Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Długo wstrzymywałem się z zakupem flower, bo zwiastuny nie przekonywały mnie szczególnie... Okazało się że gra jest magiczna, zwiastuny i filmy z gameplaja po prostu tego nie oddawały. Prezentacja scenerii pierwszego poziomu (włącza się gdy chwilę nie gramy) wygląda wręcz bajecznie... aż nie chce się jej przerywać... Pokój i dźwięki dobiegające zza okna też robią wrażenie.

Edytowane przez xylaz

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 469,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Mam pytanie czysto techniczne, czy jeżeli kupie jakąś grę na PSX z poziomu PS3 to będę mógł ją później przenieść na psp ? Czy po prostu muszę wybrać jaki sprzęt ma być docelowy i basta ? :P

Opublikowano

Jak kupisz grę z PSX'a na PS Store z poziomu PS3 to możesz w nią grać na PS3 i na PSP, nie ma tu ograniczeń.

Opublikowano

Bardziej podcast niż recenzja. Mnie się podoba taka forma, chociaż za dużo filmiku poleciało zanim ktoś ogóle coś powiedział. Ja jestem na tak.

Opublikowano

Dzięki za dobre słowa. To była próba zarówno koncepcji jak i wykonania. No i przede wszystkim jakości zgrywanego materiału. Ciągle szukamy odpowiedniej formuły i wasz feedback jest bardzo pomocny.

Opublikowano
Rag Doll Kung Fu 9 kwietnia, plus nowy trailer

http://www.ps3site.pl/rag-doll-kung-fu-tra...premiery/15479/

zapowiada się must have

Grałem w demo ze Steama i byłem zachwycony. Fajny, psychodeliczny klimat (np zbieranie grzybków), muzyka oraz przyjemna graficzka. Graficznie wersja z PSN znacząco się różni od tej piecowej. Tam były papierowe ludzki tutaj mamy plastikowe. Pewnie się skuszę.

Wiadomo coś o dacie premiery Fat Princess?

Opublikowano

Nie wiem kiedy była tego premiera na PSN (wczoraj?), ale może kogoś zainteresuje, że w sekcji PSone na PSS leży Silent Hill za 18 zł na PSP/PS3.

Opublikowano

Tak naprawde jakby wypuscili wszystkie dobre gry z PSone na PSN to by zarobili miliony

Cisnienie na jRPG od Kwadratowych , Stare gry Capcom, Namco, Konami. Mistrzostwo.

Trzeba przyznac ,ze japonia kiedys to byli geniusze

Opublikowano

Problem jest taki, że nie wszystkie gry są ich i pewnie oni pertraktują kasę.

Opublikowano
  • Autor
Problem jest taki, że nie wszystkie gry są ich i pewnie oni pertraktują kasę.

Raczej negocjują licencję, a to na muzykę a to na grę, bo prawa wydawnicze mają inne firmy, jedne z nich upadły. Poza tym SCEA nie skupia się na klsykach z PSOne bo tam sięto nie sprzedaje dobrze, w EU to co innego, poza tym SCEE wydało u nas dużo gier.

Opublikowano

Kurde taka wielka gra jak Silent Hill za 18 zł. Nie wiem jak wy ale ja już sciągam. Jeszcze pojawi Legend of the dragoon i FF7 za 18 zł to oszaleje.

Opublikowano

No dokładnie, sam mam na Silenta niezłą chrapkę ;) A jakby dali tak jak piszesz FF7 to bym chyba odleciał ;) . BTW, dlaczego Sony nie wpadło jeszcze na pomysł, aby dodawać trofea do klasyków z PSOne? Nie wiem czy ta kwestia była już poruszana. Nie wiem również czy przygotowanie odpowiedniego patcha/nakładki do gry byłoby jakoś technicznie trudne, nie znam się na tym, ale chyba byłoby to wykonalne. Kurczę, sam zawsze miałem i mam stosunek do trofeów można by powiedzieć "średni" - czytaj - jak wpadną to fajnie, a jak nie to nie ( chyba, że mi się gra bardzo podoba to mogę porobić ), ale jakby dali FFVII z trofeami ( jakimiś fajnymi, na złoto np. zabicie wszystkich weaponów ) to by mnie świat przez miesiąc nie widział :lol: .

Opublikowano

wogole kazdy FF powinien miec trudne trophy, Mam nadzieje, ze w FFXIIIplatyna wpadnie tylko tym ,ktorzy zdobeda wszystkie najlepsze bronie i zabija najtrudniejszego bossa (niefabularnego)

FF7(Rubi? Emerald?) FF8(Omega?)FF9(Ozma?) FF10(Penant?) FF12 (Zodiark? Yiazmat?)

Kurde jak ja bym chcial to dostac na PSN :D szczegolnie FF7 i FF8 w lekko wygladzonej grafie

Edytowane przez Welna