Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gra ktoś jeszcze na serwerach Warhawka?sama gra jest fajna,baa nawet bardzo fajna,do tego promocyjna i kusząca cena na święta ale boję się,że na serwerach będą pustki i tylko będzie można spotkać napaleńców i maniaków co będą mnie ściągać paznokciem z drugiego końca mapy

Opublikowano

Warhawk rowniez jest za taka cene - polecam. Obok Bad Company i Killzone 2 najlepsze mutli na PS3.

Do tego dochodzi niesamowita grafika (o ile podczas eksploracji ladowej nie powala, to kiedy wsiadamy do Warhawka by polatac - naprawde, zachwyca).

Za 69zl - mozna sie zastanawiac, czy kupowac, ale za 36zl? Brac i grac :D

Opublikowano

warhawk w powietrzu do dziś powoduje szczękoopad-płynna grafa,soczyste tekstury,śliczna woda i świetnie zrobione chmury...

Cena też śmieszna no i pełno ludzi na serwerach.W kategorii multi w którym widać bohatera(czyli bieganie z perspektywy trzeciej osoby) obok multi z Uncharted2 najlepsze na ps3 :)

Opublikowano

Mam to i to. Hustle Kings przytrzymuje przy konsoli na dłużej. Fajna gra i na kwadrans i na kilka godzin pogrywania. Ma bardzo wiele trybów, bez problemu znajduje kogoś do pogrania online. Inferno Pool to jakaś popierdówa prz HK.

Opublikowano (edytowane)

No no, Trine za 36zł to bardzo dobry zakup. Zwykle pierdy na PSN to marne popierdółki na kilka godzin, Trine zaś całkiem fajny - i co ważne, długi platformer (a może action rpg? diabli już wiedzą ;P), który trzyma poziom. Przepadłem.

Chętnie bym zobaczył na PS3 Samorosty albo Machinarium.

Edytowane przez Berion
Opublikowano

Ja tam czekam z platformerów na Dżdzownice Jima w hd, jeśli nie bedą się pchać w 3d a po prostu wymasterują grafę 2d od podstaw w hd to będzie to hicior jakich mało.Kto grał w to min. na snesie ten wie jaka tra była zacna :)

A nowy bilardzik z ps store jest zarąbisty :)