tomci23 55 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 u mnie już kasa czeka na dżdżownice jima w hd xD Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Już jest Jim. Ejjj no to jest gra warta kupienia a raczej Remake przez duże R ;] No kapitalnie odświeżyli i tak świetną grę. Na razie ograłem demko ale chyba kupię fulla (strasznie szkoda mi kasy jeżeli chodzi o gry z PSN ;p). No i cena też zachęca 36 zł. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 (edytowane) Ja na razie pograłem w triala Earthworm Jima HD i muszę przyznać, że poważnie zastanawiam się nad zakupem . Byłem trochę zniechęcony po zagranicznych recenzjach (dużo narzekania w nich na archaiczne rozwiązania i sterowanie), a gra okazuje się niesamowicie przyjemna . Choć może to dlatego, że mam w pamięci jeszcze czas spędzony z oryginałem i jestem nieobiektywny . Edytowane 28 lipca 2010 przez Sarge Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Earthworm Jim - nigdy wcześniej w to nie grałem, wygląda jak połączenie Global Gladiators i Cool Spot, ale prawdę mówiąc około 1994 roku na Amigę 500 (i inne konsole) było dużo lepszych platformówek, których bardziej mi brakuje w przeciwieństwie do Jima. Ale co tam, nie narzekam Dobrze oddaje klimat gierek tamtych czasów Cytuj
jameswestx 0 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Szkoda tylko że z ceną trochę przesadzili... (36zł.) Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Już jest Jim. Ejjj no to jest gra warta kupienia a raczej Remake przez duże R ;] No kapitalnie odświeżyli i tak świetną grę. Na razie ograłem demko ale chyba kupię fulla (strasznie szkoda mi kasy jeżeli chodzi o gry z PSN ;p). No i cena też zachęca 36 zł. Swojego czasu ostro pogrywałem w Dżdżownicę Jim'a, a teraz pogrywam w HD Nad zakupem za 36,00 zł bym się jednak zastanowił... Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Przybliżona data premiery(Q4 2010) i garść screenów z platformówki Explodemon: http://www.joystiq.com/2010/07/29/explodemon-detonating-on-psn-in-q4-2010/ No całkiem ciekawie się to zapowiada. Z chęcią obadałbym trial'a . 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 29 lipca 2010 Opublikowano 29 lipca 2010 Czy ktos moze sie wypowiedziec w temacie premier manager'a ktory wlasnie wszedl na psn?? Jesli jest warty swieczki to bym sie gleboko zainteresowal jako milosnik FM z pieca Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Shank Preview: http://www.gametrailers.com/video/preview-shank/702387 Ja już nie mogę się doczekać co-opa w tej gierce. Będzie niezła sieka . 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) Już jest Jim. Ejjj no to jest gra warta kupienia a raczej Remake przez duże R ;] No kapitalnie odświeżyli i tak świetną grę. Na razie ograłem demko ale chyba kupię fulla (strasznie szkoda mi kasy jeżeli chodzi o gry z PSN ;p). No i cena też zachęca 36 zł. Swojego czasu ostro pogrywałem w Dżdżownicę Jim'a, a teraz pogrywam w HD Nad zakupem za 36,00 zł bym się jednak zastanowił... Hehe bo ja to mam całkowicie inne, chore podejście do gier na psn. Po prostu nie trawię większości tych gierek (nie licząc oczywiście klasyków z PSX-a) i czasami jak widzę ceny crapów; 50 zł za grę którą można za darmo mieć na pc itd. to oczy przecieram ze zdumienia. A dżdżownica jest świetna i o dziwo kosztuje "tylko" 36 zł. więc imo jestem pozytywnie zaskoczony ;] Edytowane 30 lipca 2010 przez SłupekPL Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Czy ktos moze sie wypowiedziec w temacie premier manager'a ktory wlasnie wszedl na psn?? Jesli jest warty swieczki to bym sie gleboko zainteresowal jako milosnik FM z pieca Zwiastun można obejrzeć tutaj. Moim zdaniem wygląda to biednie, ale nie wiadomo jak jest z możliwościami samej gry. Pomysł z menu w stylu PS3 xmb zupełnie mi się nie podoba. Ciekawe jak wypada ten manager w porównaniu do innych. Jednak cena 65 zł za download to zdzierstwo, grałem w ciekawiej wyglądające managery w wersji pudełkowej za kilkakrotnie mniejsze pieniądze. I jeszcze chcą żeby w ciemno kupować... Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 @xylaz Wlasnie nie ma bata zebym kupil managera w ciemno, a trailer tez zbytnio mnie nie nakrecil. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 jakie są na psn platformówki w stylu earthowrm jim'a,ktore mozecie polecić, zaznaczam że nie interesują mnie gry z psx'a? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 jakie są na psn platformówki w stylu earthowrm jim'a,ktore mozecie polecić, zaznaczam że nie interesują mnie gry z psx'a? W stylu Earthworm Jim'a nie ma żadnej - to wyjątkowa seria. Jako fan platformówek mogę Ci natomiast polecić Trine (staroszkolny gameplay + baśniowy klimat) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Braid też daje radę, choć tam się nie strzela, a skacze po głowach przeciwników. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 (edytowane) Shank - Preview: http://www.gametrail...ew-shank/702387 Edytowane 1 sierpnia 2010 przez sprite 1 Cytuj
FIFI_PL 0 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 powiecie coś o Death Spank'u? opłaca się kupić? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 odnośnie Death Spank DeathSpank skończony - to było naprawdę przednie ~530min, w ciągu których wykonałem ponad 100 quest'ów, zabiłem blisko 900 kurczaków oraz otworzyłem 75 skrzyń ze skarbami 8) "Jajo" serwowane w grze, od początku mi podeszło i szczerze powiedziawszy aż do samego końca nie poczułem znużenia. Oprawa audio/video stoi na naprawdę wysokim poziomie - widząc takie gry, człowiek zastanawia się czemu 2D tak szybko odeszło do lamusa. Końcówka zapowiada pojawienie się w przyszłości DLC (gdzie do cholery jest Scurvy Ville i set pirata?!) także nie mogę się doczekać. Jakby ktos miał jakieś problemy (mało złotych kluczy? :> ) to chętnie pomogę Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Shank mam nadzieję będzie takim Metal Slugiem na miarę tej generacji A 10 sierpnia Scott Pilgrim Vs. The World który też się nieźle zapowiada. Mam tylko nadzieje że długość gry będzie na odpowiedni wysokim poziomie. Nie mam zamiaru płacić prawie 5 blach za 2h gry... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Może nie jest to gra a OST, ale ciężko przejść obojętnym obok Stardust HD OST za jedyne 7zł Cytuj
quba 0 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Ja mam pytanie co sadzicie o nowym Monkey Island bo powaznie zastanawiam sie nad kupnem ( demo chociaz bardzo krotkie wzielo mnie od razu, chociaz jak wszyscy wiemy lepiej sie nie sugerowac demem tylko opiniami graczy ) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Mam obie części i obie są fajne z naciskiem na drugą część, która ma lepsze sterowanie, arty i ogólnie płynność działania. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Też mam obie części i polecam na 100% . Ale wiadomo.. zacznij od pierwszej, poźniej druga. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Arty? Jakość teł jest taka sama, ten sam styl itd. Za to pomysły lepsze (bo i druga część jest lepsza - oferuje więcej) i lepiej dostosowane menu itemów do pada. Jakoś szczególnie to z 'jedynki' mi nie przeszkadzało, jednak zastosowane w 'dwójce' bije na głowę poprzednika. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Ja osobiscie bardzo polecam Mushroom Wars. Godzinny trial bardzo mocno mnie wciagnal w ta gre. Jest niesamowita i na dobre Local Multi tez sie nadaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi