Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Może dopisałbyś że to Crystal Defenders jest z uniwersum Final Fantasy Tactic's Advance . Cytuj
ImperatorPL 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Przydałby się Bomberman Ultra na europejskim psstore... ile można czekać ?! Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Przydal to by sie Metal Gear Solid...nie kapuje zwloki z ta gra Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Przydala by sie polowa Japonskiego store. Sony kiedys tlumaczylo ze europae czesto jest z tylu bo to wiele rozych rynkow, wiele pozwolen od roznych organizacji, wiele jezykow i dlatego to tak dlugo czasami trwa. Nie wiem czy to wiarygodne wyjasnienie. Dla mnie nie bardzo bo dla przykladu FF7 dalo sie puscic w USA i EU w jednym czasie. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 21 lipca 2009 Autor Opublikowano 21 lipca 2009 Przydala by sie polowa Japonskiego store. Sony kiedys tlumaczylo ze europae czesto jest z tylu bo to wiele rozych rynkow, wiele pozwolen od roznych organizacji, wiele jezykow i dlatego to tak dlugo czasami trwa. Nie wiem czy to wiarygodne wyjasnienie. Dla mnie nie bardzo bo dla przykladu FF7 dalo sie puscic w USA i EU w jednym czasie. FF VII wydało Sony, więc to nie problem był. Z innymi grami jest tak, że nie każdy wydawca istnieje, nie każdy ma wszystkie prawa. Czasem inne firmy mają prawo do muzyki, inne do filmów, inne do czegoś innego. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Ciekawe kiedy MGS wyjdzie w naszym sklepie. Jak to jest? W tym przypadku to Konami ma więcej do gadania niż SCEE? Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Ciekawe kiedy MGS wyjdzie w naszym sklepie. Jak to jest? W tym przypadku to Konami ma więcej do gadania niż SCEE? Z gory przepraszam za moze banalne / oczywiste pytanie ... ale czy mozna u nas w Polsce w jakis sposob sciagnac jakiekolwiek gry z japonskiego PS Store? Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Ciekawe kiedy MGS wyjdzie w naszym sklepie. Jak to jest? W tym przypadku to Konami ma więcej do gadania niż SCEE? Nie znam odpowiedzi na te pytania, ale jaki widzisz problem, aby kupić grę z amerykańskiego PSS? Karta nie działa z US PSS? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 czy mozna u nas w Polsce w jakis sposob sciagnac jakiekolwiek gry z japonskiego PS Store? Ponoć trzeba mieć japońską kartę ale ..... Nie wiem sam kiedyś spróbuje coś tam kupić to powiem , ja używam zwykłej kredytowej i moge kupować zarówna na US jak i EU ale JPN nigdy nie sprawdzałem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 jedyny realny dla nas sposob na zakupy w pss-jap, to zdrapki... niestety Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 czy mozna u nas w Polsce w jakis sposob sciagnac jakiekolwiek gry z japonskiego PS Store? Ponoć trzeba mieć japońską kartę ale ..... Nie wiem sam kiedyś spróbuje coś tam kupić to powiem , ja używam zwykłej kredytowej i moge kupować zarówna na US jak i EU ale JPN nigdy nie sprawdzałem. karte kredytowa mam i mysle ze jak najbardziej dziala w usa i innych krajach - chodzilo mi bardziej o to ze jak wchodze do PS Store z menu w mojej PS3 to widze tylko gry oferowane w Europie - czy moge sie przelaczyc np na strone w USA i stamtad sciagnac / zaplacic za jakies gry ktore nie sa oferowane u nas? Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Przełączyć się nie możesz, ale możesz założyć sobie drugie konto na USA. I w ten sposób kupować fanty z amerykańskiego sklepu. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Ok a ja mam takie pytanie? Jaki adres podaliscie przy zakladaniu konta US - przeciez nie polski...potem przy rejestracji karty tez trzeba podac adres i tez musi to byc adres w US. Jak to wyglada? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Ok a ja mam takie pytanie? Jaki adres podaliscie przy zakladaniu konta US - przeciez nie polski...potem przy rejestracji karty tez trzeba podac adres i tez musi to byc adres w US. Jak to wyglada? Adres maila podaje polski.. Przy zakladaniu konta podaje np. adres polskiej ambasady Na USA PSS kupuje bez problemow Cytuj
