Skocz do zawartości

Gry na PSN

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie się w tej chwili bardziej podoba TLAD od BOGT. To co mnie jarało gdy jeszcze grałem na X360 w BOGT teraz ciągle kojarzy się z akcjami z Just Cause 2 (czołg, spadochron, śmigłowiec etc.) i co niestety jest lepsze w tym drugim tytule. Natomiast TLAD to stary, dobry klimat trzymający za jaja od samego początku. Uwielbiam ten dodatek.

Opublikowano

Fajnie. Zaczne od TLAD.

Ale ciągle nie wiem ile każdy z dodatków zajmuje. Chodzi mi o to ile MB. Mam nadzieje że kazdy z nich 2GB nie przekracza. Na kompie w nocy ściągne 2gb a na ps3 jakies 1gb ((pipi)ane wifi). Nie wiem czy w ogóle sens kupować. Jak zajmują dużo ta na prąd więcej wydam. A więc?

Opublikowano
  W dniu 19.04.2010 o 15:46, t3xz napisał(a):

A mnie się w tej chwili bardziej podoba TLAD od BOGT. To co mnie jarało gdy jeszcze grałem na X360 w BOGT teraz ciągle kojarzy się z akcjami z Just Cause 2 (czołg, spadochron, śmigłowiec etc.) i co niestety jest lepsze w tym drugim tytule. Natomiast TLAD to stary, dobry klimat trzymający za jaja od samego początku. Uwielbiam ten dodatek.

U mnie mega plusa ma Ballada za Yusuf Amir-a.

Arab jest mistrzowski hehe. Rzadko się zdarza żebym poryczał się ze śmiechu przez grę.

Opublikowano

Kupił ktoś Lead and Gold: Gangs of the Wild West? I jak? Są lagi, dużo osób gra, bez problemu wyszukuje mecze?

Tak btw wczoraj ukazała się prawdziwa perełka na psn The Secret of Monkey Island: Special Edition. Są trophy.

Opublikowano

Świetna wiadomość z tym Monkey Island, to była moja pierwsza gra przygodowa na A500. Zagrałbym w tą odnowioną wersję, ale właśnie zmieniłem kartę z visa na mastercard i konto us nie przyjmuje już nowych danych :(

i tradycyjnie żadnych informacji na temat wersji europejskiej...

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 23.04.2010 o 15:49, SłupekPL napisał(a):

Kupił ktoś Lead and Gold: Gangs of the Wild West? I jak? Są lagi, dużo osób gra, bez problemu wyszukuje mecze?

Tak btw wczoraj ukazała się prawdziwa perełka na psn The Secret of Monkey Island: Special Edition. Są trophy.

Ja wczoraj kupiłem gra się bez problemu tylko sama gra jakoś nie specjalnie mnie wciągnęła 4 klasy postaci jakoś nie za bardzo zróżnicowane.Samo strzelanie wygląda lepiej na filmikach masz przed sobą taka wielka biała kropkę przezroczysta ale i tak zasłani pole widzenia i postać która jest po lewej stronie ale też zasłania do tego brak strefy trafień przynajmniej nie zauważyłem żeby kogoś sprzątnąć musisz wywalić pół magazynka obojętnie z jakiej broni (snajperki nie sprawdzałem ) i z jakiej odległości.Zagrałem dwa mecze i nie mam ochoty wracać dziś jeszcze raz sprawdzę ale jak na razie nie polecam

Edytowane przez rozz
Opublikowano
  W dniu 23.04.2010 o 15:49, SłupekPL napisał(a):

Jeżeli ktoś nie grał, to ma znakomitą okazję aby nadrobić zaległości. Mega miodna produkcja i jedna z lepszych gier na PSS.

Screeny z drugiej części, która niebawem trafi na PSS.

http://www.ps3site.pl/monkey-island-2-zmierza-na-psn/44110/

Opublikowano
  W dniu 23.04.2010 o 21:04, xylaz napisał(a):

Świetna wiadomość z tym Monkey Island, to była moja pierwsza gra przygodowa na A500. Zagrałbym w tą odnowioną wersję, ale właśnie zmieniłem kartę z visa na mastercard i konto us nie przyjmuje już nowych danych :(

i tradycyjnie żadnych informacji na temat wersji europejskiej...

Ja znowu nic nie zmienialem i nie aktualizowalem(bo karta wazna do 2013 to po co), ale dzisiaj jak chcialem sobie wlasnie zakupic MI to wywala mi caly czas, ze dane "not valid" :/ Ktos wie czego jest tego przyczyna? Naprawic da sie?

Opublikowano

Ostatnio pograłem trochę w Shatter i muszę powiedzieć, że mnie rozwaliło. Gameplay jest prosty, ale pomysł z kierowaniem piłki jest świetny. Póżniej trzeba się nieźle namęczyć z spadającymi klockami. I tak nic nie pobije świetnego OSTa, na prawdę niesamowity, więcej tak dobrej muzyki w grach. Polecam fanom arcade, retro, a także tym, którzy chcą po prostu pograć w coś prostego, ale zarazem wymagającego.

Opublikowano

Kupując Trine na Steam'ie za USD $5,00 otrzymujemy w ramach podziękowania dodatkowy DLC. Kupując tą samą grę za dwa razy więcej na PSN dostajemy figę z makiem, z pasterniakiem! lol

Opublikowano

Mam problem z Monkey Island. Gra się zacina. Chodzi o lokacje w której stoi pirat sprzedający mapy i 3 typów ze szczurem. Gdy chce wrócić z tej lokacji do wcześniejszej (z pirackim barem) to gra lubi się zawiesić.

Opublikowano
  W dniu 3.05.2010 o 16:11, YETI napisał(a):

Mam problem z Monkey Island. Gra się zacina. Chodzi o lokacje w której stoi pirat sprzedający mapy i 3 typów ze szczurem. Gdy chce wrócić z tej lokacji do wcześniejszej (z pirackim barem) to gra lubi się zawiesić.

Potwierdzam,też coś mi się dzieje z tą grą . Masz z PL PSS ?

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 3.05.2010 o 16:42, MAJOCHEY_PL napisał(a):
  W dniu 3.05.2010 o 16:11, YETI napisał(a):

Potwierdzam,też coś mi się dzieje z tą grą . Masz z PL PSS ?

Mnie się w tym momencie zawieszała, dopóki nie

Pokaż ukrytą zawartość

Bug :/ CECHL04, 3.30.

Na PL nie ma. Ani w newest ani w spisie alfabetycznym. Ja właśnie dlatego kupiłem z USA, nie chciało mi się czekać na PL.

Początkowo nie mogłem się przestawić na nową grafikę i grałem z selectem. Nie podoba mi się, że pozmieniali dizajn niektórych postaci i lokacji. Ale ogólnie na plus porcik. Oby więcej takich.

Ciekawe kiedy łaskawie przeportują Worms 2 Armageddon z XLA... :|

Edytowane przez Berion