przypadku Wipeouta?

Opublikowano

Deadeye użył ironii xD.

Opublikowano
  Jakim napisał(a):
Panowie mam pytako- nie orientuje się ktoś czy Burnout P z USstore jest podzielny na 5 konsol jak w przypadku Wipeouta?

Nie ma blokady, sprawdzone na własnej skórze ;)

Opublikowano
  YETI napisał(a):

OOOO Ku..wa mać !!! Za(pipi)iście !!! To jest jeden z nielicznych tytułów których zazdrościłem iXowi. Piszę absolutnie poważnie. Jedna z gier wszechczasów, na imprezki niezastąpiona ! Na kompie się w to grało nocami, 2 na jednej klawie i 2 zlinkowanePCty hehe.