Łebi 311 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 też jestem ciekaw Outrana bo zamierzam go kupić,na psn pisałem z Assphaltem i jest zachwycony grą ale to wielki fan tego tytułu.Czekam na jakieś obiektywne komentarze Kurcze, na jakimś forum (chyba polygamii) wyczytałem narzekania na Outruna. Podobno dużo mniej tras niz w edycji 2006 i bugi podczas gry online. Ficuś, jak zakupisz to machnij parę zdań na temat gierki. W edycje 2006 na czarnuli sie zagrywalem dużo, nawet moja zonka chwytala za pada z uśmiechem (czyste arcade bardziej jej pasuje). Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 kupiłem(nie na nasze wspólne konto bo gra wyszła tylko w Europie,a premiera w US ma być podobno w czerwcu).Stary dobry outrun-różne poziomy trudności,ścigamy się na odcinkach i na końcu jest wybór który zakręt bierzemy czyli tak jak zawsze.Łącznie 16 odcinków.Jedziemy czasówki znane z automatu,nabijanie punktów dzięki radości dziewczyny,time trail,przejazd wszystkich 16 odcinków po kolei,multi .Grafika ładna ale to port z ps2 w hd ale mi to nie przeszkadza .Czuć na każdym kroku arcadowy feeling Cytuj
czapa 671 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Co lepiej kupić: Pain czy Bowling? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Wg mnie bowling. Pain bawi pzrez pierwszą godzinę, potem staje sie nieziemsko nudny. Jeśli masz kogoś z kim mógłbyś pograć to masz zabawę na kolejną godzinę hehe. To ja juz wole starusieńkie Wormsy, które biją, grywalnością, Paina na glowę (jeśli grasz multi przed jednym tv, bo singla wormsy mają nędznego [za to nadrabiają onlinem]). Pain był jedną z pierwszych kupionych przezemnie gier z psstore i bardzo mocno mnie rozczarował. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Ktos gral w Flower? Bo zastanawiam sie, czy nie lyknac. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 (edytowane) Warto 100%!!! Będziesz podziwiać i zachwycony! Edytowane 20 kwietnia 2009 przez Shakeawake Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 To biore. a takie pytanie - to prawda, ze moge pozniej kumplowi udostepnic konto i moze sobie tez sciagnac? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Jaką grę tak w granicach 30 zł warto kupić? Tak się zastanawiam czy ten Bowling to to czego chcę. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Dzisiaj zakupiłem sobie WORMS (magia tytułu, sentyment z młodszych lat) i... wielce się na gierce rozczarowałem, dużo lepiej bawiłem się przy Open Warfare 2 na DS'ie, której to w sumie plejstejszynowa wersja wydaje się być kopią. A mogłem sprawdzić magię FLOWER'a Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Czy ktoś coś wie na temat Penny Arcade Episode 3? Coś duża cisza się zrobiła - nie opłaca im się robić trzeciego epizodu czy jak? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Burn Zombie Burn! recenzja Klik - http://www.ps3site.pl/forum/index.php?s=&a...st&p=177371 Cytuj
Seto 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Jaką grę tak w granicach 30 zł warto kupić? Tak się zastanawiam czy ten Bowling to to czego chcę. Też się zastanawiam nad Kręglami. Zwłaszcza, że do czwartu są po 22 zł. Kto grał? Nie nudzi się zbyt szybko? Warto spróbować? Ktos gral w Flower? Bo zastanawiam sie, czy nie lyknac. Zdecydowanie brać. Magiczna gra Cytuj