.... 2 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6850...kze_na_PS3.html powiem tak: exclusivy z xboxa mam gdzies w pare pewnie bym zagral, ale nie ubolewam jakos szczegolnie ze nie moge za to wydaje mi sie ze te male gierki do kupienia z netu maja lepsze (a wcale nie interesuje sie to zawartoscia, od czasu do czasu jakis news mi wpadnie w oko) i wlasnie jedna z tych gierek ma u nas zagoscic Cytuj
Jared 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Może mi ktoś napisać jak wyglądają te classics gry na PS3, mają po bokach jakieś tło jak gry z xbox live arcade ? i czy orientuje się ktoś z Was jak jest z Silent Hill'em, jest to normalna wersja czy jakaś okrojona ? jak ktoś wie niech da znać, dziękuję. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6850...kze_na_PS3.html powiem tak: exclusivy z xboxa mam gdzies w pare pewnie bym zagral, ale nie ubolewam jakos szczegolnie ze nie moge za to wydaje mi sie ze te male gierki do kupienia z netu maja lepsze (a wcale nie interesuje sie to zawartoscia, od czasu do czasu jakis news mi wpadnie w oko) i wlasnie jedna z tych gierek ma u nas zagoscic Masz gdzieś bo są xbox'owe?:> Ja tam się cieszę, uwielbiam takie gierki - kreska wymiata a do tego dochodzi wykręcony humor - can't wait Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Fat Princess za tydzień. http://asia.playstation.com/hk/en/psn/gameDetail/58740 Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Kupil juz ktos Shatter? Warte wydac te 22zl? Ciekawy jestem opinii kogos z forum bo jestem mocno zainteresowany ta gra... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Fat Princess za tydzień. http://asia.playstation.com/hk/en/psn/gameDetail/58740 A jest tam gdzieś data ?? Bo ja nie widzę. Tylko "coming soon" przy tytule a na dole starą datę wydania. Choć fajnie by było jakby się sprawdziło @Emet Dopisuję się do Twej prośby Edytowane 24 lipca 2009 przez Łebi Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Kolejne popierdółki na PSN które kuszą niską ceną i trofeami. Szkoda mi na to czasu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Jezeli o popie.rdolkach mowa .... Na Japan Store wyszlo demo KATAMARI !!!! Jeju to najlepsza czesc w jaka zagralem, mam nadzieje ze szybko pojawi sie u nas . Edytowane 24 lipca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Jared 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Mógłby mi ktoś odpisać na moje pytanie post #913 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Chodzi ci o tytuly z PSX'a ? Nie nie ma zadnego "tla" - w zasadzie to mozesz sobie nastawic (w zaleznosci jaki masz odbiornik) czy obraz ma pokrywac caly ekran czy zrobic "kwadrat". To Silent Hill jest na PSS ?? O_O (i na jakiej zasadzie mialaby byc okrojona ??). Edytowane 24 lipca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
septo 1 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Mógłby mi ktoś odpisać na moje pytanie post #913 nie wiem czy o to Ci chodzilo, ale co do klasykow to z tego co pamietam jak gralem w FF VII to byla mozliwosc wyboru pomiedzy 16:9 a 4:3. w przypadku tego pierwszego obraz byl po prostu rozciagniety a gdy wybieralo sie stadardowe 4:3 to po bokach bylo czarne tlo bodajrze. nie znam odpowiedzi na pytanie dotyczace Silent Hill ale przypuszczam ze to normalna full wersja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi