Gość pawel_k Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 no właśnie tyle moja lepsza połowa ma z konsoli że może w fajnych warunkach obejrzeć film na dvd. gier nie chce widzieć, chociaż z zainteresowaniem ogląda jak gram w gry logiczne, czasem coś skomentuje czy wyrazi swoją zazdrość (Nariko ), czy nawet raz rozpoznała że gram drugi raz w tą samą grę (uncharted). ale Buzz czy SIngstar nie kupie bo nie mam zamiaru wydawać 200zł na coś co mnie kompletnie nie interesuje, dlatego wolę się ograniczyć do psn, koszta mniejsze a zazwyczaj sam mam tyle zabawy z tych gier które kupiłem z myślą o niej, że współczynnik kasa/przyjemność jest jak najbardziej ok może flOw? albo czy jest jakieś Loco Roco (widziałem tylko wygaszacz ekranu, nie wiem czy jest gra)? Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 jest Loco Roco Coccorecho,mozna normalnie grac.moja kobita z gier PSN uwielbia wrecz Pixel Junk Monsters,lubi tez popykac w Last Guy Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Pogralem troszke w FLOCK demo, ex dla Qore....chyba kupię full wersję jak wyjdzie Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Moja z kolei lubi Pain... I tylko Pain. Jak miałem X360 to lubiła jeszcze Burnout Revenge, więc specjalnie dla niej chyba kupię tego Burnouta na PS2 (mam konsolę 60GB z kompatybilnością). Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Magic Ball http://www.ps3site.pl/europejskie-ps-store-update-5/14032/ chyba sie skusze, lubie takie gry, a poza tym prezentuje się ślicznie trofea http://www.ps3trophies.org/game/magic-ball/trophies/ Cytuj
izon 995 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Pogralem troszke w FLOCK demo, ex dla Qore....chyba kupię full wersję jak wyjdzie Kurde jak CI sie udalo w to pograc ?? Ja tez sciagnole ten numer ( to byl akurat darmowy ) i nawet na koncie amerykanskim mi cos mowilo ze gry nie da sie odpalic ) Cytuj
pickles 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Pogralem troszke w FLOCK demo, ex dla Qore....chyba kupię full wersję jak wyjdzie Kurde jak CI sie udalo w to pograc ?? Ja tez sciagnole ten numer ( to byl akurat darmowy ) i nawet na koncie amerykanskim mi cos mowilo ze gry nie da sie odpalic ) Demo Flock jest tylko dla prenumeratorów Qore. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Musisz kupić numer styczniowy w takim bądź razie, jak chcesz demo flocka.... Jutro rano czasu polskiego ponoć będzie dostępne demo fear 2 dla qore....mam nadzieje ;p Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Yeti, widzę ze pykasz juz w Magic Ball. Podziel się wrazeniami z kolegami. Warta jest wysupłania tych 10 $ ? Czy rajcowna jest ? No i czy leveli jest odpowiednia ilość, bo takiego Elefunka to przechodziłem z przyjemnością ale przyjemności tej starczyło tylko na ok 3h. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Yeti, widzę ze pykasz juz w Magic Ball. Podziel się wrazeniami z kolegami. Warta jest wysupłania tych 10 $ ? Czy rajcowna jest ? No i czy leveli jest odpowiednia ilość, bo takiego Elefunka to przechodziłem z przyjemnością ale przyjemności tej starczyło tylko na ok 3h. Powiem ci, że nie żałuje tych 36zł. Wczoraj siedziałem od 11 do 2:30. Pierwszy świat to 24 plansze, drugi chyba tyle samo. Nie jestem pewien, ale chyba jest jeszcze trzeci świat. Gra na początku wydaję się łatwa, ale żeby zdobyć np. puchar za przejście 25 plansz bez straty zycia... dla mnie to będzie ciężka przeprawa. Z planszy na planszę jest coraz trudniej, a drugi świat, to będzie spore wyzwanie (grałem tylko w pierwszym levelu i już jest "nieźle") Gierka jest sliczna, ma fajne plansze (pierwszy swiat to wyspka piracka, rekiny itp., drugi to zamek, rycerze itp). Bardzo dobra fizyka (havok), która pokazuje swoje możliwości gdy złapiemy jakiegoś powerupa, np. tornado, deszcz meteorytów, młotki (wszystko podskakuje), czy działka karabinów (to nie wszystkie powerupy). Najlepszy klon Arkanoid w jaki grałem. Lubie tego typu gry, więc jestem zadowolony z zakupu. Cena moze wydawać się trochę za wysoka, ale IMO gierka warta jest tej kasy. Edytowane 17 stycznia 2009 przez YETI Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) no to widzę kolejny must-have z pss czasu na "duże" gry mi nie starczy a tak btw. - ile MB zajmuje ta gierka? Edytowane 17 stycznia 2009 przez pawel_k Cytuj
Burth 2 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 na pss masz chyba zawsze napisane ile co zajmuje Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) na pss masz chyba zawsze napisane ile co zajmuje no raczej dopiero jak gra wyląduje na liście do ściągnięcia... a pytam dlatego że mam wolne łącze i jak jest to 100MB to sobie zapuszczam po przyjściu z pracy, oglądam wiadomości, sprawdzam internet i zasiadam do gry, jak ma 1 czy 2GB to zapuszczam przed pracą ps. co do wagi gry o którą pytałem - 156MB (thx Old_Kyo) Edytowane 17 stycznia 2009 przez pawel_k Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Yeti, widzę ze pykasz juz w Magic Ball. Podziel się wrazeniami z kolegami. Warta jest wysupłania tych 10 $ ? Czy rajcowna jest ? No i czy leveli jest odpowiednia ilość, bo takiego Elefunka to przechodziłem z przyjemnością ale przyjemności tej starczyło tylko na ok 3h. Powiem ci, że nie żałuje tych 36zł. Wczoraj siedziałem od 11 do 2:30. Pierwszy świat to 24 plansze, drugi chyba tyle samo. Nie jestem pewien, ale chyba jest jeszcze trzeci świat. Gra na początku wydaję się łatwa, ale żeby zdobyć np. puchar za przejście 25 plansz bez straty zycia... dla mnie to będzie ciężka przeprawa. Z planszy na planszę jest coraz trudniej, a drugi świat, to będzie spore wyzwanie (grałem tylko w pierwszym levelu i już jest "nieźle") Gierka jest sliczna, ma fajne plansze (pierwszy swiat to wyspka piracka, rekiny itp., drugi to zamek, rycerze itp). Bardzo dobra fizyka (havok), która pokazuje swoje możliwości gdy złapiemy jakiegoś powerupa, np. tornado, deszcz meteorytów, młotki (wszystko podskakuje), czy działka karabinów (to nie wszystkie powerupy). Najlepszy klon Arkanoid w jaki grałem. Lubie tego typu gry, więc jestem zadowolony z zakupu. Cena moze wydawać się trochę za wysoka, ale IMO gierka warta jest tej kasy. Trzeci świat będzie jako DLC (narazie jest więc 48 plansz). Co do pucharku za 25 plansz to można restarty robić Najtrudniej wyrwać Through the Fire and Flames. Ja także grę polecam - choć mam 100% to i tak nadal gram i podziwiam Jest bardzo kolorowa a konstrukcja leveli chwilami zachwyca -aż nie ma się ochoty tego rozwalać ale jak już się zacznie reakcje łańcuchowe to mała poezja! No i power up'y dają radę - ciekawe czy coś dojdzie w DLC Jeśli ktoś lubi chociaż trochę arkanoida to grą będzie zachwycony Edytowane 17 stycznia 2009 przez Kyo Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Zgadzam sie, MB to swietna i naprawde ladna gra i nie zaluje wydanych pieniedzy Ostatnio Savage Moon, a teraz Magic Ball, oby jak najwiecej takich gier Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Co do pucharku za 25 plansz to można restarty robić Rozwiń myśl tzn. gine i wciskam start i daje restart? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Magic Ball wciąga czy uzależnia gra? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Gra pt. Flower będzie dostępna na PSN 12 lutego. Trailer i info - http://blog.us.playstation.com/2009/01/19/...-february-12th/ Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Noby Noby Boy w lutym Screeny i info- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6192...oy_w_lutym.html Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Lubiłem arkanoida i przeróżne jego klony, ale jak patrze na filmiki z tego magic ball to chyba podziękuje Cytuj
collins 111 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Noby Noby Boy w lutym Screeny i info- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6192...oy_w_lutym.html Trochę już stare info (sprzed 2 tygodni). Ale sama gra zapowiada się ... inaczej. Chyba jednak wolę sięgnąć po gry pokroju Crash Commando czy wszelkie PixelJunki Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 gameplay Burn Burn Zombie http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=246 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 no to kolejny must have, wygląda świetnie xD Cytuj
pickles 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Broń zmuszająca zombiaki do tańczenia do melodii "Thriller" Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Kwiatek przemówił, czyli Jenova Chen o swojej najnowszej grze Klik- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6211...najnowszej.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi