bid0n 3 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Też uważam że WipeOut HD rządzi,jeśli tylko pojawią się zdrapki będzie moim pierwszym zakupem :-) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 BF1943 wcale takie genialnie nie jest.Jeśli się je kupuje na 5 to faktycznie cena/jakość wspaniała ale wydanie 55zł na nią nie wiem czy jest już takie opłacalne.oczywiście znajdą się fani BF i będą grać w tą grę wieki ale mnie szybko znudziło bieganie po 3 mapach 3 klasami postaci mając do dyspozycji 3 bronie. Cena/jakość Wipeout HD i koniec kropka bo to też jedna z najlepszych gier na ps3 w ogóle.Świetny też jest stary ale jary Stardust HD Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Nad Stardustem też się zastanawiam,choćby ze względu na sentyment. Szarpało się kiedyś na pięćsetce Cytuj
czapa 671 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Stardusta polecam. Sam się zastanawiałem ale cena 7 zł mnie przekonała, kupiłem i nie żałuję. Edytowane 31 sierpnia 2009 przez czapa Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 pojawila sie okazja na PSN ktorej niezauwarzylem. Crash Comando = 18zl, Full dodatek = 18zl, i tak do 10 wrzesnia, czy gra jest warta swej ceny ? teraz mysle ze to mily akcent A nie ma przypadkiem dema tej gry? Nie wiem czemu jeśli chodzi o dema to na psn jest taka bieda. Jakoś na xbox live do każdej gierki jest demo dosłownie do każdej a tutaj taka padaka. Szkoda bo można by sprawdzić gierkę a nie brać w ciemno. demo tej oto gry jest ale takze chcialbym poznac zdanie forumowiczow <_< Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Nad Stardustem też się zastanawiam,choćby ze względu na sentyment. Szarpało się kiedyś na pięćsetce 7zł... nad czym tu się zastanawiać? Polecam, świetny tytuł. Edytowane 31 sierpnia 2009 przez YETI Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Abe wraca, kufa wreszcie coś co genialnie,jak dla mnie pasuje do PSP http://www.examiner.com/examiner/x-6894-SF...-PSOne-Classics The Entertainment Software Rating Board has once again leaked the upcoming PSOne Classic releases on the Playstation Store of the PSP and Playstation 3. Here are the games they rated recently: Blood Omen: Legacy of Kain Bloody Roar Cool Boarders 2 Cool Boarders 3 International Track & Field Oddworld: Abe's Exodus Oddworld: Abe's Oddysee Pandemonium! SimCity 2000 Syphon Filter 2 Tomb Raider Tomb Raider 2 Um Jammer Lammy Some of the games on the list were recently released (Bloody Roar, SimCity 2000 and both Tomb Raider games) while others re-appeared after being rated a long time ago (Pandemonium! and Blood Omen: Legacy of Kain). Otherwise, the list composes of new games with a few notables like Syphon Filter 2, Um Jammer Lammy and the Oddworld games. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 1 września 2009 Autor Opublikowano 1 września 2009 Blood Omen jest już od ponad roku oceniony przez PEGI (chyba), więc niekoniecznie gra szybko się ukaże. Cytuj
Jankes89 0 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 ściągał ktoś dodatek do savage moon ? warto ? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) Z tej listy prawie wszystko wygląda smakowicie Bloody Roar, CB 3, Legacy of Kain, Pandemonium, SF2 no i Abe(y). Edytowane 2 września 2009 przez Slupek88 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) PSN Top 10 - sierpień 1. Marvel vs. Capcom 2 2. Fat Princess 3. Battlefield 1943 4. Final Fantasy VII (PS3/PSP) 5. Crystal Defenders 6. Mortal Kombat II 7. Shatter 8. Wolfenstein 3D 9. Worms 10. Metal Gear Solid (PS3/PSP) http://www.ps3site.pl/psn-top-10-sierpien/20625/ Edytowane 5 września 2009 przez YETI Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ojjjj Blood Omen !! Kupię z samego sentymentu. Granie na szaraku 1m od telewizora. Z gry wytrącały mnie dopiero odgłosy budzących się ptaków i swiatlo lekko przebijające przez zasłony, które to informowały mnie by zgasić tv i cicho przemknąć do swego pokoju by pościemniać że się tej nocy spało, wszak do 7 rano zostało 30 minut i trzeba było do budy uderzać... Echhhh wspomnienia... Przykuci śmiertelnicy do scian zamczyska. Świetne (jak na tamte czasy) scenki przerywnikowe, zwisający trup jako "prawie żywy" kranik do krwistego "wina" popijanego z pucharu przez wampira Voradora. Niezwykle klimatyczna muza i efekty dzwiękowe podbijały klimat pod sam sufit. No tak.. ale co ja to chciałem napisać ? A tak... juz pamietam, Blood Omen: Legacy of Kain to fajna gra i cieszę się, że zawita na psn Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Witać, że ktoś zna się na rzeczy, szacun Łebi! Cytuj
villain 5 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Ojjjj Blood Omen !! Kupię z samego sentymentu. Tez zakupie i to nie tylko z sentymentu - bede chcial przejsc calosc bo za czasow PSX 1 meczylem sie grajac w niemiecka werje jezykowa - innej nie bylo zaraz po premierze Genialny tytul - mam nadzieje, ze bedzie na polskim PSS bo inaczej nie dam rady zakupic Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Blood Omen był dobrą grą, ale bardziej czekam za Soul Reaver (bo chyba jeszcze nie ma...), kapitalna produkcja. I kiedy wreszcie pojawi się Legend of Mana? Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Silent Hill na US PSS! trzeba sie spieszyc z kupnem Edytowane 11 września 2009 przez gianbuffon Cytuj
czapa 671 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Czy przypadkiem we wczorajszym updacie sklepu nie miało być dema Fat Princess ? Mam konto na PL a tego dema nie widzę Cytuj
.... 2 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Czy przypadkiem we wczorajszym updacie sklepu nie miało być dema Fat Princess ? Mam konto na PL a tego dema nie widzę na kanadyjskim jest na 100% tak samo turtlesy polecam zalozyc jak nie masz Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 TMNT: Turtles in Time na PSS! http://www.ps3site.pl/cowabunga/20773/ Bez żadnych zapowiedz, przypuszczalnych dat, proszę bardzo jaka niespodzianka! Cytuj
czapa 671 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Na PL też jest. Sprawdzałem jeszcze raz i nie ma. Nie mam pojęcia, a ty na 100% masz na polskim? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) Na koncie amerykańskim jest opcja psone classic wiadomo o chodzi mogę przejrzeć wszystkie gry do kupienia z psone. A na koncie polskim/europejskim jest taka opcja? Bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć nawet nie wiem co za gry są na naszym biednym rodzimym sklepie do kupienia. Edit: Też dzisiaj jeszcze raz przeglądałem psstore i nie widziałem demka Fat Princess a dam sobie jakiś narząd uciąć że, wczoraj jeszcze było. Tak na polskim. Edytowane 11 września 2009 przez Slupek88 Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 crap nie kupujcie toz to klasyk arcade Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 żaden crap.System co prawda ten co kiedyś czyli banalny do granic przyzwoitości ale miód dalej bardzo dużo.Do tego w miarę fajnie ta gra wygląda w nowej oprawie i można przejść całą fabułę w co-opie w 4 osoby na jednej konsoli lub przez sieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi