Opublikowano 23 października 200816 l Właśnie, są trofea? bo jak tak to zaraz dzwonie do brata, żeby mi ściągał i instalował ;p jutro przyjadę do domu to zaraz nabije pare trofeów do e-ego ;p EDIT: ROFL LOL ROFL.....Yoda na ps3 - 108kb klucz odblokowujący - na niemieckim store za 4 euro....KUR Namco robi sobie jaja czy co ku mac?!? poje ich kompletnie.....co za banda zdziercow haha....kase to potrafia brac, ale ku trofeow do eternal sonaty nie dali fagsy! ~_~ Edytowane 23 października 200816 l przez sakiu
Opublikowano 29 października 200816 l sigh, kupiłem PoP, nie ma trophy jak zwykle.... Można prosić o jakąś opinię o grze? Bo się zastanawiam czy kupić...
Opublikowano 29 października 200816 l sigh, kupiłem PoP, nie ma trophy jak zwykle.... Można prosić o jakąś opinię o grze? Bo się zastanawiam czy kupić... Fajna gierka, taka jak oryginał, tylko że z nowszą grafiką, zamiast trophies jest drabinka, ale to kpina wg mnie....ja chce ku trophies w grach na psn! Jeśli oryginał ci się podobał to śmiało 36zł można wydać na tą wersję EDIT: A ja chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś kupił mega mana i czy warto wydać 36zł + 20zł na dodatki? Edytowane 29 października 200816 l przez sakiu
Opublikowano 30 października 200816 l Megaman? A czujesz, że jesteś hardcore ostateczny, dla którego beat zico, czy 75 zone w WHD jest niczym? albo może inaczej..., jesteś w stanie przejść tetrisa? Bierz, jeśli przeszedłeś wszystkie inne części, ta jest wyjątkowo trudna, a bez kasku i hero mode..., nawet nie wspomnę. Ja jako wielki fan i gracz od lat po prostu wymiękłem jak dziecko xD. Mimo wszystko jak masz dużo włosów do rwania to bierz '
Opublikowano 30 października 200816 l Zico pobiłem ;p zone 75 jeszcze nie Narazie jedyne co mnie powstrzymywało to brak trophies i jakieś konkretne pozytywy o grze od ludzi co grali ....w tej grze to powinny byc bez żadnego ale!! ~_~ takie pojscie na latwizne mnie irytuje....na x360 wszystkie gry musza achievy >.>
Opublikowano 3 listopada 200816 l Elven Legacy na PSN http://www.kikoo.pl/news/1484-1/Elven-Legacy-na-PSN/
Opublikowano 4 listopada 200816 l Jeśli ktoś jeszcze nie zauważył to na USA PSS pojawiła się Castlevania SoTN dla psp i ps3 za 10$ i obniżka ceny na Sirena do 29.99$ za całość, wszystko z okazji halloween....ehh a w PL store promocji nawet na święta nie robią...też mi kraj religijny! ;p
Opublikowano 4 listopada 200816 l Autor Jeśli ktoś jeszcze nie zauważył to na USA PSS pojawiła się Castlevania SoTN dla psp i ps3 za 10$ i obniżka ceny na Sirena do 29.99$ za całość, wszystko z okazji halloween....ehh a w PL store promocji nawet na święta nie robią...też mi kraj religijny! ;p Casttlevania jest tam od 2007 roku, kupiłem zaraz po premierze
Opublikowano 4 listopada 200816 l Siren po obniżce kosztuje tyle samo za ile go kupiłem kilka miesięcy temu .Kurs dolara robi swoje
Opublikowano 4 listopada 200816 l może mi ktoś powiedzieć na czym polega linger in shadow?? Bo produkt warto kupic ale chcialbym wiedziec o czym to wogole jest, opis z psn jakis malo szczegolowy jest ;P
Opublikowano 4 listopada 200816 l Interaktywna sztuka....10zł to nie majątek i dostajesz trophy ;p (no 20zł bo mniej sie nie da)....hmm osobiście posiedziałem z jakieś 2h przy lingerze, nabiłem trophy, obejrzałem dodatki jakie odblokowują się po zdobyciu 100% no i wsio....10zł jak dla mnie nie zmarnowane ;p
Opublikowano 6 listopada 200816 l Nie wiem czy zauważyliście, ale SONY z jakiegoś powodu usunęło z europejskiego PS Store (sprawdzałem na PL i UK) Pixel Junk Monsters Encore. Na PSS US jest (na JP chyba też). Dziwne...
Opublikowano 12 listopada 200816 l Dodatek do PAIN wyjdzie w tym tygodniu http://polygamia.pl/dodatek-do-pain-wyjdzi...-razem-na-pewno
Opublikowano 13 listopada 200816 l btw Pixel Junk Monsters Encore jest na PL store 10zł, w sekcji game addons.
Opublikowano 13 listopada 200816 l Boże jak ja gardze tą regionalizacją PSS Na Jap. właśnie wrzucili Front Mission 1, ech swego czasu ostro to katowałem, ale padł save i po było ptakach...
Opublikowano 17 listopada 200816 l Może to kogoś zainteresować, ale jak zarejestruje się konto PSN na kanadę, to w sklepie US, liczy nam wg dolara kanadyjskiego, który kosztuje 2.40zł (US dolar 3.00zł), sprawdzone na Penny Arcade Ep1, zapłaciłem wczoraj za tą grę 34zł gdzie z amerykańskiego konta dałbym 45zł... EDIT: Nie wiem tylko jeszcze, który stan w Kanadzie nie płaci VATu Edytowane 17 listopada 200816 l przez sakiu
Opublikowano 20 listopada 200816 l Topatoi - platformówka dla PSN http://www.ps3site.pl/topatoi-platformowka-dla-psn/
Opublikowano 21 listopada 200816 l Skusił się ktoś z Was na Quest for Booty (piraci, nie Ratchet ) z US Store ?? Warto ??
Opublikowano 21 listopada 200816 l Warto, tylko nastaw się raczej na single player, bo w multi jest problem z nawiązywaniem połączenia.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Premierowy trailer z The Punisher http://www.ps3site.pl/premierowy-trailer-z...hsier-no-mercy/