izon 995 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Dzisiaj zakupiłem sobie WORMS (magia tytułu, sentyment z młodszych lat) i... wielce się na gierce rozczarowałem, dużo lepiej bawiłem się przy Open Warfare 2 na DS'ie, której to w sumie plejstejszynowa wersja wydaje się być kopią. A mogłem sprawdzić magię FLOWER'a Ale czemu sie zawiodles ?? Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Cóż Wormy nie spełniły moich oczekiwań, ja chcę coś na miarę Worms Armagedon Ale i tak jest to jedna z lepszych pozycji na psn! Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 (edytowane) Ktos gral w Flower? Bo zastanawiam sie, czy nie lyknac. Zdecydowanie brać. Magiczna gra Flower warto, fajna gra, ale nie jest to kolejne ICO jak ją próbują przedstawiać niektórzy... przeczytałem dzisiaj reckę 3 on 3 NHL - w psxextreme dostało 1 gwiazdkę !!! litości, gra nie jest wyjątkowa ale tak jak Koso ją ocenił to lekka przesada. w single gra jest nudna, słaba i generalnie oceniając tylko ten tryb to faktycznie najniższa ocena jest w pełni zasłużona. ale jak wpadają kumple i chcecie w coś pograć to na prawdę ciężko znaleźć równie fajna grę. wszystko inne idzie w odstawkę - pamiętne sesje w PES'a, niezapomniane walki w Fight Night 3 - wszystko blednie przy zabawie jaką daje to "badziewie" z psn. tym bardziej jak wpada ktoś nowy - dosłownie po minucie gracie jak równy z równym. na prawdę nie rozumiem jak można tak słabo oceniać tą grę - wydaje mi się że po prostu do recenzenta nie wpadli kumple więc po prostu nie mógł jej sprawdzić w jej naturalnym środowisku - niezobowiązującym multi... żal. Edytowane 21 kwietnia 2009 przez pawel_k Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Jaką grę tak w granicach 30 zł warto kupić? Tak się zastanawiam czy ten Bowling to to czego chcę. Jeśli lubisz coś niecodziennego to polecam Flower. Możesz się zauroczyć. Co do Wormsów. Są okrojone i to nieźle. Lecz jako gra ze znajomymi sprawdza się świetnie. Stare dobre robaki. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Dzisiaj zakupiłem sobie WORMS (magia tytułu, sentyment z młodszych lat) i... wielce się na gierce rozczarowałem, dużo lepiej bawiłem się przy Open Warfare 2 na DS'ie, której to w sumie plejstejszynowa wersja wydaje się być kopią. A mogłem sprawdzić magię FLOWER'a Ale czemu sie zawiodles ?? Tak jak pisałem, systematycznie od jakiegoś czasu pogrywam w Worms Open Warfare 2 na DS'ie także na PS3 mam praktycznie to samo (nie twierdze jednak, że gra jest słaba czy coś ) Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 W nowym PE pisza, ze na XLA zmierzaja Worms Armagedon wiec chyba mozna smialo zalozyc ze jakis czas pozniej wyladuja tez na PSN. Tylko czemu nie odrazu? <_<. Niby znam odpowiedz... dopiero wydane obecne Wormsy, ktore na PSN powinny tez trafic rowno z wersja na XLA. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Q Games chce byśmy kupili czwartą grę z serii PixelJunk http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6524...rticle_comments Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Czy można jakoś ściągnąć wersje demo gier z PSN ? Takiego PAIN, Tekkana lub Wipeouta HD na przykład ? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 O ile się orientuje, nie ma na PSS dema Pain'a ani Tekken'a, natomiast Wipeout HD jest, a przynajmniej był, bo sam sprawdzałem go w akcji Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 aaaaaaaa. puzzle quest mnie pochłonął całkowicie, siedzę po nocach i nabijam levele xD. Szkoda, że tak późno zdecydowałem [zdecydowaliśmy? xD] się na giereczkę... Pełen wypas, polecam szczerze. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Wiadomo, gosu gierka, swojego czasu wymasterowałem na DS'ie, od kupna na PSS odstrasza mnie trochę cena, ale fakt faktem, wciąga jak bagno Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Za(pipi)ista gra , wymasterowalem na psp Na ps3 juz nie kupie bo ile mozna placic za to samo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi