Opublikowano 22 czerwca 201014 l W dniu 19.06.2010 o 13:01, mikro napisał(a): Grał ktoś może w Sam & Max albo Tale of Monkey Island z pss? Warte polecenia? Obie gry są warte polecenia wyłącznie jeśli dość dobrze kumasz język angielski, bez tego dużo stracisz. Podstawa to kumanie zawartych w tych grach dow(pipi)ów i gier słownych. Jak lubisz mocno klasyczne przygodówki point&click to bierz śmiało. Kurcze, S&M mogli by spolonizować... wszak na PC już dawno w PL wyszły...
Opublikowano 29 czerwca 201014 l W dniu 23.06.2010 o 13:47, Ocelot napisał(a): Secret of Monkey Island jest od dzisiaj dostępny na psn! My dostaliśmy dopiero pierwszą część a już 6 lipca na amerykańskim psstore wyląduje odpicowana dwójka. http://www.joystiq.com/2010/06/29/monkey-island-2-special-edition-coming-to-psn-on-july-6-xbla-an/ Jestem ciekaw czy znowu będzie trzeba tyle czekać zanim u nas się pojawi.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l W dniu 29.06.2010 o 20:29, SłupekPL napisał(a): W dniu 23.06.2010 o 13:47, Ocelot napisał(a): Secret of Monkey Island jest od dzisiaj dostępny na psn! My dostaliśmy dopiero pierwszą część a już 6 lipca na amerykańskim psstore wyląduje odpicowana dwójka. http://www.joystiq.com/2010/06/29/monkey-island-2-special-edition-coming-to-psn-on-july-6-xbla-an/ Jestem ciekaw czy znowu będzie trzeba tyle czekać zanim u nas się pojawi. A co za problem kupić z US PSS?
Opublikowano 29 czerwca 201014 l A taki ,że polskie karty przestały działać. No chyba ,że się już naprawiło.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Jutro dam znać, ale jeżeli dobrze pamiętam, to ostatnio kupowałem na US PSS na początku czerwca.
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Bardzo ucieszyła mnie informacja o tym, że na PSN zmierza Legend of Mana, jedna z moich ulubionych gier za czasów PSX. EJ HD miał wyjść chyba jakoś w lipcu.
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Właśnie po latach przeszedłem ff9:)(chyba właśnie od momentu kiedy gra wyszła chyba z 8 raz:)), obłęd!! Jest to tytuł z cyklu"mam już ponad 10 lat na karku a dalej mnie kochają" Oczywiście 120h na liczniku i oczywiście wszystko wymasterowane, a postać Vivi'ego to jedna z najbardziej klimatycznych postaci ever:)
Opublikowano 30 czerwca 201014 l W dniu 30.06.2010 o 15:36, Yabollek007 napisał(a): A wiadomo moze kiedy w koncu ukaza sie Castle Crashers? Chyba w przyszłym roku.
Opublikowano 30 czerwca 201014 l W dniu 30.06.2010 o 18:22, McDrive napisał(a): W dniu 30.06.2010 o 15:36, Yabollek007 napisał(a): A wiadomo moze kiedy w koncu ukaza sie Castle Crashers? Chyba w przyszłym roku. Nawet tak mnie nie wkurzaj (i nie kracz). Posrało ich czy co? Chcą dwa lata robić 'głupi' port z 360 na PS3. Co to, dwie osoby nad tym siedzą czy jak? W ogóle chyba jak sobie przypominam, to coś tam wspominali że są na ukończeniu (łał <_<), więc mam nadzieję, że tak do jesieni się wyrobią. W sumie podobna sytuacja jest z Housemarque i Dead Nation. Od SSHD minęły trzy lata, a oni nie potrafią wydać jednej nowej gry (i to jeszcze działającej na podobnych zasadach co SSHD). Tylko, że oni przynajmniej wydali trailer i powiedzieli, że w Q4 '10 premiera, a ci z behemota żadnego nawet okresu nie podali kiedy możemy się spodziewać CC. P.S. CC jeszcze nie wyszedł, a w PS3site już wiedzą jakie będą trofea: http://www.ps3site.pl/trofea/lista-gier/gry-psn-eng/castle-crashers/ Ciekawe z czego to wywróżyli .
Opublikowano 3 lipca 201014 l ktogoś interesuje gra deadliest warriors? http://www.gametrailers.com/game/deadliest-warrior-the-game/12455 ja jeszcze do wczoraj nic o niej nie slyszalem, ale przypadkiem zobaczylem trailer, troche mnie zainteresowalo , okazalo sie ze to bijatyka na podstawie programu telewizyjnego gdzie testuje sie "co by bylo gdyby" walczyli ze soba rozni wojownicy, np ninja i rycerz, pirat i centurion itp, wiele ludzi zastanawia sie - kto by wygral: rycerz czy samuraj? ten program wlasnie odpowiada na tego typu pytania:> nie jest to moze szczyt obiektywizu ani szczyt czegokolwiek ale calkiem milo mozna popatrzec jak banda facetów napieprza mieczami w świnie XD no a gra to bijatyka z postaciami testowanymi w tym programie, dosyc nietypowa (i niestety chyba też niezbyt dopracowana) - nietypowa bo można zabic jednym ciosem jak sie dobrze przywali, i ogolnie starali sie oddać smiertelnosc stosowanych broni, ale patrzac na sam gameplay wydaje sie że nie ejst to jakiś szczyt bijatyk, troche chaotyczne napieprzanie , i nie chodzi o napieprzanie w klawisze tylko postacie machaja mieczami jak szalone , a kazdy cios moze zabic, paski zycia schodzą w 1 sekunde ;p bywa dziwnie, ale jako że to gierka z PSS pewnie bedzie tania i zastanawiam sie czy jej nie wyprobowac :> dodatkowym atutem jest możliwosc odcinania członków osobisicie bardzo bym sie cieszyl jak by zrobili porządną gre w stylu starego bushido blade, czyli bijatyke z bronią, ale nie taka jak soul calibur tylko realistyczną, z mozliwoscią zabijania jednym celnym ciosem, i obcinania kończyn (co nie zawsze musiało by konczyc walke) , bardzo chetnie bym to zobaczyl , oczywiscie rpzy odpowiednio senoswnym systemie walki i zbalansowaniu (w sumie bushido blade mimo drętwoty bylo bardzo ale to bardzo sensowne i pamietam ze sporo w to gralem, a pojedynki z kumplem gdzie miecze odbijały sie od siebie 10 razy aż w koncu któryś wszedł w ciało dawaly duzo radosci ) niestety omawiana wyzej gra nie zapowiada sie tak fajnie, ale może bedzie znośna, wiec pomysalem że warto o niej wspomnieć
Opublikowano 8 lipca 201014 l Miłe zaskoczenie jeżeli chodzi o wczorajszą aktualizację psstore. Monkey Island 2 Special Edition który miał ukazać się tylko na US store wyszedł też w naszym rodzimym sklepiku. Cena tej cudnej gry to 36 złoty tak jak pierwszej części.
Opublikowano 11 lipca 201014 l Z nudów przeglądałem dziś PSN i przypadkowo trafiłem na Theme Hospital w które zagrywałem się pare dobrych lat temu. Oczywiście natychmiast kupiłem i wszystko wróciło . Na półce najnowsze hity a ja gram jak głupi w 12'o letnie piksele. Wie ktoś może jak dodac dodatkowe przedmioty do Staff Roomu?
Opublikowano 12 lipca 201014 l Najbliższa aktualizacja to głownie DeathSpank Ktoś zamierza kupić? Bo ja nie jestem do końca przekonany. PS. Polecam Monkey Island 2, genialny klasy w ślicznej oprawie (można też sprawdzić demo).
Opublikowano 12 lipca 201014 l deathspank probuje humorem odbić sie od dna, ale wydaje mi sie że to jednak strasznie marna , okrojona płytka i drętwa kopia diablo ;p nawet lubie takie slashery, na ps2 sporo gralem w BG dark alliance2 , ale jednak to mnie nie kusi, a dokladnie - kusilo mnie dopoki nie zobacyzlem gameplay'u
Opublikowano 12 lipca 201014 l Dlaczego od razu od dna Mnie też nie przekonuje gameplay, jakoś dziwnie to wygląda. Boje się żeby to nie był przerost jaj nad treścią, a treść w takiej grze to dla mnie rozwój postaci, sklepy, loot itp Oby demo wyszło razem z pełną wersją. "- Will there be a demo? You're darn right there's going to be a demo. There's going to be so much demo in there you'll be like "Man... this demo, so awesome, what will the entire game be like? I will spend Earth-dollars and buy it." because that's what demos are for." Edytowane 12 lipca 201014 l przez xylaz
Opublikowano 13 lipca 201014 l W dniu 12.07.2010 o 12:51, Yano napisał(a): deathspank probuje humorem odbić sie od dna, ale wydaje mi sie że to jednak strasznie marna , okrojona płytka i drętwa kopia diablo ;p nawet lubie takie slashery, na ps2 sporo gralem w BG dark alliance2 , ale jednak to mnie nie kusi, a dokladnie - kusilo mnie dopoki nie zobacyzlem gameplay'u Tja. 8.5 od IGN i editors' choice. http://uk.ps3.ign.com/articles/110/1105775p1.html
Opublikowano 14 lipca 201014 l W dniu 13.07.2010 o 18:26, jarken napisał(a): W dniu 12.07.2010 o 12:51, Yano napisał(a): deathspank probuje humorem odbić sie od dna, ale wydaje mi sie że to jednak strasznie marna , okrojona płytka i drętwa kopia diablo ;p nawet lubie takie slashery, na ps2 sporo gralem w BG dark alliance2 , ale jednak to mnie nie kusi, a dokladnie - kusilo mnie dopoki nie zobacyzlem gameplay'u Tja. 8.5 od IGN i editors' choice. http://uk.ps3.ign.co.../1105775p1.html Sprawdziłem właśnie demko (~20min grałem bo muszę się opiekować małym szkrabem) i dla mnie jest po prostu świetnie: koleś kojarzy mi się z cptn Qwark'iem (chyba przez ten głos) pierwszy quest mnie rozwalił XD gadka z wiedźma też była niezła, maszynka do mielenia item'ów to jest to (praktyczne i zabawne), w ogóle humor daje radę (intro). Naskrobię więcej wieczorem, jak skończę demo
Opublikowano 14 lipca 201014 l Opłaca się brać After Burner Climax za 18zł?? Co w ogóle ona oferuje?? Taka gierka na raz czy chce się do niej wracać?