Gromi 10 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Wytłumaczy mi ktoś na czym polega LocoRoco Coccorecho ? Nie mogę skumać o co w tej grze chodzi. Byłem przekonany ,że w locoroco będę grał wielką zółtą kulką i zbierał inne kulki a tu zonk bo jakiś motylek. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 22 marca 2009 Autor Opublikowano 22 marca 2009 Latasz motylem i sprawiasz by kulki podążały za Tobą, ot, tyle Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ale beznadzieja w porównaniu do locoroco z psp gra wypada bardzo słabo. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Zgadzam się, również srogo mnie "kokorejro" rozczarowało. W sumie to lubię to włączyć tylko żeby posłuchać w menu piosenki. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ja dzisiejszy dzień spędziłem z moim PSP i... Silent Hill. Genialna gra! Czekam na więcej tego typu killerów z PSX! Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Resident evil 2, Final Fantasy 7/8, Xenogears, Grandia i kolejne dziesiatki(setki?)godzin wyjetych z zyciorysu Moze kiedys, moze kiedys...nadzieja w koncu umiera ostatnia :closedeyes: Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Ja SH kupiłem dziś. Pomimo tylu lat gra dalej jest najlepszym horrorem na rynku. Tylko czemu do cholery zmienili dzieci z nożami(te z samego początku) na jakieś badziewne potworki(chyba ze w wersji EU zawsze tak było - ja chyba miałem US w czasach PSX'a)??Ech... Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 23 marca 2009 Autor Opublikowano 23 marca 2009 Nowe gry zapowiedziane: * Bulgarian studio Ivent Games, who are developing the third-person action game Strength of the Sword. * New French studio Lexis Numérique whose PS3 title Brooklyn Stories (working title) is currently in development. * New Paris, France-based studio Spiders working on their as-yet-unsigned RPG/Action disc-based game Mars. * VectorCell, Paul Cuisset’s new studio, whose PS3 title The 7th Seal (working title) is currently in development. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=356201 Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Kurcze patrze teraz i nie wiem czemu już nie ma w PS STORE gry Silent Hill... Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Ja na Psp odpaliłem ostatnio Xenogears. Ahh jak cudownie jest odświerzyć taki tytuł. Szkoda że młoty z Sony nie starają o takie tytuły na PS Store. Cytuj
Arkady 1 030 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Kurcze patrze teraz i nie wiem czemu już nie ma w PS STORE gry Silent Hill... Bartek wejdź w ikone "Klasyki PSX" czy coś takiego Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 damn it! a ja sprzedałem PSP--- szkoda bo chętnie ciupnąłbym w SH - szkoda, że nie ma takiej opcji na mojej PS3... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 żeby zagrać z SilentHill na PS3 a nie na PSP - bo rozumiem, że ta wersja jest tylko pod PSP, right? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 To SH z PSX'a - odpalisz go na PSP i PS3. Wczoraj grałem chwilke - gra nadal ma niesamowity klimat IMO. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 żeby zagrać z SilentHill na PS3 a nie na PSP - bo rozumiem, że ta wersja jest tylko pod PSP, right? Normalnie,na ps3 i psp mozesz grac,jak w kazda gierke z psx'a dostepna na ps store. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Silent Hill usunęli z PSS! wtf? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Pewnie uznali że cena za mała a każdy się rzucił jak szczerbaty na suchary Zrobią 30 dychy i gites będzie a kto kupił to jego :lol3: Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Jak już krążymy wokół Silent Hill'a to wtrącę swoje trzy grosze;) Pierwsze zderzenie z grą ---> jak to wygląda?, człowiek jakoś to lepiej pamiętał...Ale jak wiadomo, nie grafiką człowiek żyje ( do której zresztą można się po chwili grania przyzwyczaić ). Trzeba bowiem przyznać, że klimat pozostał, momenty, gdy robi się ciemno i mamy tylko latarkę dalej wywołują ciarki na plecach. W ogóle wciąż jest duszno i ciężko, czuć ten przytłaczający klimat. Jakoś tak się złożyło, że pierwszego Silenta nigdy nie skończyłem ( bałem się, a co ), ale myślę, że teraz to się zmieni. A, że usunęli Silent Hilla z PSStore to faktycznie dziwne, tak jak pisze Old Kyo - mnóstwo luda się rzuciło to trza cenę zmienić Edytowane 24 marca 2009 przez Kris Blake Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Co do wyglądu SH. Jeżeli kupuje jakies gry z PSX poprzez PSS, to gram w nie tylko na moim PSP. Nie wyobrażam sobie tej gry odpalonej np. na 32 calowym tv. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 tylko z naszego usunęli czy z każdego Store?btw może zrozumieją,że PS STore potrzebuje gier z psx.Ja tam za 30zł jestem w stanie kupić mgs1,chrono cross,finale,xenogears ,vangart story itp .Tym bardziej,że zawsze dziele zakupy na 5..... Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Co do wyglądu SH. Jeżeli kupuje jakies gry z PSX poprzez PSS, to gram w nie tylko na moim PSP. Nie wyobrażam sobie tej gry odpalonej np. na 32 calowym tv. Yyyy tam Często odpalam klasyki z psx'a na 32 calach. Już się przyzwyczaiłem . Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic Interview - Producer Joshua Miller Answers Your Questions Wywiad- http://blog.us.playstation.com/2009/03/24/...your-questions/ Noby Noby Boy Multiplayer Teaser http://blog.us.playstation.com/2009/03/24/...iplayer-teaser/ Worms HD na PS Store - screeny http://www.ps3site.pl/worms-na-ps-store-screeny/15282/ Biorę Rag Doll Kung Fu i Worms HD. Must Have! Edytowane 24 marca 2009 przez Shakeawake Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Yyyy tam Często odpalam klasyki z psx'a na 32 calach. Już się przyzwyczaiłem . Crash Team Racing nawet na 40' bawi jak za starych czasów na psx i starym neptunie A teraz cos z zupełnie innej beczki... KATAMARI is back !!! Jeeeee, nosz kurna jedna z fajniejszych gierek z gatunku "japońskie poryte". Do dziś mam w głowie te w sumie psychodeliczne japońskie piosenki z Katamari. Nie zapominajmy też że jest to rozbudowana i pełna sekretów gierka z nawet fajnym multiplayerem. Taki NOBY NOBY BOY jest w sumie tylko popie.rdółką a Katamari porządną, dużą grą. Skoro ma być to Katamari Tribute to licze że nie potna tej gierki lecz nawet wzbogacą o nowe levele itp. Echh nie ma to jak z rana nawinać sobie na kulkę kilknaście wysp i całe miasto :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi